Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Tudod mit eszik a kutyád? - újdonság a piacon

Facebook
Twitter
Pinterest
Kép

Egyre nehezebb eligazodni a sok-sok kutyaeledel között, hiába vannak feltüntetve az összetevők, sokszor nem is tudjuk mi mire jó és a kutyánknak mire van szüksége. A multik elárasztják a piacot prémium sőt "szuperprémium" tápokkal, melyekről egyre több esetben derül ki, hogy bár a marketing kitűnő és az ár is borsos, de a tömeggyártás miatt bizony a minőség már kérdőjeles.

Érdemes odafigyelni azokra az új tápcsaládokra, melyek szépen sorban jelennek meg a magyar piacon, kis családi vállalkozásoktól, kiváló minőségű összetevőkkel. Ilyen például a GranataPet, melynek története egy németországi konyhában kezdődött, egy bőr-, szőrzetproblémákkalés allergiára utaló jelekkel küzdő kutya főszereplésével. A kutya gazdija nem talált olyan tápot négylábú társának, amely minden igényének megfelelt, ezért úgy döntött, hogy elkészíti neki ezt.

Számára fontos volt, hogy a táplálék gabonamentes legyen, hogy az gluténérzékeny kutyájának megfelelő legyen. Elkészítéséhez nemcsak kiváló minőségű színhúst használt, hanem kiegészítette zöldkagylóval és egyéb különleges alapanyagokkal is, mint a gránátalmamag.

Kedvencének nagyon ízlett, és a problémái megszűntek. A barátok, ismerősök kutyái körében is elsöprő sikere volt a saját készítésű eledelnek, ez pedig útjára indította a GranataPetet.

Néhány tény a GranataPet termékekről:

gabonamentes, mivel nagyon sok kutyát érinti a gluténérzékenység, amelynek a tüneteit sokszor nehéz felismerni (szőrtépés, mancsrágás, vakarózás, emésztési panaszok, levertség).

A GranataPet tápok készítéséhez színhúst használnak fel (állati mellékterméket nem tartalmaz), amelyekhez az alapanyagot az alpesi levegőn tartott egészséges állatok adják.

Különlegessége a gránátalmamag, amely természetes antioxidánsként
gránátalma
gránátalma

többek között véd a rák, a daganatos megbetegedések ellen, erősíti az immunrendszert, valamint egyedi illat- és ízélményt nyújt, ezzel a legválogatósabb kutyákat is leveszi a lábáról.

A GranataPet termékek lazacolajat is tartalmaznak, amely Omega3 és 6 zsírsavakon keresztül védi a szívet és táplálja a szőrzetet, így megelőzhetőek a szívproblémák, a viszketés és gyönyörű, egészséges szőrt biztosít.

A tápokban zöldkagyló található, amely az ízületeket, a csontokat építi, biztosítja a szabad mozgást.

Tartalmaznak még emésztést segítő kék-zöld algát, tápanyagfelvételt javító mojave jukkát és öregedést lassító taurint.

A GranataPet termékei nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat, szóját, ízfokozót, aromákat, löncshúst, cukrot.

A GranataPet termékek előállítása során nem történtek állatkísérletek és környezetbarát, visszazárható csomagolásban kerülnek a polcra.

A családias hozzáállás, a kiváló alapanyagok és a bevált recept azóta is megmaradt és most már hozzánk is megérkezett.Termékkínálatukban van száraztáp, konzerv és jutalomfalat is.

A Granatapet termékeiről itt találsz több infót, és rendelni is tudsz:

Közepes- és nagytestű kutyáknak ››››››››KLIKK

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.