Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Tavaszi megújulás? A csillagjegyed elárulja, hogyan csináld hatékonyan!

Tavaszi megújulás? A csillagjegyed elárulja, hogyan csináld hatékonyan!
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 6.: a Mérlegek vitás helyzetbe kerülnek, a Nyilasok fontos döntést hoznak meg

A csillagok a hét első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Így segít az őrangyalod abban, hogy meggazdagodj 2024-ben a csillagjegyed alapján

Minden csillagjegyhez tartozik egy őrangyal, és most azt is eláruljuk, hogy a saját őrangyalod hogyan fog segíteni meggazdagodni ebben az évben.

Olvasd el!

A rák 8 korai jele, amit sokan nem ismernek: a köhögés és az állandó fáradtság is figyelmeztető tünet

Sok esetben a ráknak nagyon szokatlan, meglepő jelei vannak, amelyeket sokan nem ismernek, pedig fontos, hogy időben felismerje mindenki!

Facebook
Twitter
Pinterest
Kétségtelen, hogy a tavasz az újjászületés időszaka, azonban ez a fogalom mindannyiunk számára mást jelent a horoszkópunktól függően. Kíváncsi vagy, neked mit üzennek az égiek?
A cikk támogatója az ecofamily, mert velük több marad!

A tavaszi napéjegyenlőségnek sokan nagyobb jelentőséget tulajdonítanak, mint a január elsejének, hiszen ekkor indul útjára az asztrológiai újév és a Nap ettől fogva ismét áthalad mind a 12 csillagjegyen. Az asztrológusok szerint ilyenkor nem árt önvizsgálatot tartanunk és bevezetnünk néhány apró változást az életünkbe. Mutatjuk, neked mit kell tenned a csillagjegyed alapján!

Kos

Hivatalosan is eljött a te időd, hiszen a Nap március 21-től április 20-ig éppen a Kos jegyében tartózkodik, szóval egyáltalán nem meglepő, ha a következő hetekben jobban vágysz a figyelemre, mint korábban. Szervezz programokat azokkal a barátnőiddel, akiknek a társaságában úgy érzed, értékelve és szeretve vagy. Ha pedig tényleg kívül-belül ragyogni szeretnél mások szemében tavasszal, akkor érdemes kipróbálnod egy új, csillogóan fényes hajszínt is!

Bika

Kedves Bika, egyetlen feladatod van ezekben a hetekben, ami nem más, mint a relaxálás! Ha a munkaidőd véget ér, tedd félre a telefonodat, főzd meg a kedvenc teádat és olvass pár oldalt az aktuális könyvedből, aztán csobbanj egy hatalmasat a kádban egy nyugtató hatású fürdőbombával, például levendula vagy vanília illatúval.

Ikrek

A tavasz tökéletes alkalom arra, hogy megújítsd a kapcsolataidat, esetleg felkeress valakit, az elmúlt években egy kicsit eltávolodtatok egymástól a rohanó hétköznapok miatt. Hívd fel az egyik barátnődet, akivel régen beszélgettél és miközben felidézitek a legszebb közös emlékeiteket, dobj fel egy regeneráló lábmaszkot a teljes énidő-élményért!

Rák

Új évszak, új kezdet! Gondold át, mit szeretnél elérni az életedben a (közel)jövőben, aztán csinálj álomtablót, mert ez segíthet vizualizálni, bevonzani a céljaidat. A vision board elkészítése lehet akár egy komplett self-care rituálé része is, főleg, ha ezt a kreatív tevékenységet egy mélytisztító arcmaszkkal a pofidon végzed.

Oroszlán

Belefásultál a szürke és hideg hétköznapokba? Megértjük, ha úgy érzed, szellemi felfrissülésre vágysz a téli hónapok után. Iratkozz be egy online kurzusra vagy utazz el pár napra egy olyan városba, ahol korábban még soha nem jártál, hogy új ingerek érhessenek. Csak ne felejtkezz el a magnéziumpótlásról a fáradtság, kifáradás és kimerültség csökkentésének érdekében.

Szűz

Néha nem árt, ha az eszed helyett a megérzéseidre, az ösztöneidre hallgatsz: nyiss egy álomnaplót, amiben feljegyezheted mindazt, ami elalvás után megjelenik a szemed előtt. Ki tudja, lehet, hogy a tudatalattid éppen ezekkel a képekkel akar neked üzenni valamit! Ám ahhoz, hogy zavartalanul és mélyen szundikálhass éjszakánként, jó, ha beveted a macskagyökér, komló és golgotavirág gyógynövények erejét.

Mérleg

A tavaszi napéjegyenlőség idején kozmikus egyensúly teremtődik a nappalok és az éjszakák között: neked pontosan ilyen harmóniára lenne szükséged az emberi kapcsolataidban. Zárd ki a toxikus személyeket az életedből és egyúttal a szervezetedet is megszabadíthatod a méreganyagoktól azáltal, hogy odafigyelsz a rendszeres, napi két-három liternyi vízivásra. Legyen mindig nálad egy kulacs, akkor mindig emlékezni fogsz folyadékpótlásra.

Skorpió

Tavasszal fontos leckét kell megtanulnod, méghozzá azt, hogy nem ignorálhatod a tested jelzéseit és nem feszegetheted a végtelenségig a saját határaidat. Ha át akarsz lépni néhány korlátodon, először javítanod kell az állóképességeden, fontos az immunrendszered erősítése, továbbá az energiaszintedet is érdemes felturbóznod. Ebben pedig a spirulina egy édesvízi kék-zöld mikro alga siethet a segítségedre.

Nyilas

Akadnak olyan kapcsolataid, amelyek az utóbbi hetekben megromlottak? Legyél kíméletlenül őszinte magaddal: Milyen szerepet játszottál ezekben a konfliktusokban? Lehet, hogy az egyik barátnőd úgy érezte, folyamatosan kritizáltad őt és a döntéseit, ahelyett, hogy megdicsérted volna azért, amit elért vagy akár csak egy olyan apróság miatt, mint például az új sminkje? Változtass a dinamikátokon és bókolj neki gyakrabban, ha legközelebb találkoztok. Szerezz be neki meglepetésképpen egy körömlakkot, ami szerinted fantasztikusan illene hozzá és persze magadnak is beújíthatsz egy tavaszi árnyalatot.

Bak

Aligha akad olyan, aki szívesen vágna bele a régóta halogatott edzéstervbe télen, a jó idő beköszöntével azonban nem lehet több kifogásod a sportolásra. Kérd egy profi segítségét a gyakorlatsorok összeállításához és szerezz be egy fehérjeport, amit elfogyaszthatsz a konditerem meglátogatása után, aztán vágj végre bele!

Vízöntő

Iktass be a napjaidba olyan perceket, amikor szünetet tarthatsz és átgondolhatod az életedet, a kapcsolataidat, illetve hálát adhatsz minden jó dologért, ami az utóbbi időben ért téged. A séta vagy a futás ideális tevékenység lehet az önreflexióhoz, csak azért vigyázz közben az ízületeidre, mondjuk a kollagén bevetésével!

Halak

Hajlamos vagy arra, hogy mások szükségleteid a sajátod elé helyezd. Vess véget ennek egyszer és mindenkorra: tölts minőségi időt önmagaddal is. Menj el egyedül kávézni vagy bruncholni és társaságképpen csak egy könyv legyen veled. Na persze a szóló program nem jelenti azt, hogy ne próbálhatnál ki miatta egy szuper új sminkcuccot, például egy szempillaspirált!

Kép

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Kép

Megfigyelnek téged? Így tudod kideríteni, hogy van-e titkos kamera a szálláshelyen

Nem lehetünk manapság elég óvatosak, ha nyaralni megyünk. Ha te is szeretnél biztosra menni és tudni akarod, van-e titkos kamera a szálláshelyen, ezeket a trükköket vesd be!

Kép

6 dolog, amire minden étkezőnek szüksége van

Nem számít, hogy a családi ebédek központja, vagy csupán akkor használod, amikor vendégek érkeznek hozzád. Az étkező berendezése kulcsfontosságú. Fusd végig az alábbi listát, és győződj meg arról, hogy valamennyi alapvető eleme megtalálható-e a tiédben is.

Kép

3 étel, amivel 40 év felett elkerülheted a hízást

Te is a menopauza kellemetlen tüneteivel küzdesz? Mutatjuk milyen gyulladáscsökkentő ételeket fogyassz, amikkel enyhítheted őket, ráadásul a súlygyarapodást is elkerülheted!

Kép

Victoria Beckham káprázatos eljegyzési gyűrűjét eláll a lélegzet - FOTÓ

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép

7 meglepő tipp a spóroláshoz, amire talán nem is gondoltál

Mindenkinek mást jelent a takarékoskodás, ráadásul van, aki túltolja, más pedig nem elég hatékony.