Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 tudományos érv amellett, hogy vásárolnod kell

4 tudományos érv amellett, hogy vásárolnod kell
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Még a halálozás kockázatát is csökkenti, és ez nem vicc!

1. Jobb lesz tőle a hangulatod

Egy-egy mesés darab megtalálásakor rögtön megemelkedik az endorfinszinted. Ez a boldogsághormon alapvetően befolyásolja a napod hátralévő részét, hiszen a brit Brunel Egyetem tudósai szerint közvetlenül stimulálja az agyad pozitív gondolkodásért is felelős prefrontális kérgét.

2. Csökkenti a stressz-szinted

Shoppingolás közben emberekkel találkozol, ami az Amerikai Pszichológusok Szövetsége (APA) szerint máris csökkenti a kortizolszinted. Ez pedig egy stresszhormon, aminek valós feszültség híján minél csekélyebb a mennyisége a szervezetedben, annál jobb.

Olvasd el ezt is!

3. Frissen tartja a szellemed

Ha szeretnél nyugdíjas éveidben is borotvaéles eszű maradni, szorítsd a második helyre a keresztrejtvényt! A legjobb megoldás ugyanis a shopping, ami bizonyítottan védi a 60-on túliakat a demenciával szemben. Ennek valószínűleg a termékek összehasonlítgatásával járó agyalás az oka.

4. Meghosszabbítja az életed

Miután megvan a szellemi frissesség kulcsa, nyilván szeretnéd minél tovább „fosztogatni” a boltokat. Semmi akadálya, ugyanis a Journal of Epidemiology and Community Health című lapban megjelent tanulmány szerint a shoppingolás 27%-kal csökkenti a halálozási kockázatot.


Na, mikor indulsz vásárolni?

Kép

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!