Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 5.: a Mérlegek felelősségteljes feladatot kapnak, a Skorpiók kellemetlen helyzetbe kerülnek

Napi horoszkóp szeptember 5.: a Mérlegek felelősségteljes feladatot kapnak, a Skorpiók kellemetlen helyzetbe kerülnek
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 26.: a Rákoknak érdemes a sarkukra állniuk, a Mérlegeknek több kitartásra van szükségük

A csillagok a hét első napjára is üzentek érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki a közeljövőben bele fog szeretni a legnagyobb ellenségébe

Hamarosan változás áll be az életükben: ez a 3 csillagjegy szerelemre számíthat. De nem biztos, hogy onnan érkezik a Nagy Ő, ahonnan várták.

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Olvasd el!

Titokban eljegyezték Jennifer Anistont? Óriási gyémántgyűrűvel az ujján mutatkozott a vörös szőnyegen

Jennifer Anistonról ismét érdekes pletykák röppentek fel, ugyanis az idei SAG Awards gálán nemcsak a ruhájával, hanem óriási gyémántgyűrűjével is feltűnést keltett.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánni!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 5.

KOS (március 21-április 20)

A hét elején valahogy egy téged érintő helyzet változni látszik, azt azonban jelen pillanatban pontosan nem tudod, hogy ez neked jót vagy rosszat jelent. Épp ezért nem is tudod kiszámítani, mi és hogyan fog történni és az milyen irányban befolyásolja majd az életedet, de talán jobb is ez így. Nem kell mindig matekozni, hiszem ha beleveszel a számok sűrűjébe, könnyen belegabalyodhatsz az egészbe. Légy óvatos, de engedj teret annak, hogy a Sors rendezze az ügyeidet. Hidd el, minden okkal történik, a kérdés csupán az, hogy képes vagy-e olvasni a sorok között!

BIKA (április 21-május 20)

Új hét, új lehetőségek, neked pedig nagyszabású terveid vannak, melyeket izgatottan fel is vázolsz a környezetednek a hét első napján. A legnagyobb megdöbbenésedre lesznek azonban, akik nem lelkesednek az ötleteidért, tőlük üggetlenül azonban te sziklaszilárdan hiszel magadban, nem tud kizökkenteni mások ellenvetése sem. Most semmi más nem fontos, csupán az, hogy te elhidd, sikerülhet és ne engedd, hogy bogarat tegyenek a füldebe, ami elbizonytalanítana. Legyen önbizalmad és te leszel a nyerő ember!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napjára ugyan kész tervvel ébredtél, mégis egy ponton váratlan fordulatot vesznek az események és valahogy kezd kicsúszni a kezeid közül az irányítás. Furcsamód' azonban abszolút nem bánod a kialakult helyzetet, egyetlen pillanatra sem frusztrálod magad miatta, gyakorlatilag kész vagy beletörődni a kialakult helyzetbe, belátva, hogy bármennyire is szeretnéd, nem tudod mindig pontosan kiszámítani a dolgok menetét. Bár a tervezhetőség és kiszámíthatóság híve vagy, ebben az esetben neked is könnyebbséget jelent sodródni az árral, bízva abban, hogy épségben partot érsz. Néha kellenek ilyen váratlan helyzetek is, máskülönben hogyan tudnál tapasztalatot szerezni, nem igaz?!

RÁK (június 22-július 22)

A családodat és a kollégáidat nem választhatod meg, amelynek elfogadása a hét első napján elég kényelmetlenül érint. Nem jössz ugyanis ki valakivel a közvetlen környezetedben, akárhogy erőlködsz, mégsem szeretnél semmiképp képmutató lenni és önmagadat meghazudtolni csak azért, hogy jó kapcsolatot ápolj. Légy őszinte, de semmiképp ne ellenszenves. Próbálj toleranciát gyakorolni, nehogy te gyere ki a helyzetből negatívan és azt mondják rólad, nincs benned semmi alkalmazkodóképesség! Hidd el, diplomatikusan is el tudod érni, amit szeretnél!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A közvetlen környezetben bizonyos személyek elég nagy volumenű hibát követnek el a hét első napján, mindenfajta felelősséget igyekeznek azonban rád hárítani. Attól azonban, mert ők vaskos bőrrel az arcukon ezt lelkiismeret furdalás nélkül megtennék, attól neked egyetlen pillanatig nem kell vállalnod a felelősséget! Az, hogy ők magukkal akarnak rántani az álataluk főzött ragadós-nyúlós „katyvaszba”, még korántsem jelenti azt, hogy ebbe neked nem lesz beleszólásod! Állj tehát a sarkadra, gyorsan és határozottan önts tiszta vizet a pohárba és hozd mindenki tudtára, hogy ne akarjanak semmit a nyakadba varrni, amihez egyáltalán nincs semmi közöd. Micsoda emberek vannak...

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A kollégáid egy közös, új projekt lehetőségét vázolják fel neked a hét első napján. Te azonban elég szkeptikus vagy, hiszen a dologgal kapcsolatban nincsenek túl pozitív tapasztalataid. Hezitálsz, nem igazán szeretnéd elvenni a lelkesedésüket, nem tudod, hogyan mondd ezt el nekik, hisz nem akarnád te a rossz zsaru szerepét magadra vállalni. Mivel te már jártál azon az ösvényen, amellyel kapcsolatban nekik még egyetlen perc tapasztalatuk nincsen, épp ezért óvatosan figyelmeztesd őket arra, milyen veszélyekkel járhat az út, így nem fog később lelkiismeret-furdalás gyötörni azért, hogy nem szóltál, amíg a baj elkerülhető volt. Ez az ő döntésük, neked nem kell kötelezően velük tartani, hisz nem akarsz önmagadnak felesleges fejfájást okozni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napján felelősségteljes feladatot kapsz, mellyel kapcsolatban teljeskörű döntéshozóvá avatnak. Ennek ellenére azonban valaki szenvtelenül szeretne beleszólni a folyamatba, egyfolytában ott legyeskedve körülötted, hogy mindenképp elmondhassa a véleményét, kéretlen tanácsot adva az ügyben, ami téged meglehetősen frusztrál. Nem tudod, hogyan állítsd le, hogyan hárítsd a jóakaratot, melyet szép szóval úgy tűnik, nem fogsz tudni elérni. Határozottan kell tehát a sarkadra állnod, mielőtt végleg rád telepszik és már nem lesz lehetőséged visszapattintani a labdát. Légy bátor, határozott és őszinte, ez ugyanis most az a helyzet, amikor nincs lehetőség arra, hogy udvariaskodó köröket fuss!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki olyasfajta szívességet kér tőled a hét első napján, ami eléggé súrolja az ingerküszöbödet és tulajdonképp az értékrendeden kívül esik, azt azonbannem tudod, hogyan utasítsd vissza az illetőt. Megbántani semmiképp nem szeretnéd, hisz nyilván te vagy az utolsó szalmaszál, amelybe kapaszkodik, épp ezért nem éreznéd túl korrektnek, ha egyszerűen csak elhajtanád. Bár pontosan tudja mindenki rólad, hogy te vagy a segítőkészség mintaképe, most mégis úgy érzed, egyszerűrn túl sokat vár el, túl nagy áldozatot kell érte hoznod. Bármennyire is kellemetlen a helyzet, mégse félj nemet mondani abban az esetben, ha azt érzed, hogy hátrányodra válhat a dolog. Hidd el, nem attól leszel jó fej, ha mindig mások szolgálatában állsz akárkiért beleugrasz a kútba is!

NYILAS (november 23-december 21)

Kissé feszültnek érzed magad a hét első napján, túl sok minden nyomja ugyanis a lelkedet. Mivel teljesen rányomja a hangulatodra, az általános közérzetedre a bélyegét az, hogy ennyi teher nyomja a vállad, így érdemes szembenézned valamennyivel és gondoskodni a megoldásukról, hisz a problémák ellenkező esetben majd egyre csak szaporodnak, te pedig lelkileg el fogsz fogyni. Amennyiben elbizonytalanodnál, kérd ki olyan személyek tanácsát, akikben megbízol, s ők sem élnének soha vissza a bizalmaddal. Ne tarts attól, hogy másra bízod a problémáidat, hisz ha beszélsz róluk, talán már azzal is közelebb juthatsz a megoldásukhoz!

BAK (december 22-január 20)

Korábban elkövett egy kisebb hibát egy bizonyos folyamat során, ezt próbálod javítgatni egy ideje, valamilyen oknál fogva azonban eddig nem jártál sikerrel. Amennyiben tehát eddig nem nagyon ment, azt érdemes egyfajta jelként felfognod és belátnod, hogy tulajdonképp felesleges is tovább izzadnod miatta. Próbáld lezárni, ne hagyd, hogy fejfájást okozzon, hisz ha egyfolytában erre az egyetlen egy hibára koncentrálsz, észre sem veszed majd az új impulzusokat magad körül. Ebből okultál, megjegyezted, igyekezz legközelebb nem megbotlani ugyanabban a kőben!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú ideje fáradhatatlanul igyekszel tökéletes eredményt kihozni egy olyan feladatból, amelyet rád bízott a felettesed. Érzed, hogy most bizonyíthatod a rátermettségedet, kivívva ezzel a főnököd elismerését. Bár eleinte nem gondoltad, hogy sikerülhet egyedül úrrá lenni a vele járó megannyi nehézségen, most már látod a fényt az alagút végén. Rendkívüli elégedettséggel vegyített büszkeséggel tölt el, hisz ezzel feljebb léphetsz a ranglétrán is. Szebben nem is kezdődhetne a hét, nem igaz?!

HALAK (február 20-március 20)

Bár nem vagy az a kifejezetten vezető típus, inkább a követők halmazába tartozol, a hét első napján mégis olyan szituáció adódik, ahol neked kell a leghatározottabbnak lenned és kimondanod a végső szót. Elsőre nem nagyon érzed túl testhezállónak a feladatot, ám mivel más választásod nem-igen van, így kénytelen vagy te a sarkadra állni. Néha ilyen helyzetekre is szükség van, ezek a dolgok ugyanis csak keményebbé tesznek! Állj bele tehát a helyzetbe és mutasd meg mindenkinek, hogy miféle rejtett tartalékok vannak benned!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Kép

Ez volt a közös abban a 3 férfiben, akivel őrülten jó volt a szex

Sokan nem is sejtik, ezek mennyire fontosak az együttlét során!

Kép

Összeköltöztök? 4 tanács közös otthon dekorálásához pároknak

Íme néhány megfontolandó és hasznos dekorációs tipp együtt élő pároknak.

Kép

Jennifer Aniston 55 éves, de ő volt a legdögösebb! Mutatjuk a 2024-es SAG Awards leggyönyörűbb ruhakölteményeit

Az 59. SAG Awards résztvevői lélegzetállító szettekben léptek a vörös szőnyegre! Mutatjuk a 10 legszebbet!

Kép

Ezt árulja el az egészségedről a szemed formája és színe

Tudtad, hogy a sorsod kiolvasható a szemedből? Máris mutatjuk, hogy mi vár rád a jövőben!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!