Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 30.: az Ikrek végre a célegyenesben vannak, az Oroszlánokat segítőkészségük vezérli

Napi horoszkóp szeptember 30.: az Ikrek végre a célegyenesben vannak, az Oroszlánokat segítőkészségük vezérli

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 30.

KOS (március 21-április 20)

Végre megoldást találsz valamire, hisz a sok melléfogás után most tűnik, sikerült megtalálnod azt az utat, amelyet érdemes követned ahhoz, hogy kitalálj a sűrű bozótból, megleld a boldogságodat és kiteljesedhess a végén. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, csakis arra menj, amerre te érdemesnek tartod, mert a következményekkel is neked kell majd számolnod, nem a kéretlen tanácsadóknak, legyen bármi is az eredmény. Legyen benned több kitartás és akaraterő, rendezd a gondolataid és magabiztosan menetelj előre. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, ám a végén nagyon boldoggá tesz majd az, amit elérhetsz!

BIKA (április 21-május 20)

Szíved szerint beleavatkoznál olyan folyamatokba, amelyekről már most látszik, hogy ha így folytatódik, akkor semmi jó nem sül majd ki belőlük. Mivel azonban nem tudsz befolyásolni bizonyos dolgokat, épp ezért igyekezz elfogadni, hogy a természetnek nálad sokkal nagyobb ereje és befolyása van mindenre. Bármennyire is futsz tehát a széllel szemben, nem tudsz semmit tenni, próbáld meg felfogni, hogy időnként sokkal jobb, ha hagyod magad sodródni az eseményekkel ahelyett, hogy görcsösen próbálsz elérni valamit, amire nagyon kevés a reális esélyed. Add át magad a sorsodnak és majd az eldönti helyetted, hogy merre is kell menned.

IKREK (május 21-június 21)

Végre a célegyenesben vagy, gyakorlatilag nagyon kevés választ el attól, hogy a célszalagot átszakítsd és ez ösztönzőleg hat rád. Amikor elindultál, akkor gyakorlatilag egy végeláthatatlan útnak tűnt, mára azonban pontosan tudod, hogy melyik lábadat melyik után érdemes tenned ahhoz, hogy győztesen kerülj ki a helyzetből. Ez is egy kiváló bizonyítéka annak, hogy nem szabad kishitűnek lenni, hisz ha bízol magadban, rendelkezel kellő önbizalommal és ez kitartással párosul, nem létezik elérhetetlen cél. Vannak dolgok, amelyekért ugyan többet kell küzdeni, vannak helyzetek, amelyekbe jobban bele kell izzadni, de hidd el, hogy megéri a fáradtságot!

RÁK (június 22-július 22)

Egyre bonyolultabb helyzetbe kerülsz, olyasféle labirintusból próbálsz ugyanis kikerülni, amelybe akaratodon kívül sétáltál be, ám mostanra olyannyira elvesztetted a fonalat, hogy gyakorlatilag csak bolyongsz. Mivel azonban nem szeretnél ebben a bizonyos útvesztőben megöregedni, épp ezért dolgozz ki egy olyan taktikát, amelynek mentén végre újra felszabadulhatsz és élvezheted az életet. Most ugyanis kissé beárnyékolja a nyugalmadat az, hogy nem igazán látod a kiutat, feladni azonban semmiképp nem szabad, hisz ha most feladod, akkor sose fogsz tudni ebből a bonyolult élethelyzetből kikerülni. Gondolkodj, cselekedj, keresd a megoldást!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Általában véve abszolút jó szándékkal, segítőkészen fordulsz mindenki felé, a körülötted élők pontosan tudják, hogy bármiben bármikor számíthatnak rád, hisz te leszel az, aki minden tőle telhetőt megtesz a bajba jutottakért. Nem árt azonban mégsem óvatosnak lenned, az utad során ugyanis akadnak majd szép számmal olyanok is, akik valójában nem szorulnak segítségre, csupán lustaságuk okán próbálják rád testálni az elvégzendő feladatot. Tudj szelektálni, hogy ki az, aki ténylegesen bajban van és ki az, aki csak kihasználni szeretne. Próbálj résen lenni, ne engedd, hogy mások eszközükként használjanak a céljaik elérésére!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Magabiztosan mész a célvonal felé, abszolút nem számítasz rá, hogy bármi meghiúsíthatja a terveidet. Ez mind nagyon jól hangzik, ehhez azonban teljes mértékben felkészültnek kell lenned, hisz ezt a versenyt csakis akkor nyerheted meg, ha minden egyes akadályt át tudsz ugrani. Szedd össze tehát magad, koncentrálj, vess be mindent annak érdekében, hogy végül valóban a tiéd lehessen a győzelem! Nincs kizárva, hogy a célban valóban ünnepelhetsz, ám addig még hosszú az út!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ebben az esős, borongós időben nem igazán készülsz afféle világmegváltó dolgokat véghez vinni, mégis váratlan lehetőség pottyan az öledbe, az pedig csak rajtad múlik, hogy élsz-e vele. Tulajdonképp nincs min hezitálnod, hisz ha nem ragadod meg, elúszik, te pedig igen-igen bosszús leszel majd, amiért nem használtad ki a kínálkozó alkalmat. Ne gondolj most a körülményekre, add át magad az élvezeteknek és a kihívásnak, új élményeket ugyanis csakis így tudsz szerezni. Majd hétvégén ráérsz pihenni, tekints most úgy a helyzetre, hogy ez egyfajta bizonyítási lehetőség! Végre van valami, ami felráz a monoton szürkeségből!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Abszolút megnyugtat a tudat, hogy minden a helyén van, az, aminek a saját medrében kell folynia, az gond nélkül folyik, te pedig ennek köszönhetően végre mással is foglalkozhatsz. Azelőtt nem igazán merted elhinni, hogy lesz majd benned ennyi kitartás, illetve hogy megtalálod azt a kapaszkodót, amit meg tudsz ragadni ahhoz, hogy bele ne fulladj a nagy sodrásba. Most egy kicsit végre szusszanhatsz, számodra fontos személyekkel is foglalkozhatsz, érdemes azonban rajta tartanod a szemed a folyamatban lévő ügyeken, hisz bármikor adódhat olyan váratlan fordulat, amely mindent megváltoztat, ha nem avatkozol be gyorsan és hatékonyan!

NYILAS (november 23-december 21)

Egyre inkább kezdenek a szálak összekuszálódni körülötted, gyakorlatilag fogalmad sincs már, hogy miképp kellene megtalálnod a kiutat. Büszkeséged okán azonban eddig nem akartál senkibe kapaszkodni és segítséget kérni, mostanra viszont be kellene látnod, hogy félre kell tenned a makacsságot és olyasvalaki támogatását kérni, aki volt már hozzád hasonló szituációban, így tehát rendelkezik némi tapasztalattal ez ügyben. Ha olyasmikért vállalsz ugyanis felelősséget, amikről fogalmad sincs, ne csodálkozz, ha komoly következményekkel kell számolnod! Nem szégyen belátni, hogy vannak határaid, te is halandó ember vagy, aki időnként nagy megkönnyebbüléssel veszi tudomásul, hogy megengedett számára a tévedés lehetősége.

BAK (december 22-január 20)

Egy számodra fontos ember olyasféle terveket szövöget, ami tele van kockázatokkal, épp ezért szükségét érzed annak, hogy még azelőtt szólj neki, mielőtt belevág a dologba. Fogalmad sincs, hogyan kellene ráébresztened arra, hogy veszélyes vizeken evez, a legjobban azonban akkor teszed, ha nem köntörfalazol. Mondd el neki világosan, hogy melyek a veszélyes lépések és azt, hogy könnyen a szakadékba zuhanhat, azzal azonban már nem kell foglalkoznod, hogy ennek ellenére valóban elindul-e az úton. Nem kell olyasmiért felelősséget vállalnod vagy ilyesfajta lelki terheket a nyakadba venned, ami nem rád tartozik!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Számodra abszolút érthetetlen módon valaki annak ellenére nyomul rád, hogy világosan az értésére adtad, felesleges a próbálkozása. Mivel rendkívüli módon kezdesz ráunni az illető arcátlanságára, épp ezért eljött a pillanat, amikor bizony a sarkadra kell állnod és határozottan elmondanod neki, hogy nem, ez nem az az ajtó, amin ő valaha bebocsátást nyerhet, így jobban teszi, ha továbbáll. Időnként egyszerűen nincs más választásod, muszáj szót emelned a saját érdekedben, hisz az nem működik, hogy aki az ajtót döngeti, azonnal beengeded, hisz ebben az esetben mindenki nálad kopogtatna!

HALAK (február 20-március 20)

Mindenáron szeretnéd a feletteseidet lenyűgözni, olyasfajta kivételes elismerésre vágysz, ami hozzásegíthet ahhoz, hogy a ranglétrán feljebb léphess. Ennek érdekében mintegy udvari bolond módjára mutatványozol, amivel gyakorlatilag azt éred el, hogy csak nevetségessé teszed magad. Ne akard tehát az önbecsülésed feladni és mindenáron, a saját határaidat túllépve bizonyítani bárkinek azt, hogy alkalmas vagy bármire, mert nem biztos, hogy hosszútávon megéri. Fogadd el, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni, engedd el a benned lévő görcsösséget, mert így csak a saját közérzetedre leszel negatív hatással. Hidd el, a feletteseid így is nyitott szemmel járnak, nem kell tehát hangoskodnod ahhoz, hogy pozitív értelemben felhívd magadra a figyelmet!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp január 31.: a Szüzek szokatlan dologra vállalkoznak, a Nyilasoknak érdemes a határaikon belül maradniuk

A csillagok a hónap utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A férjem megcsalt, én mégis vele maradtam: elárulom, hogy miért

Ez egy egyáltalán nem mindennapi történet, ami sok megértést és empátiát igényel...

Kép

Te is alufóliával takarod le az ételmaradékot? Eláruljuk, miért nem kellene

Kiderült, hogy nem ez a legideálisabb módja annak, hogy elcsomagold a maradékot. Eláruljuk, mit érdemes tenned helyette.

Kép

Gyakori hibák, amit az újdonsült házasok közül a legtöbben elkövetnek

Éppen arra készülsz, hogy kimondd az igent a szerelmednek, esetleg már meg is tetted? Akkor fogadd meg a most következő tanácsokat, hogy boldogan élhessetek, míg meg nem haltok.

Kép

Nem tér vissza A Bridgerton család egyik főszereplője a 3. évadban

Sajnáljuk, hogy tőlünk kell megtudnod, de Regé-Jean Page után újabb sztár intett búcsút a Netflix sikersorozatának, szóval az következő szezonban már két fontos karaktert hiányolhatunk a történetből.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!