Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 14.: a Bakok nagyobb jelentőséget tulajdonítanak egy bizonyos dolognak, a Halak zsúfolt napra számíthatnak

Napi horoszkóp szeptember 14.: a Bakok nagyobb jelentőséget tulajdonítanak egy bizonyos dolognak, a Halak zsúfolt napra számíthatnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

8 dolog, aminek egyetlen férfi sem tud ellenállni

Hidd el, nem a fenekeden áll meg először a tekintetük...

Olvasd el!

Ruha nélküli dress code Cannes-ban: ők szinte semmit sem viseltek a vörös szőnyegen

Idén május 16-27. között rendezik meg a cannes-i filmfesztivált, ahol a díjnyertes filmeken túl a híresség szettjeit is érdemes megcsodálni.

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

május 29

kos 03.21 - 04.19

Úgy tűnik, az előtted álló héten elakadsz és...

bika 04.20 - 05.20

Az előtted álló héten érdekes tapasztalásokban lehet részed,...

ikrek 05.21 - 06.21

Az az érzésed, hogy bármennyi energiát fektetsz egy...

rák 06.22 - 07.22

Apró gesztusokkal kedveskedsz egy számodra fontos embernek az...

oroszlán 07.23 - 08.22

Általában nagyon nehezen mondasz nemet bárkinek, ennek következtében...

szűz 08.23 - 09.22

Az előtted álló héten kissé bizarr tapsztalásban lehet...

mérleg 09.23 - 10.22

Olyasféle misztikus rejtélyek birizgálják a fantáziádat, amelyektől mégis...

skorpió 10.23 - 11.21

Heves vitába keveredhetsz az előtted álló hét második...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyasféle dologban kell felelősséget vállalnod az előtted álló...

bak 12.22 - 01.19

Az előtted álló héten újra és újra nekifutsz...

vízöntő 01.20 - 02.18

Az előtte álló hét közepe lesz majd a...

halak 02.19 - 03.20

Az előtted álló héten kisebb gödörbe kerülhetsz anyagi...

Elolvasom végig Megnézem

Fitteskedjünk

Beach Body projekt a maximumon – így kerüld el az izomfájdalmakat!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 14.

KOS (március 21-április 20)

Váratlanul jött lehetőség fordítja a feje tetejére az életedet, amelyről azonban pontosan tudod, hogy amennyiben sikerrel abszolválod, nagyot léphetsz előre a ranglétrán. Mivel ez most prioritást élvez az életedben, igyekezz minden idegszáladdal összepontosítani, hogy a végén valóban büszke lehess magadra. Noha elég sokan próbálnak most kizökkenteni mindenféle más dologgal, igyekezz kizárni minden zavaró tényezőt, hiszen nagyon fontos cél lebeg a szemed előtt. Majd ha átszakítod a célszalagot, nyugodtan nyithatsz más dolgok felé is, de erre még kicsit várni kell. Most csak menj tovább bátran az úton, s le fogsz küzdeni minden akadályt!

BIKA (április 21-május 20)

Elég sok akadállyal küzdesz az utóbbi időben, fogalmad sincs már tulajdonképp, hogy mi volt az eredeti célod, csak mész előre, gyakorlatilag megszokásból. Mivel ez így sehova nem vezet azonban, érdemes megállnod és számot vetned azzal, hogy mi vár rád, ha csak céltalanul bolyongsz a Semmi közepén. Annak érdekében, hogy végre valami eredmény is felcsillanjon, nem biztos tehát, hogy az eddigi ösvényen kellene haladnod, érdemes lenne végiggondolnod, mi is a pontos célod és mennyi áldozatot vagy hajlandó vállalni azért, hogy azt végül elérhesd. Amennyiben többet kell beleadnod, mint amennyit eredetileg gondoltál, talán célszerű más megoldást keresni addig, amíg nem késő. A sűrű erdő közepéről jóval nehezebb lesz majd kitalálni, ezért időben fordulj vissza. Olyan célokat tűzz ki magad elé, amelyek reálisan elérhetőek!

IKREK (május 21-június 21)

A környezeted olyasfajta nyomást tesz rád, amely alatt gyakorlatilag kezdesz összeroskadni, egy bizonyos helyzetben azt gondolják ugyanis a körülötted élők, hogy te vagy az egyetlen személy, aki mindig minden szituációban ismeri a kiutat, s többféle alternatíva is van a fejében arra, hogy mit kellene lépni a helyzet megmentése érdekében. Mielőtt azonban vaktában evakuálnál mindenkit, gondolkodj, s ne vállalj olyan dolgokat, amelyek amelyek meghaladják a képességeidet. Ne akarj mindenáron a hős szerepében tetszelegni, mert ha gondolkodás nélkül ugrasz a szakadékba, maximum mártír lehet belőled. Mellesleg így másokon sem tudsz segíteni, egyszóval mérlegeld, hogy mit lépsz!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan személy hoz kellemetlen helyzetbe mások előtt, aki tulajdonképp nem is áll hozzád olyan közel, te pedig rendkívüli módon bosszús vagy emiatt. Nem is kell csendben tűrnöd semmit, állj a sarkadra és kérd ki magadnak azt, hogy megsértette a becsületed. Egész nyugodtan fordíts hátat az illetőnek, hisz neked abszolút nincs szükséged arra, hogy olyan emberekkel vedd körbe magad, akik eltaposnak, mint egy bogarat! Ám előtte ne szégyelld a véleményedet, egyszer, s mindenkorra értesd meg vele, hogy a jövőben igyekezzen messziről elkerülni téged!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valakivel nagyon elbeszéltek egymás mellett, emiatt komoly konfliktus kezd kibontakozni közöttetek. Nem érdemes azonban vérre menő harcot folytatni csupán azért, mert nem vagytok hajlandóak engedni a huszonegyből, sokkal több értelme lenne annak, ha közösen igyekeztek megoldani a helyzetet, így keressetek egy olyan arany középutat, ami mindkettőtök számára kedvező lehet. Igyekezz te is engedni valamennyit a saját elveidből, hisz nem kell teljesen feladnod magad ahhoz, hogy intelligens módon rendezz egy vitás helyzetet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Fel kell ma vállalnod a véleményedet egy olyan személy előtt, aki sokat jelent számodra, épp ezért nem szeretnél neki csalódást okozni. Az azonban, hogy valaki közel áll hozzád, még korántsem jelenti azt, hogy meg kell hazudtolnod önmagad és egyfajta álarcot kell felhúznod. Épp ezért vállald fel az álláspontodat, igyekezz egy olyan diplomatikus megoldást választani, amellyel nyugodtan vállalhatod fel önmagad. Ugye nem akarsz csak azért hazugságban élni, mert félsz a reakcióktól?! Ez is te vagy, a véleményeddel együtt, miért titkolnád tehát?! Különben is, ha az illető a helyedbe képzeli magát, rá fog jönni, hogy hasonló helyzetben maga is így tenne!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasfajta döntést kell ma meghoznod, amely hatással lehet a további életedre nézve, így tehát az egyik legfontosabb kategóriából való. Amennyiben egyetlen pillanatig is tanácstalan vagy, abban az esetben nem kell egyedül ekkora felelősséget a nyakadba venni, nyugodtan keress valakit a környezetedből, mondd el neki a bizonytalanság okát és hallgasd meg a véleményét. Légy azonban óvatos, csak olyan embertől kérj tanácsot, akiben teljesen megbízol, vannak ugyanis olyanok a közvetlen környezetedben, akik nem feltétlenül a te javadat akarják! Ha résen vagy, nem nyúlhatsz mellé, de fontos, hogy ne egyedül dönts, hanem más véleményt is meghallgass annak érdekében, hogy mások szemszögéből is láthasd a szituációt!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kissé zsúfolt nap elé nézel, mégis ha mindenre megfelelőképp koncentrálsz, akkor marad időd a számodra fontos dolgokra is a kötelező tennivalók mellett. Koncentrálj, tedd, vess be minden tudást és tapasztalatot és Igyekezz mindennek pontot tenni a végére, hogy abban ne legyen hiba! Okosan oszd be az idődet és akkor nem fog problémát okozni az sem, hogy egyszerre több fronton állj helyt! Mindehhez csupán arra van csak szükséged, hogy okosan taktikázz! Menni fog, bízz magadban!

NYILAS (november 23-december 21)

Kissé hajtós időszakot sikerül lezárnod azzal, hogy végre pont kerül a kiemelten fontos projektek végére, ami éppen jókor jött, hisz nem nagyon maradt semmire másra energiád, Rendkívülien megnyugtat a tudat, hogy egyelőre nem kell semmin görcsölnöd, így nyugodtan vehetsz részt más programokon is, melyek valamelyest kikapcsolnak. Csakis olyasmivel foglalkozz, ami feltölt és kizárólag rólad szól, nem kell most nagyobb kalandban részt venned csak add át magad a „semmittevésnek” és egyszerűen pihenj!

BAK (december 22-január 20)

Valaminek óriási jelentőséget tulajdonítasz és mindenáron ragaszkodsz hozzá, emiatt egyszerűen nem vagy hajlandó tágítani mellőle még akkor sem, amikor szólnak, nem biztos, hogy ennek van értelme. El kell azonban gondolkodnod rajta, hogy érdemes-e mindenáron kapaszkodnod bizonyos dolgokba, amelyekben nincs semmiféle perspektíva a jövőre nézve. Ha időben sikerül belátnod, hogy az ügyben nincs már újabb lehetőség a számodra, ideje továbblépni és új utakat keresni. Hidd el, van az az útvonal, ami a sűrű bozótos helyett egyenesen a célodig vezet majd. Az azonban, hogy megtalálod-e, csak rajtad múlik!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy ideje gyengéd érzelmi szálakat táplálsz valaki iránt, még sincs benned annyi bátorság, hogy ezt nyíltan vállald az illető előtt is. Nem akarsz ugyanis támadási felületet adni azzal, hogy kinyilvánítod az érzéseidet. Így azonban sajnos azzal is számolnod kell, hogy egy idő után egyedül élsz majd a saját világodban, ahol rajtad kívül senki más nem létezik, neked pedig nincs kihez kötődnöd. Az emberek ugyanis ki fognak kopni mellőled, hisz nem akarnak majd mindenáron a közeledbe férkőzni erőnek erejével. Jobban jársz, ha lebontod a felépített barikádot és mersz tenni egy lépést a boldogságod felé. Adj egy esélyt magadnak!

HALAK (február 20-március 20)

Ki sem látsz a munkából, a nap 24 órája is kevés arra, hogy az általad megfelelőnek tartott tempóban haladj, ennek okán gyakorlatilag egy végeláthatatlan vesszőfutás az, amit csinálsz. Elfoglalt életed következtében alig tudsz időt tölteni a szeretteiddel, a barátokkal, hiszen egyszerűen nem tudsz elegendő minőségi időt felszabadítani az életedből ahhoz, hogy a munka mellett többet lehess velük. Így azonban lehetséges ugyan, hogy sikeres leszel a munka tekintetében, ám senkivel nem fogsz osztozni az örömödben, senkivel nem tudsz ünnepelni, hisz érthető módon a végsőkig nem fognak arra várni az emberek a környezetedben, hogy legyen időd velük is foglalkozni. Épp ezért még mielőtt magadra maradsz, szabadíts fel egy napot az életedből és szervezz közös programot, érdeklődj, élj társadalmi életet!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

Fitteskedjünk

Beach Body projekt a maximumon – így kerüld el az izomfájdalmakat!

május 29

kos 03.21 - 04.19

Úgy tűnik, az előtted álló héten elakadsz és...

bika 04.20 - 05.20

Az előtted álló héten érdekes tapasztalásokban lehet részed,...

ikrek 05.21 - 06.21

Az az érzésed, hogy bármennyi energiát fektetsz egy...

rák 06.22 - 07.22

Apró gesztusokkal kedveskedsz egy számodra fontos embernek az...

oroszlán 07.23 - 08.22

Általában nagyon nehezen mondasz nemet bárkinek, ennek következtében...

szűz 08.23 - 09.22

Az előtted álló héten kissé bizarr tapsztalásban lehet...

mérleg 09.23 - 10.22

Olyasféle misztikus rejtélyek birizgálják a fantáziádat, amelyektől mégis...

skorpió 10.23 - 11.21

Heves vitába keveredhetsz az előtted álló hét második...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyasféle dologban kell felelősséget vállalnod az előtted álló...

bak 12.22 - 01.19

Az előtted álló héten újra és újra nekifutsz...

vízöntő 01.20 - 02.18

Az előtte álló hét közepe lesz majd a...

halak 02.19 - 03.20

Az előtted álló héten kisebb gödörbe kerülhetsz anyagi...

Elolvasom végig Megnézem
Kép

200%-ra nőtt pillangó állomány, elég meleg a Balaton! - Ezek a jó hírek történtek a múlt héten

Láttál már feminista "body horrort"? És sejted miért szerepel a múlt heti jó hírek között? Cikkünkből kiderül!

Kép

Heti horoszkóp május 29-június 4.: a Rákok kedves gesztusokkal okoznak örömet másoknak, a Szüzek bizarr helyzetbe kerülnek

Érdemes elolvasnod a heti horoszkópodat is, hisz a csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek!

Kép

Napi horoszkóp május 28.: a Skorpiók igyekeznek mások elvárásainak megfelelni, a Halak nem ismernek lehetetlent

A csillagok a mai napra is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

A felnőttek közel fele kerül intim kapcsolatba az első randin, állítja a tanulmány

Egy szexuális segédeszközöket kínáló üzlet felmérése kimutatta, hogy a felnőttek közel fele szexelt már az első randin. A kutatás arra is kitér, hogy melyik csillagjegy az, amelyik a leginkább nyitott a kalandra. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

3 istenien finom, szupergyors és szuperegyszerű lazacos recept rohanós napokra

Miért együnk lazacot? Természetesen elsősorban azért, mert szeretjük. Ám ha ez nem lenne elég nyomós érv, akkor most felsorolunk pár további indokot is. Ha végigolvasod, mennyi értékes tápanyagot tartalmaz, biztosak vagyunk benne, hogy még jobban fogod kedvelni. Ráadásul most az elkészítéséhez is hoztunk pár tippet és három kipróbált, isteni, ugyanakkor szupergyors és egyszerű receptet! Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Napi horoszkóp május 27.: a Kosoknak egyszerre több fronton kell helyt állniuk, a Rákok kivételes tehetséggel bírnak

A csillagok a hosszú hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!