Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 6.: a Bikák nagy volumenű kihívásra készülnek, a Szüzek végre önmagukra is szánhatnak egy kis időt

Napi horoszkóp október 6.: a Bikák nagy volumenű kihívásra készülnek, a Szüzek végre önmagukra is szánhatnak egy kis időt
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek június 25-én véget ér egy 15 éve tartó átok: minden arannyá válik, amihez hozzáérnek

Egy nagyon hosszú és nehéz időszakot zárhatnak végre le a következő csillagjegyek, az életükbe pedig végre megérkezik a boldogság!

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Divat

7 trendi táska, ami csodásan feldobja majd a nyári szettjeidet

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 25.: a Rákok zsúfolt napra számíthatnak, a Mérlegeknek érdemes a siker érdekében rugalmasabban gondolkodniuk

A csillagok a mai napra is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 24.: az Oroszlánok jóhiszeműségüknek fizethetik meg az árát, a Skorpióknak fontos döntést kell hozniuk

A hét első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

7 alkalom, amikor egy világsztárt letartóztattak - FOTÓK

A sztárok szinte minden mozdulatát fotósok és kamerák hada követi. Sőt, ma már a rajongók mobiljai elől sem menekülhetnek.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Ha megtalálod a csillagjegyed a listánkon, akkor igazán szerencsésnek tarthatod magad, mert fantasztikus időszak áll előtted, ahol többé nem kell aggódnod az anyagiak miatt!

Olvasd el!

A várandós Hailey Bieber meztelenruhája felszántotta az internetet - FOTÓ

Justin Bieber felesége határozottan nem fél attól, hogy szembemenjen a társadalom elvárásaival a kismamák öltözködését illetően.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ezen a borongós őszi napon se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 6.

KOS (március 21-április 20)

Befejezettnek hittél ugyan egy bizonyos feladatot, a cél előtt kell azonban rájönnöd, hogy akad még tennivalód bőven. Ahelyett tehát, hogy átcsörtetnél a célvonalon, igyekezz összeszedni magad és minden figyelmeddel összpontosítani, mert most nem hibázhatsz. Meglátod, ha időben sikerül minden elvégezned, sokkal nyugodtabban zárhatod a napot. Az este aztán a lazításé a főszerep, bonts ki egy finom bort és nézz egy romantikus filmet. Akkor már megteheted, hisz nem zavarja majd semmi a kikapcsolódásodat!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasféle dologra készülsz, amely nem minden nap történik meg veled, épp ezért mindent elkövetsz annak érdekében, hogy ha eljön a pillanat, minden a lehető legtökéletesebben sikerüljön. Rengeteg időt és energiát belefektettél már, csakis ennek köszönheted, hogy a dolgok úgy haladnak a maguk útján, ahogy eltervezted a folyamatot. Épp ezért koncentrálj erre a bizonyos ügyre is úgy, ahogy a többire és meglátod, hamarabb mártózhatsz meg a sikerben, mint gondolnád! Csak menj előre a céljaid után!

IKREK (május 21-június 21)

Abszolút a képességeidet túlmutató feladatot kell határidőre teljesítened, a dolog azonban több sebből vérzik. Nemhogy nem értesz ugyanis az egészhez, ezenfelül még nyomás alatt is kell valamiféle felmutatható eredményt produkálnod, ez pedig iszonyúan frusztrál. Amennyiben azonban közelebb merészkedsz a dologhoz, rájöhetsz, hogy tulajdonképp nagyobb a dolog füstje, mint a lángja és korántsem biztos, hogy nem fogod tudni teljesíteni a küldetést. Ne rettenj meg az a első pillanatban a magasságtól, egyszerűen állj oda és összeszedetten, koncentráltan indulj felfelé. Most itt a lehetőség arra, hogy a környezeted előtt is bizonyíthasd rátermettséged és azt, hogy alkalmas vagy a komolyabb volumenű kihívások teljesítésére is! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki szeretne veled közelebbi kapcsolatba kerülni, mivel azonban teljesen más világnézetet és értékrendet képviseltek, így nem látod a kettőtök közös jövőjét. Akármennyire is szeretnéd ugyanis, egyszerűen sehogy nem tudsz azonosulni azzal, amit az illető képvisel és amilyen gondolkodásmóddal rendelkezik. Amennyiben tehát azt gondolod, hogy megéri egy esélyt adni neki, és készen állsz egy kicsit alkalmazkodni, abban az esetben neked kell nyitottabbnak lenned. Ha azonban azt érzed, semmiképp nem lesz közös az utatok, akkor ne fuss felesleges köröket, mert csak a saját idődet pazarlod vele!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ma végre meg tudsz hozni egy olyan döntést, amely hosszú ideje mintegy megoldatlan teherként nehezedett a válladra, hisz tudtad, hogy hosszabb távon komoly hatással lesz az életedre. Ebben a pillanatban ugyan még nem vagy biztos benne, hogy a leghelyesebb lépést tetted-e meg, ám ha már ráléptél az útra, akkor bizony nem érdemes túl sokat rágódnod rajta. Igyekezz úgy alakítani a helyzetet, hogy pozitív következményekkel tegyen elégedetté és magabiztossá, hisz ha megállás nélkül azon gondolkodsz, mit lehetett volna még tenni, biztosan jól döntöttél-e, nem fogsz tudni előre haladni. A múlt elmúlt, a jövő viszont még előtted van, teli élményekkel és új lehetőségekkel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ma végre nem várnak világmegváltó feladatok, így egy kicsit magadra is összpontosíthatsz. Nem vagy ugyan hozzászokva, hogy egy hétköznap nem a rohanásról szól, ma mégis van időd a szépülésre, a testi-lelki épülésre. Menj el egy masszázsra, ebédelj valakivel, akit régóta nem láttál, néz körül a boltokban a legújabb őszi trendekért vagy igyál meg egy forró csokit a legjobb barátnőddel, miközben a halloween-i jelmezeteket tervezitek a nagy partira. Jól fog esni a kikapcsolódás, ez pedig ma egy ilyen nap, amikor végre nem a határidők fojtogatnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Abszolút nem fűlik a fogad valamihez, amivel a feletteseid bíznak meg és a legnagyobb bosszúságodra ez most nem az a helyzet, amikor egyszerűn félrerakhatod a dolgot és olyasmivel foglalkozhatsz, ami érdekel. Vértezd fel magad egy kis kitartással és akaraterővel, hisz minél hamarabb szeded össze a gondolataidat, illetve minél hamarabb állsz neki a feladatnak, annál hamarabb fogsz végezi vele, ezt ugyanis nem fogod tudni másra ruházni. Ma csak magadra számíthatsz, mutasd meg tehát mindenkinek, hogy mit tudsz kihozni egy ilyen helyzetből!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Abszolút nem vagy top formában, érzed magadon az őszi fáradtság jeleit, rengeteg elintézetlen ügy várja azonban, hogy pontot tegyél valamennyinek a végére. Valamilyen oknál fogva másoknak fel sem tűnik, alig tudod a saját ügyeidet elrendezni és nem nagyon látod a fényt az alagút végén, minden nyűgjével-bajával téged talál meg mindenki, te pedig azt gondolod, meg fognak sértődni, ha nem veszed a terhüket a nyakadba. Mivel azonban a legkevésbé sem vagy jótékonysági intézmény, így nyugodt szívvel mondj nemet, hisz ezúttal neked is szükséged van az energiáidra. Ha sikerül pontot tenni minden tennivalóid végére, add át magad a pihenésnek!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagy volumenű terveid vannak, amelyekkel kapcsolatban elérkezettnek látod az időt arra, hogy beavasd a környezetedet is. Nagyon hiszel magadban, magabiztosságodban tehát semmi és senki nem ingathat meg. Jobban teszed azonban, ha vigyázol, lesznek ugyanis olyan személyek, akik megpróbálnak más irányba terelni, hisz nem tetszenek majd nekik az önállósodási törekvéseid. Te azonban semmi másra ne összpontosíts, csakis arra, amit kitűztél magad elé, higgy önmagadban hinni és ne hallgass azokra, akik csupán a szarvadat szeretnék letörni! Egyedül is elég erős vagy, hogy nyerő lehess!

BAK (december 22-január 20)

Iszonyúan kihajtottál magadból minden energiát a hét első felében, így most a másodikra már alig maradt energiád arra, hogy gond nélkül eljuss a hétvégéig. Pontosan tudod, hogy nem állhatsz le, hisz akkor negatív rátával zárhatod a hetet, ám azért visszavehetsz abból az eszeveszett tempóból, amelyet az utóbbi napokban diktáltál. Próbálj időt szakítani a kikapcsolódásra, ne vállalj több terhet a hét további részére, igyekezz a meglévő feladataidat különösebb hézagok nélkül abszolválni. Menni fog, csupán egy kicsit össze kell szedned magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyannyira sürgetsz egy bizonyos dolgot annak érdekében, hogy túless rajta, hogy gyakorlatilag az egész kezd a visszájára fordulni. Mielőtt azonban az általad tett meggondolatlan lépések sorozata határozná meg az eredményt, igyekezz nyugalmat erőltetni magadra és higgadtan végiggondolni, hogy miképp érhetsz el úgy a leggyorsabban a célvonalig, hogy közben nem esel hatalmasakat. Most ugyanis még felállsz, leporolod magad és mész tovább, de mi lesz a tizedik esés után?! Ne tedd nevetségessé magad a környezeted előtt azzal, hogy a szemük lattára bukdácsolsz! Hidd el, ha fokozatosan, az energiáidat beosztva haladsz előre, hamarabb fogsz célba érni, mint gondolnád!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki a környezetedben megpróbál nyomást gyakorolni rád egy olyasféle ügyben, amelyhez te szíved szerint közel sem mennél. Nemcsak hogy nem látsz ugyanis perspektívát az egészben, de még a jó híredet is kockáztatnád vele. Épp ezért ne szégyellj semmiképp nemet mondani, mondd el határozottan az illetőnek, hogy miért nem vállalod a dolgot. Nem kell olyasmire igent mondanod, amely távol áll tőled, ne engedd magad olyan utakra kényszeríteni, amely tele van buktatókkal!Amennyiben ugyanis engedsz mások befolyásának, onnantól többé nem tudod irányítani a dolgokat sem!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Divat

7 trendi táska, ami csodásan feldobja majd a nyári szettjeidet

Kép

7 trendi táska, ami csodásan feldobja majd a nyári szettjeidet

Összeválogattunk pár táskát, amelyekre feltétlenül szükséged lesz az év legforróbb hónapjaiban!

Kép

A rajongók szerint ők a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság legstílusosabban öltöző focistái

A szurkolók egy része egy egészen más oldaláról közelíti meg a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságot. Te mit gondolsz? Szerinted melyik focista a legstílusosabb?

Kép

A 90-es évek bob frizurái hivatalosan is visszatértek: elhoztuk azokat a fazonokat, amiket érdemes kipróbálni idén nyáron

Imádtad Jennifer Aniston, Winona Ryder, Drew Barrymore vagy Victoria Beckham stílusát a 90-es évekből? Akkor biztosan örülni fogsz, ha azt mondjuk, a frizurájuk visszatért a divatba!

Kép

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Ha megtalálod a csillagjegyed a listánkon, akkor igazán szerencsésnek tarthatod magad, mert fantasztikus időszak áll előtted, ahol többé nem kell aggódnod az anyagiak miatt!

Kép

Alig takarta valami a testét: ilyen kihívó darabot talán még sosem viselt Katy Perry

Az tuti, hogy az énekesnő minden tekintetet magára vonzott a kifutón.

Kép

5 gyönyörű kempinghely Magyarországon, ahol megéri sátrazni

A kempingezés hangulatát semmi más nem tudja helyettesíteni!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!