Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 31.: a Rákok elégedettek az életükkel, a Szüzeket apró gesztusok teszik boldoggá

Napi horoszkóp október 31.: a Rákok elégedettek az életükkel, a Szüzeket apró gesztusok teszik boldoggá

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap utolsó napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 31.

KOS (március 21-április 20)

Olyan szituáció adódik Halloween napján, amely kissé kényszerhelyzetbe hoz, ennek okán nincs tehát túl sok lehetőséged oda-vissza átrágni a dolgot, egyszerűen és határozottan kell döntened. Noha nem igazán vagy hozzászokva ahhoz, hogy ilyesfajta szituációban kelljen helyt állnod, most mégis meg kell mutatnod, hogy milyen fából faragtak. Mindenki számára tedd világossá az álláspontodat, ne hagyd, hogy bárki magával rántson, bátran állj tehát ki magadért! Jóllehet, a környezeted nincs ehhez hozzászokva, ezúttal azonban neked sincs más választásod! Este pedig irány a halloween-i parti, amit régóta szervezel a barátaiddal!

BIKA (április 21-május 20)

Irigylésreméltó, megoldáscentrikus gondolkodásod olyasfajta illúziókba sodor, amelyek elhitetik veled, hogy te vagy az egyetlen, akinek a szava bizonyos helyzetekben dominálhat, nincs más, aki annyi tudással és élettapasztalattal rendelkezik, mint amennyivel te. Légy azonban óvatos, hisz kissé magas a ló, amelyen vágtázol, nehogy borzasztóan nagyot ess róla. Érdemes tehát szerényebben hozzáállnod az emberekhez, a feladatokhoz, azokhoz a megoldandó egyenletekhez, ahol bizony könnyen lehet, hogy létezik a megoldásra másféle alternatíva is a tiéden kívül. Ezenkívül a népszerűségednek sem fog ártani, ha kicsit emberibb hozzáállást mutatsz. Egy próbát megér, nem igaz?

IKREK (május 21-június 21)

Általában hajlamos vagy arra, hogy túlbonyolítsd a legegyszerűbb egyenleteket, ez azonban sokszor sodor olyasfajta szituációkba, amelyek a szokásosnál nagyobb kockázattal bírnak. Tanulj meg azonban lazábban kezelni helyzeteket, nem kell mindig a bolhából elefántot csinálnod, csakis arra összpontosíts, hogy a lehető legegyszerűbb útvonalon juss el a kitűzött célodig. Változtass a hozzáállásodon, hisz így megnehezíted a sikerélmények szerzésének lehetőségét is! Hidd el, sokkal könnyebben is lehet bizonyos helyzeteket kezelni, amennyiben nem kiáltasz azonnal farkast!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, minden kerek az életedben, nincsenek viharfelhők, amelyek beárnyékolnák a boldogságodat és ez roppant léleksimogató számodra. Mielőtt azonban egy rózsaszín köd borítaná el a józanságodat, igyekezz azért reálisan gondolkodni, hisz az élet nem egy tündérmese. Persze, élvezd a gondtalanságot, ne feledkezz meg azonban arról sem, hogy bármikor az öledbe pottyanhat egy olyan szituáció, amely teljesen más irányba terelheti a jelenlegi kiegyensúlyozottságot. Egyszóval tartsd nyitva a szemed!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Komoly lépésre szántad el magad, melyet meg is osztasz a környezetedben élőkkel, döntésednek azonban nem mindenki örül őszintén. Nyugtasd meg az embereket, hogy nem gondolkodás és előzetes mérlegelés nélkül döntöttél, pontosan tisztában vagy mindennel, figyelembe vetted a következményeket és minden kockázattal együtt kénytelen vagy megtenni ezt a lépést ahhoz, hogy egy sokkal zökkenőmentesebb, nyugodtabb életet élhess. Ne hagyd, hogy a kételkedők megingassanak elhatározásodban, hisz nem véletlenül szántad rá magad erre a nagy lépésre! Ha döntöttél, indulj, mielőtt késő lesz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hónap utolsó napján kellemes meglepetésben lehet részed, hisz csupa olyan esemény határozza meg a napod, amely nemmvolt belekalkulálva a napodba, épp ezért rendkívül pozitívan érint. Éld meg minden pillanatát, hisz az utóbbi időben tele voltál bonyolultabbnál bonyolultabb ügyekkel, bőséggel megérdemeled tehát a felhőtlenséget. Ez a nap tehát egy kiváló bizonyíték arra, hogy vannak azok az apró, pici gesztusok, amelyek képesek visszaadni az emberekbe vetett hitedet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé felháborodássa konstatálod, hogy bármiféle eredményt mutatsz fel, egyszerűen az örök elégedetlenség az, ami reakcióként érkezik a környezetedben élőktől, neked pedig fogalmad sincs, mivel nyújthatnál többet. Korántsem biztos azonban, hogy benned van a hiba, könnyen lehet, hogy mások misztifikálják túl a képességeidet, amely köszönőviszonyban sincs a valósággal. Ne hagyd, hogy folyton elvegyék a kedved, ne hagyd, hogy a lelki békédet megzavarják, egyszerűen tanuld meg kizárni mások elégedetlenségét az életedből. Gondolj arra, hogy amennyiben te minden tőled telhetőt megtettél egy adott dolog sikeréért, abban az esetben senkinek nincsen joga számonkérni rajtad semmit!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasmit szeretnél kipróbálni, amit eddigi életedben soha nem volt még bátorságod megtenni, de most úgy érzed, mégis eljött a pillanat, hogy megmutasd elsősorban magadnak, mire is vagy képes. Semmi másról nem szól ugyanis a történeted, mint önmagad legyőzéséről és arról, hogy vajon megvan-e benned a siker kulcsa, amelynek segítségével könnyűszerrel érheted el a célod. Nem lesz ugyan sétagalopp, ám mivel te kifejezetten szereted a kihívásokat, így ez sem igen fog tudni rajtad kifogni! Hajrá, merj bátor lenni!

NYILAS (november 23-december 21)

Halloween napján, az esti buli előtt mindenképp szeretnél lezárni egy bizonyos szituációt, ennek érdekében nem is érdemes másra figyelnef, csak és kizárólag erre összpontosítanod. Vedd a lépéseket sorra egymás után, minden apró részletnek kerüljön pont a végére, hisz másképp nem fogod tudni magad mögött hagyni ezt a jelenleg elég nyomasztó terhet. Nem érdemes máskor húzni-halasztani a megoldandó feladatokat, azzal ugyanis csak azt éred el, hogy előbb-utóbb az arcodban landol az egész tokkal-vonóval, az pedig elég kellemetlen lesz majd. Este add át magad a bulihangulatnak, dobj fel egy ütős halloween-i sminket és indulhat az "ereszd el a hajam"!

BAK (december 22-január 20)

Olyasfajta célt tűztél ki magad elé, amelyről pontosan tudod, hogy nem lesz egyszerű elérned, ám mégis, mivel nagyon szeretnéd, hajlandó vagy bármit megtenni érte. Most kell azonban óvatosnak lenned, olyasmiről álmodozol ugyanis, amely nem biztos, hogy a számodra is elérhető magasságokban van. Ne akarj komoly áldozatokat hozva, mindenáron menni valami után, ami nem is garantálja, hogy boldog leszel! Jó dolog néha álmodozni, de azért mégis érdemes meghúznod egy bizonyos határt a hamis illúziók és a valóság között, amelyhez nem árt, ha a racionalitások mentén gondolkodsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában hozzád fordulnak a környezetedben élők, amennyiben akár szakmai, akár magánéleti tanácsra van szükségük. Ez roppant módon legyezi a hiúságodat, hisz nem jelent mást, minthogy egyfajta iránymutatóként szolgálst másoknak. Mindez nagyon hízelgő, egy valami azonban biztosan háttérbe szorul, mégpedig nem más, mint a saját boldogságod, a saját életed. Igyekezz tehát egy picit háttérbe szorítani a "life coach" szerepét és próbáld meg úgy élni a mindennapokat, hogy a saját utadat egyengeted mind szakmailag, mindpedig a magánéleted tekintetében. Hidd el, a boldogság neked is alanyi jogon jár!

HALAK (február 20-március 20)

A hónap utolsó napján komoly felelősséggel járó helyzetben kéri ki a véleményed egy számodra fontos személy, amely az igazat megvallva elég nagy terhet jelent számodra. Mivel nagyon nem mindegy, hogy mit mondasz, alaposan gondold át, milyen tanáccsal szolgálsz, hisz a szavaidnak és állásfoglalásodnak hosszú távú következménye lehet. Igyekezz csínján bánni a kimondott szavakkal, ne befolyásold őt olyasmivel, amit te sem szívesen vállalnál fel, amennyiben szerves része lennél a szituációnak! Csakis olyasmit mondj tehát, ami ugyan véleménynek számít, de mégsem kell akkora mértékű terhet a nyakadba venned! Ne aggódj, ez nem számít gyávaságnak, csupán önmagadra is gondolsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 7.: a Rákok változásra vágynak, a Szüzeknek több türelemre lesz szükségük

Ismét izgalmas üzenetekkel készültek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Új streamingszolgáltató érkezik Magyarországra: az összes kedvenc sorozatodat megtalálod egy helyen

A besúgó, Jurassic World: Világuralom és a Mosolyogj is elérhető lesz az új streamingszolgáltató oldalán.

Kép

Párok, akik külön szobában alszanak az otthonukban állítják, ez boldogságuk titka

Vannak, akik szerint kapcsolatgyilkos lehet, ha a partnerek nem osztoznak az ágyukon, mások pedig úgy látják, éppen ez tarthatja életben a romantikát hosszútávon. Egy dolog viszont nem is lehet kérdés, méghozzá az, hogy ez a döntés kizárólag arra a két emberre tartozik, aki meghozza azt.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!