Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 27.: a Rákok számára csábító kaland kínálkozik, a Skorpiók készen állnak egy új kapcsolatra

Napi horoszkóp november 27.: a Rákok számára csábító kaland kínálkozik, a Skorpiók készen állnak egy új kapcsolatra
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel egy igazi csoda történik márciusban: 180 fokos fordulatot vesz az életük!

A tavaszi szellő igazi felüdülés a tél hideg és komor hangulata után. Néhány csillagjegy pedig igazi csodára számíthat!

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiderült, mikor és hol jelentette be Meghan és Harry, hogy gyereket várnak – Senki sem számított erre

A pár mindenkit alaposan meglepett, amikor egy fontos eseményt választott arra, hogy közölje a nagy hírt.

Olvasd el!

Egyre nagyobb a dráma: Így reagált Miley Cyrus, mikor megtudta, hogy anyja húga exéhez ment feleségül

Pár napja robbant a hír, miszerint Miley húga, Noah Cyrus édesanyjuk új férjének volt barátnője volt…

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 4.: az Oroszlánoknak érdemes okosan taktikázniuk, a Mérlegek elégedettek lehetnek

A hét első napja is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Minden idők legpocsékabb filmes szerelmes párjai: semmi kémia nem volt köztük!

Számos film alapját adja a szerelmi szál, éppen ezért a készítőknek nem egyszerűen a látványvilágra vagy a jó színészi játékra kell nagy hangsúlyt fektetniük, de a két színész közti kémiára is.

Facebook
Twitter
Pinterest
November utolsó hétvégéjén is érdemes elolvasnod, mit üzentek a csillagok, hisz izgalmas dolgokat rejtenek az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 27.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó napján végre lehetőséged nyíllik arra, hogy lezárj egy hosszú ideje húzódó ügyet és végre felszabadulj a nyomás alól. Nem szereted egyébként sem, ha ilyen korlátok között kell élned az életed, ezért nagyon megnyugtató számodra az, hogy végre kifújhatod magad. Vasárnap van, nyakadon a december, készülj tehát az ünnepekre, dekoráld ki a lakást, nézz meg egy karácsonyi filmet, hisz kezdődik az év legszebb időszaka! Időnként neked is lazítanod kell, ellenkező esetben semmi másról nem szól majd az életed, csak az örökös szorongásról!

BIKA (április 21-május 20)

Hosszú ideje motoszkál a fejedben a gondolat, hogy vajon a jelenlegi élethelyzetedben jó helyen vagy-e, vajon valóban az a feladatod, hogy egyetlen dolgot csinálj egyszerre, azt viszont jó sokáig, gyakorlatilag megállás nélkül. Amennyiben tehát megfordul a fejedben a váltás gondolata, abban az esetben ne nagyon hezitálj, járj nyitott szemmel és lassan kezdj el olyan forrásokat keresni, amelyek valóban oltják a szomjadat és nem csak úgy vízcseppek jutnak belőle. Mindig vannak más utak, mindig vannak mád kapuk, amelyekbe beleillik a kulcsot, adj tehát esélyt magadnak arra, hogy kiteljesedhess, miközben teljesen önazonos maradsz!

IKREK (május 21-június 21)

Egy hozzád közelálló személy hatalmas felelősséget tenne rád szíve szerint, mely -akármennyire is kedveled az illetőt- rendkívüli módon felháborít. Épp ezért őszintén mondd el neki, hogy ugyan nagyon kedves a személye számodra, mégsem kívánsz ekkora terhet a nyakadba venni, épp ezért nem te leszel az ő embere ezügyben. Értesd meg vele, hogy egyszerűen képtelenség ekkora felelősséggel élni úgy, hogy nem a saját bőrödet viszed a vásárra, hanem a más kontójára megy a játék. Próbálj kimaradni, s modd azt, amit az eszed diktál, azt, hogy reméled nem fog árnyékot vetni a kapcsolatotokra, de ezúttal valószínűleg nem te vagy a megfelelő személy számára.

RÁK (június 22-július 22)

Csábító kaland kínálja magát tálcán a hét utolsó napján, te pedig olyannyira izgalomban kerülsz, hogy gyakorlatilag a falnak fejjel rohanva vágnál bele. Gondolj azonban bele, mekkora a kockázata annak, amit most csinálsz és hogy mekkorát bukhatsz a helyzeten, épp ezért érdemes megállnod és végigzongoráznod, hogy mégis milyen taktikát érdemes választanod ahhoz, hogy a lehető legkisebb legyen a hibalehetőség. Ha ugyanis minden előkészítés nélkül veted bele magad a dolgok sűrűjébe, esélyed van rá, hogy jó nagyot fogsz hasalni. Épp ezért érdemes minden lehetőséget gondosan számba venni, mielőtt belevágsz valamibe, hisz ha rossz döntést hozol, sokkal nagyobb munka lesz korrigálni a hibákat, amelyek nemcsak rád lehetnek hatással, hanem a környezetedre is! Csak ésszel!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kimerítő programra mondtál igen a hét utolsó napján ahelyett, hogy energiát gyűjtenél a következő hétre, amely bizony várhatóan tele lesz kihívásokkal. Mivel azonban visszatáncolni már nem tudsz, épp ezért igyekezz a lehető leghamarabb túlesni a dolgon, miközben próbálod megfogni a helyzet élvezhető oldalát is. Ha eljutsz a végéig, akkor pedig ne vállalj mára több teljesítendő kihívást, kapcsolódj ki, nézz meg egy filmet, igyál egy finom meleg teát, készülj tehát az előtted álló hétre és fogadd el, hogy nem lehet mindig a Világ megváltását a fejedbe venni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rengeteg kritikus személy vesz körbe, akik rendkívül frusztráló módon minden alkalmat megragadnak, hogy kifejezzék a nemtetszésüket azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amelyeket éppen csinálsz és ugyan könnyen lehet, hogy kifogástalan az eredmény, ők mégis találnak rajta fogást. Általában ezen képes vagy csendesen továbblépni, ma azonban beleállsz a vitába és hevesen fejezed ki azt, hogy eleged van az állandó kritizálásból és nem vagy kíváncsi a véleményükre. Semmi gond nincs azzal, ha kiállsz magadért, hisz neked is van önbecsülésed, amit igenis meg kell védeni, arra azonban ügyelj, hogy a stílusodat ne tudják pirossal aláhúzni és ne neked kelljen elnézést kérned. Jogod van megvédeni magad!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó napján olyasmivel kell szembesülnöd, ami igencsak megdöbbentő számodra. Nem is igen tudod, hogyan kellene adekvátan reagálnod ebben a helyzetben, olyannyira kényes dologról van szó. Mivel ez nagyon nem a te asztalod, épp ezért igyekezz a lehető legtávolabb menni tőle és ne is közelíts, hisz minél közelebb vagy ehhez a bizonyos helyzethez, annál nagyobb az esélyed arra, hogy magával ránt. Ne aggódj, ez nem menekülés, csupáncsak ésszel gondolkodsz és nem szeretnél bajba kerülni. Keress olyan kalandokat, amelyekben nem kell a bőrödet a vásárra vinned, hidd el, nagyobb élményekkel gazdagodhatsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A korábbi csalódásaidat magad mögött hagyva úgy érzed, hogy készen állsz egy új kapcsolatra, nyitott vagy a továbblépés tekintetében. Végre jelét adhatod annak, hogy nem zárt kapukat döngetnek a hódítók, arra azonban érdemes ügyelned, hogy ne engedj bárki csábításának, védd a lelked az újabb csalódástól. Nem is kell az első pillanatban elköteleződnöd, flörtölj, érezd jól magad, egy komolyabb kapcsolatba csak akkor ugorj fejest, ha valóban úgy érzed, hogy a másiknak nincsenek hátsó szándékai!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napján végre használható tanácsot kapsz egy hozzád közelálló személytől, aki épp jókor jött, hisz régóta álltál már tanácstalanul a jelenlegi helyzetedben. Most azonban mind ennek vége, hisz a kapott tanács hasznosításával végre lezárhatod az ügyet es továbbléphetsz, ami rendkívül felszabadító érzés számodra. Légy hálás a Sorsnak és az illetőnek is, tegyél pontot a dolog végére és vissza se nézz. Mielőtt azonban újabb feladatot vállalnál, igyekezz kipihenni magad, hétvége van, amikor neked is jár a kikapcsolódás. Használd ki a napot, hívd át a barátnőidet, főzzetek valami finomat, tervezzétek az ünnepeket, az ajándékokat, készítsetek közösen dekorációt vagy csak egyszerűen beszélgessetek az élet nagy dolgairól!

BAK (december 22-január 20)

Egy váratlan fordulat lehet az, ami megingatja a biztonságérzetedet a hét utolsó napján. Igazából annyira felkészületlenül ér a dolog, hogy nem is igen tudod, hirtelen hogyan, s miként kellene cselekedned ahhoz, hogy ne gyere ki rosszul a dologból. Hihetetlen, hogy még a pihenő napodon is észnél kell lenned, hogy abszolút nem engedheted meg magadnak, hogy lazíts, ez pedig rendkívüli módon frusztrál. Ne mérgelődj azonban, nézz bátran szembe a helyzettel és igyekezz mihamarabb pontot tenni a végére annak érdekében, hogy maradjon egy szusszanásnyi időd arra, hogy kikapcsolódj!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Tanulságos leckét kapsz ma az élettől, valaki ugyanis, akiben feltételek nélkül megbíztál, ma borzasztó nagy csalódást okoz, neked pedig gyakorlatilag szavadi sincsenek az egész helyzetre. Teljesen érthető az, ha most húzol egy vonalat az emberekkel szemben, azt azonban érdemes végiggondolnod, hogy valóban te vagy ennyire naiv vagy az illető taktikázott nálad okosabban. Ez most bizonyosan nagyon fájdalmas tapasztalat, ne feledd azonban, csak azért, mert valaki egyszer visszaélt a bizalmaddal, attól még korántsem biztos, hogy az egész Világ ellened fordult. Ma megtanultad, hogy csak azokban az emberekben bízhatsz, akik bizonyították már azt, hogy nem élnek vissza a nekik adott bizalommal! Fel a fejjel, holnap egy új hét jön új lehetőségekkel!

HALAK (február 20-március 20)

Nem vagy ugyan az a kockázatvállaló, pengeélen táncoló típus, a hét utolsó napján mégis olyan kaland ígérkezik, amely bizony bővelkedik éles helyzetekben, így folyamatosan igen vékony jégen korcsolyázol. Ezt a környezeted is nagyon hamar észreveszi és mivel nagyon féltenek, minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy lebeszéljenek róla, s megakadályozzanak abban, hogy a vesztedbe rohanj. Magyarázd el azonban nekik, hogy minden veszéllyel tisztában vagy, amennyiben azonban soha nem kockáztatsz, abban az esetben nem fogsz tudni új élményeket, pozitív tapasztalatokat szerezni. Igyekezz megértetni velük, hogy időnként szükséged van az adrenalinra ahhoz, hogy kiszakadj a monotóniából, ha elég fontos vagy nekik, meg fognak érteni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Hivatalos: Őt tartják minden idők legjobb színésznőjének

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép

Te tudtad? Ezt a meglepő titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép

A csodaszer, aminek minden konyhában ott a helye: az almaecet 8 áldásos hatása

Ráadásul nem is kell belőle nagy mennyiség, napi 1-2 evőkanál már elegendő ahhoz, hogy segítsen például a makacs kilók ellen vagy csökkenjen a koleszterinszinted.

Kép

Minden idők legpocsékabb filmes szerelmes párjai: semmi kémia nem volt köztük!

Számos film alapját adja a szerelmi szál, éppen ezért a készítőknek nem egyszerűen a látványvilágra vagy a jó színészi játékra kell nagy hangsúlyt fektetniük, de a két színész közti kémiára is.

Kép

Annak szenteltem az életemet, hogy kiszolgáljam a férjemet: az emberek rabszolgának neveznek, pedig szeretem csinálni!

Megosztó életstílusáról mesélt egy netező, amivel kiakasztotta az embereket: 25 évesen egyetlen „munkája” férje kiszolgálása.

Kép

4 testbeszéd trükk Sydney Sweeney-től, amivel minden pasit elcsábíthatsz

Az Imádlak utálni és az Eufória sztárjának flörtölési tippjei pofonegyszerűek, de annál hatásosabbak! Mindössze a tekintetetted kell játszanod, de a siker garantált!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!