Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 20.: a Kosok mentálisan felkészülnek az előttük álló hétre, a Bikáknak határozottan a sarkukra kell állniuk

Napi horoszkóp március 20.: a Kosok mentálisan felkészülnek az előttük álló hétre, a Bikáknak határozottan a sarkukra kell állniuk

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

8 dolog, aminek egyetlen férfi sem tud ellenállni

Hidd el, nem a fenekeden áll meg először a tekintetük...

Olvasd el!

Ruha nélküli dress code Cannes-ban: ők szinte semmit sem viseltek a vörös szőnyegen

Idén május 16-27. között rendezik meg a cannes-i filmfesztivált, ahol a díjnyertes filmeken túl a híresség szettjeit is érdemes megcsodálni.

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

május 29

kos 03.21 - 04.19

Valaki a közvetlen környezetedben segítségre szorul, amelyet nem...

bika 04.20 - 05.20

Borzasztó nagy elánnal igyekeztél úgy szervezni mindent egy...

ikrek 05.21 - 06.21

A hosszú hétvége utolsó napja lehetőséget ad arra,...

rák 06.22 - 07.22

Korábban abszolút nem szerettél volna szembe nézni egy...

oroszlán 07.23 - 08.22

Kivételes hozzáállásodnak köszönheted azt, hogy a környezetedben olyan...

szűz 08.23 - 09.22

Érdekes szituáció adódik a hosszú hétvége utolsó napján,...

mérleg 09.23 - 10.22

Az esetek döntő többségében ragaszkodsz ahhoz az útvonalhoz,...

skorpió 10.23 - 11.21

A hosszú hétvége utolsó napján végre pontot tehetsz...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyan váratlan események befolyásolják a hosszú hétvége utolsó...

bak 12.22 - 01.19

Különleges élmény vár rád a hosszú hétvége utolsó...

vízöntő 01.20 - 02.18

Szerencsésen alakul egy bizonyos helyzet, hisz nem gondoltad...

halak 02.19 - 03.20

Az utóbbi időben elég ingoványos talajon igyekeztél boldogulni,...

Elolvasom végig Megnézem

Fitteskedjünk

Beach Body projekt a maximumon – így kerüld el az izomfájdalmakat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 20.

KOS (március 21-április 20)

Noha mégcsak vasárnap van, neked azonban abszolút nem fűlik a fogad ahhoz, hogy elkezdd a hetet, annyira jól esett egész hétvégén pihenni, hogy nem igazán szeretnél nekiindulni a rád váró feladatok megoldásának. Mivel azonban vannak kötelezettségeid, így nincs más választásod, mint megrázni magad és elindulni az úton. A mai napot használd még ki, pihenj a lehető legtöbbet, csináld azt, amihez kedved van, így tudsz ugyanis a legjobban felkészülni az előtted álló kihívások teljesítésére. Hidd el, ha megoldás centrikusan gondolkodva próbálod az előtted álló akadályokat megugrani, abban az esetben sokkal könnyebb dolgod lesz annál, mintha végigvonszolnád magad az akadálypályán!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki mindenáron megpróbál valamit kicsikarni belőled, amit egyáltalán nem szeretnél kitálalni, ám az illető olyan gátlástalan módon nyomul, hogy inkább a megdöbbentő kategória számodra, mintsem a dühítő. Mielőtt tehát ajtóstól rontana a házba még a tokot is kiszakítva, igyekezz egy vastag határvonalat húzni és világosan elmondani neki, hogy nem érdemes átlépnie a saját érdekében. Igen, sajnos vannak ilyen emberek is, ám te próbáld a pozitív oldalát nézni a dolgoknak, legalább ilyesfajta élettapasztalatot is szerzel, így ha még egy hasonló szituációt hoz a sors, már pontosan tudod, miképp érdemes cselekedned.

IKREK (május 21-június 21)

Fontos számodra, hogy bárminemű feladatban a maximumot nyújtsd, a siker érdekében képes vagy gyakorlatilag szinte bármire. Elvakultságodban azonban hajlamos vagy esetenként elvetni a sulykot és túllépni a kompetenciahatárodon is, figyelmen kívül hagyva a körülményeket és a saját képességeidet is. Mielőtt azonban nagy galibát okoznál magadnak – és nem mellesleg komolyan a fejedre koppintanának –, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amiért érdemes kockáztatni. A saját érdekedben jobb, ha belátod, hogy nem minden helyzetben éri meg a bőrödet a vásárra vinni, hisz nagyon könnyen megégetheted magad! Gondolkodj, mielőtt cselekszel, mert rengeted bajtól óvhatod így meg magad!

RÁK (június 22-július 22)

Rendkívülien felszabadító érzés számodra az, hogy végre találtál egy olyan célt, amelynek eléréséért érdemes küzdened, mert úgy érzed, minden fáradtságot megér. Régóta kerestél egy olyan utat, amely még kiaknázatlan és érdemes végigmenned rajta, hiszen ezáltal teljesedhetsz ki. Néhányan persze óva intenek, azt gondolják ugyanis, hogy túl veszélyes kalandra készülsz, nyugtasd meg azonban őket, hogy abszolút nem akarsz fejjel menni a falnak, mindent átgondoltál, felkészültél, s elég erőt érzel magadban ahhoz, hogy el is érd azt, amit akarsz. Légy hálás a téged körülvevő, aggódó szeretteidért!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Fontos számodra, hogy a téged körülvevő környezet boldog és harmonikus életet éljen, ehhez pedig szeretnél mindenképp hozzájárulni. Mindez roppant nagyra becsülendő, ám mialatt te mások boldogságán dolgozol, közben rendkívül magányosnak érzed magad. Itt az idő tehát, hogy önmagadra is gondolj, nem lehet ugyanis mindig mások előtt törni az utat! Helyezd tehát a saját érdekeidet és céljaidat előtérbe, ne mindig mások legyenek fontosak. Ez nem önzőség, csupán a te sikereid és boldogságod ugyanolyan fontos, mint másoké!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elég zsúfolt hét elé nézel, számos, megoldásra váró feladat feladatot az, ami vár rád, te pedig szeretnéd a maximumot nyújtani. Épp ezért a mai napot érdemes pihenéssel töltened, ne akarj semmiképp nagy volumenű kihívásokat teljesíteni, hiszen szükséged lesz az energiádra a következő napokban. Igyekezz a lehető legpasszívabb kikapcsolódást választani, legfeljebb sétálj egy nagyot a szerelmeddel a tavaszi napsütésben, pihenj, nézz meg egy filmet vagy épp egy masszázzsal készülj a nagy kalandokra. Meglátod, hétfőn újult erővel, bátran ugorhatsz majd fejest a mélyvízbe!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Annak ellenére, hogy kifejezetten konfliktuskerülő embernek tartod magad, ma mégis egy olyan helyzetbe kell két lábbal beleállnod, amelyben a te érdekeid forognak kockán. Utálod a gondolatát is annak, hogy másokkal vitába keveredj, mégis tudod, hogy meg kell védened az igazadat annak érdekében, hogy ne sérüljön a becsületed. Kevés olyan ember van, aki kifejezetten keresi a bajt, ám ha úgy érzed, hogy ok nélkül bántanak, hiszen semmilyen rossz dolgot nem követtél el, miért ne állnál ki magadért?!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Segítőkészséged nem ismer határokat, mindig jókor vagy jó helyen, így tehát mindenki tudja körülötted, hogy amennyiben bármilyen nyűgje van, bátran fordulhat hozzád. Miközben azonban sokan már-már a méltán szentté avatott Teréz anyához hasonlítanak, elfelejtesz a saját dolgaiddal foglalkozni, emiatt gyakran szembesülsz azzal, hogy a magad ügyeit túl későn, esetenként az utolsó utáni pillanatokban próbálod rendezni. Ennek érdemes lenne véget vetni, és csak akkor jótékonykodj, ha az belefér az életedbe! Lehet, hogy a népszerűségi indexed nem lesz az egekben, de legalább az ügyeid rendezve lesznek!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagyon szeretnél már hangosan véleményt nyilvánítani egy számodra roppant zavaró üggyel kapcsolatban, mégsem érzed egyelőre alkalmasnak a helyzetet arra, hogy hallasd a hangodat. Nem biztos ugyanis, hogy most megértenének, ráadásul az sem kizárt, hogy még meg is bántanál másokat. Pedig semmi szükséged rá, hogy újabb konfliktushelyzetekbe keveredj, ezért teljesen jól gondolkodva egyelőre inkább fogd vissza magad, mert ezzel jó sok bajt elkerülhetsz. Ne aggódj, eljön majd a te időd is, amikor olyan hangosan mondhatod el, mi nyomja a lelked, ahogy az a csövön kifér, egyelőre viszont jobban teszed, ha uralkodsz magadon!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó napján fogalmad sincs, miképp tálalj egy olyasfajta dolgot, amit el kell mondanod egy hozzád közel álló személynek anélkül, hogy megbántanád. Egészen eddig a körülmények nem engedték, hogy elmondd neki azt, amit más nem mer, viszont mivel nem lehet tovább halogatni a dolgot, így te se húzd tovább az időt. Készülj fel arra, hogy miképp fogod tálalni az egészet, illetve azt sem árt szem előtt tartanod, hogy nagy valószínűséggel az illető olyan érvekkel áll elő, amelyekre eddig nem is gondoltál, mert egészen idáig csak a saját szemszögedből vizsgáltad a helyzetet. Ez is arra figyelmeztet, hogy korántsem biztos, hogy mindig neked van igazad, ezért érdemes kellő nyitottsággal figyelni mások véleményére is.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Borzasztóan feldühít valaki a hét utolsó napján, a füledbe jut ugyanis, hogy valaki próbálja besározni a nevedet csak azért, hogy kimeneküljön egy számára kellemetlen helyzetből. Mivel azonban neked abszolút nincs közöd az egészhez, így azonnal önts tiszta vizet a pohárba, mindenkivel tudatva, hogy az illető sunyi módon így menekül a felelősségvállalás elől. Nyilván akik ismernek, bizonyára enélkül is tudják, hogy nem te vagy a hibás a kialakult szituációban, akik meg nem hisznek neked, az legyen az ő dolguk, nem érdemes különösebben foglalkozni velük! Azért az illetőhöz is érdemes egy-két keresetlen szót intézned!

HALAK (február 20-március 20)

Szeretnél mihamarabb túlesni egy olyan feladaton, amelyhez nem igazán érzel affinitást, ennek érdekében teljesen egy irányba nézve hatalmas lendülettel mész előre. Ha azonban azt szeretnéd, hogy végül minden apró részlet hibátlanul a helyére kerüljön, le kellene lassítanod, érdemes összeszedni magad és eldönteni, mi is a célod pontosan: csupán az, hogy gyorsan szabadulj és letudd az egészet – vagy szeretnél minőségi produktumot kiadni a kezedből. Erről neked kell határoznod, s annak megfelelően válaszd meg, melyik úton mész tovább.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

Fitteskedjünk

Beach Body projekt a maximumon – így kerüld el az izomfájdalmakat!

május 29

kos 03.21 - 04.19

Valaki a közvetlen környezetedben segítségre szorul, amelyet nem...

bika 04.20 - 05.20

Borzasztó nagy elánnal igyekeztél úgy szervezni mindent egy...

ikrek 05.21 - 06.21

A hosszú hétvége utolsó napja lehetőséget ad arra,...

rák 06.22 - 07.22

Korábban abszolút nem szerettél volna szembe nézni egy...

oroszlán 07.23 - 08.22

Kivételes hozzáállásodnak köszönheted azt, hogy a környezetedben olyan...

szűz 08.23 - 09.22

Érdekes szituáció adódik a hosszú hétvége utolsó napján,...

mérleg 09.23 - 10.22

Az esetek döntő többségében ragaszkodsz ahhoz az útvonalhoz,...

skorpió 10.23 - 11.21

A hosszú hétvége utolsó napján végre pontot tehetsz...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyan váratlan események befolyásolják a hosszú hétvége utolsó...

bak 12.22 - 01.19

Különleges élmény vár rád a hosszú hétvége utolsó...

vízöntő 01.20 - 02.18

Szerencsésen alakul egy bizonyos helyzet, hisz nem gondoltad...

halak 02.19 - 03.20

Az utóbbi időben elég ingoványos talajon igyekeztél boldogulni,...

Elolvasom végig Megnézem
Kép

200%-ra nőtt pillangó állomány, elég meleg a Balaton! - Ezek a jó hírek történtek a múlt héten

Láttál már feminista "body horrort"? És sejted miért szerepel a múlt heti jó hírek között? Cikkünkből kiderül!

Kép

Heti horoszkóp május 29-június 4.: a Rákok kedves gesztusokkal okoznak örömet másoknak, a Szüzek bizarr helyzetbe kerülnek

Érdemes elolvasnod a heti horoszkópodat is, hisz a csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek!

Kép

Napi horoszkóp május 28.: a Skorpiók igyekeznek mások elvárásainak megfelelni, a Halak nem ismernek lehetetlent

A csillagok a mai napra is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

A felnőttek közel fele kerül intim kapcsolatba az első randin, állítja a tanulmány

Egy szexuális segédeszközöket kínáló üzlet felmérése kimutatta, hogy a felnőttek közel fele szexelt már az első randin. A kutatás arra is kitér, hogy melyik csillagjegy az, amelyik a leginkább nyitott a kalandra. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

3 istenien finom, szupergyors és szuperegyszerű lazacos recept rohanós napokra

Miért együnk lazacot? Természetesen elsősorban azért, mert szeretjük. Ám ha ez nem lenne elég nyomós érv, akkor most felsorolunk pár további indokot is. Ha végigolvasod, mennyi értékes tápanyagot tartalmaz, biztosak vagyunk benne, hogy még jobban fogod kedvelni. Ráadásul most az elkészítéséhez is hoztunk pár tippet és három kipróbált, isteni, ugyanakkor szupergyors és egyszerű receptet! Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!