Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 31.: a Bikák ismeretlen területen próbálnak boldogulni, a Rákok mindenképp szeretnék a kitűzött céljukat elérni

Napi horoszkóp július 31.: a Bikák ismeretlen területen próbálnak boldogulni, a Rákok mindenképp szeretnék a kitűzött céljukat elérni
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Olvasd el!

Hogyan viselkednek a pszichopata nők? 6 jel, ami alapján könnyen felismerheted

A pszichopata nők sok mindenben másképp viselkednek, mint a pszichopata férfiak.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 8.: az Ikreknek hirtelen kell cselekedniük egy bizonyos helyzetben, a Vízöntők számára nagy kihívás adódik

A hét közepe is számos izgalmat ígér, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akit újholdkor egy óriási örömhír ér: meglepetések és ajándékok várnak rájuk!

Nagyon jó energiákat hoz az újhold ezeknek a csillagjegyeknek az életébe.

Olvasd el!

Még a kivillanó mellek és fenekek sem kaptak ennyi figyelmet! Zendaya ismét ellopta a show-t a 2024-es MET-gálán

Zendaya híres arról, hogy azonnal magára vonja a figyelmet, ha a vörös szőnyegre lép, ez pedig a tegnap megrendezett MET-gálán sem volt másképp!

Olvasd el!

Teszt: Válaszolj 6 üzenetre, és eláruljuk, lélekben hány éves vagy!

Mindig is tudni akartad, hogy lélekben hány éves vagy? Most a válaszaidból pillanatok alatt kiderülhet az igazság!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap utolsó napján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok mára is üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 31.

KOS (március 21-április 20)

Egy ideje azon morfondírozol, vajon rendben van-e az életed, s hosszútávon jól jössz-e ki belőle, ha nem változtatsz semmin. Persze a kényelmesebb megoldás, ha beletörődsz, hogy ennyi jutott neked, hiszen nem elviselhetetlen ez a helyzet. De amennyiben úgy érzed, hogy lépned kell, ne sokat törd a fejed ezen, hanem inkább azon gondolkodj, hogyan tudnál új utakat találni. Ha nem cselekszel időben, félő, hogy teljesen besavanyodsz és nem is leszel már képes arra, hogy kitörj a jelenlegi szürkeségből.

BIKA (április 21-május 20)

Nem tudod, mire számíthatsz egy bizonyos helyzetben, mert számodra teljesen ismeretlen területre tévedtél. Nem kell azonban mindent egyedül megoldanod, mert sokkal jobban jársz, ha segítséget kérsz valakitől, akiben megbízol, s aki megküzdött már valamilyen hasonló feladattal. Ne szégyelld beismerni a gyengeségedet, hiszen te sem érthetsz mindenhez. Együtt azonban sikerre vihetitek a dolgot, s minőségi munkát adhattok ki a kezetekből. Ne izgulj, menni fog, csak bízzatok magatokban!

IKREK (május 21-június 21)

Egy kedves ismerősöddel végzett közös munka nem éppen úgy alakul, mint ahogyan azt az elején elterveztétek, és ez mindkettőtöket csalódással tölt el. De nehogy emiatt megfutamodjatok, inkább nézzétek meg, eddig mit csináltatok rosszul, s gondoljátok újra a stratégiát. Menni fog ez, csak össze kell csiszolódnotok, s persze nagyon akarni kell a sikert, különben hiába minden igyekezet. Ha pedig beértetek a célba, ne feledjétek méltóképpen megünnepelni a dolgot.

RÁK (június 22-július 22)

Elterveztél valamit, amit eltökélt szándékod meg is valósítani, ennek elérése érdekében kötöd az ebet a karóhoz, semmiképp nem vagy hajlandó lejjebb adni abból taktikából, amellyel el szeretnéd érni azt. Még az sem elegendő jel számodra, hogy kezd a dolog a minőség rovására menni, hisz a körülmények állandó változása miatt egy idő után egyszerűen nem tudsz a saját magadtól elvárt szinten helyt állni úgy, ahogy szeretnél. Ezen a ponton érdemes tehát mérlegelni, hogy szeretnél-e az elveidhez minden körülmények között ragaszkodni vagy megtanulsz egy kicsivel rugalmasabb lenni, bizonyos esetekben másként tekinteni a helyzetre és aszerint cselekedni, ahogy az a lehető legjobb, ahelyett, hogy aszerint cselekednél, ahogy az számodra a legkényelmesebb!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, mindenki unos-untalan megpróbál beleszólni az életedbe, folyton kéretlen tanácsokat osztogatnak, neked pedig ebből kezd eleged lenni. Ez érthető is, de fogd úgy fel a dolgot, hogy csak segíteni akarnak. Ezért semmiképpen ne lépj fel agresszív módon velük szemben, hanem kulturáltan add a tudtukra: köszönöd, de nem kéred a segítségüket. Ha eléggé tisztelnek téged, bizonyára megértik, hogy a saját utadat szeretnéd járni, s nem mások elvárásainak akarsz megfelelni. Ha pedig ezt nem értik meg, egyszerűen lépj túl rajtuk, s ne is törődj a továbbiakban velük.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ma olyan lehetőség kínálkozik, amit vétek lenne kihagyni, így tehát mindenképpen meg kell ragadnod az alkalmat, hogy végül olyan sikereket érhess el, amelyekben te sem mertél reménykedni korábban. Most csak erre összpontosíts, szedd össze a gondolataidat, legyél magabiztos és teljesítsd a küldetést. Mindenképp érdemes szem előtt tartanod azonban azt is, hogy kizárólag tisztességes eszközökkel küzdj, s akkor nem lesz lelkiismeret-furdalásod a végén. Ugyanakkor hozd ki magadból a lehető legtöbbet, mert akkor elégedetten elmondhatod majd, hogy minden tőled telhetőt megtettél a siker érdekében!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kételyek között vergődsz egy bizonyos dologgal kapcsolatban, mert nem tudod, hogy mi lenne a leghelyesebb döntés. Szíved szerint beállnál a sorba, s arra mennél, amerre mindenki, mert abból túl nagy baj nem lehet. Viszont abból túl sok jó sem sülhet ki belőle a számodra, hiszen nem leszel több, mint egy tucatember. Neked kell eldöntened: maradsz egy megrögzött konformista – vagy kész vagy-e a saját utadat járni. Ez utóbbi mindenképpen kockázatosabb, de ígéretesebb is. Rajtad múlik. Másfelől az sem rossz megoldás, ha mindig az egyenes utat választod, mert akkor tényleg nehezebb eltévedni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Sok felé járnak a gondolataid, sok mindent szeretnél egyszerre csinálni, de be kell látnod, hogy most kissé káoszos a helyzet a fejedben. Nem érdemes egyszerre mindenfélébe belekapni, majd ügyeket befejezetlenül hátrahagyni, mert ezzel a saját hiteledet is kockára teszed. Inkább gyorsan tegyél rendet magad körül, és csak olyasmibe vágj bele, amit végig is tudsz vinni, s nem másokra hagyod majd a munka nagyobbik részét. Ha így teszel, csomó bajtól megkíméled magad, például nem játszod el a többiek bizalmát és jóindulatát!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy hiszed, bombabiztos tervet készítettél, valaki azonban minden erejével azon van, hogy megfúrja azt, amin te hosszú ideje dolgozol. Nem-igen érted, mit akar, de valószínűleg csak az irigység állhat a háttérben. Ízlésed ellen való, de mégis kell valamit kezdeni ezzel a helyzettel. Vedd hát fel a kesztyűt, szállj ringbe és tisztességes küzdelemben védd meg a saját érdekeidet. Semmiképpen ne hagyd, hogy mások az utadba álljanak, s megakadályozzanak a céljaid elérésében! Mutasd meg a világnak, hogy milyen kemény fából faragtak.

BAK (december 22-január 20)

Kissé elszaladt melletted az élet, nem nagyon tudsz lépést tartani a történésekkel. Mielőtt azonban teljesen elveszíted a fonalat, próbáld megérteni, pontosan mi és miért is történik körülötted. Fontos dologról van szó, ami téged is érint, s ha lemaradsz, teljesen ki is maradhatsz az egészből. Most csak erre az egyetlen dologra koncentrálj, szedd össze magad és gyorsan eredj a többiek nyomába, amíg nem lesz reménytelenül késő!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Szeretnél valakinek elmondani egy bizonyos dolgot, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá, mert az ügy eléggé kínos. Ráadásul egy közeli ismerősödről van szó, akit végképp nem szeretnél megbántani. Törheted a fejed rajta, hogy milyen megoldást válassz. Próbálj virágnyelven magyarázkodni? Akkor lehet, hogy semmit nem fog érteni az egészből. Vagy legyél kérlelhetetlenül őszinte? Azzal súlyos sebeket ejthetsz rajta. Mégis lehet, hogy ezúttal is az egyenes a legrövidebb út, s ha fáj is az igazság, a legkisebb bajt annak kimondása okozza. Mindenképpen jelezd az illetőnek, hogy az őszinteséged kizárólag az ő érdekét szolgálja, s lehetséges, hogy a végén még hálás is lesz neked ezért.

HALAK (február 20-március 20)

Nagyon vágysz valamire, s bármit hajlandó vagy feláldozni azért, hogy megszerezd magadnak. Nem biztos azonban, hogy érdemes mindent egy lapra feltenni, s eszetlenül fejjel rohanni a falnak. Valószínűleg sokkal jobban jársz, ha visszafogod magad, leülsz kis időre és alaposan átgondolod a dolgot. Nyilvánvalóan van más, kevesebb kockázattal járó megoldás, csak meg kell találni, amihez némi türelemre is szükséged van. De ha görcsösen ragaszkodsz az eredeti elképzeléseidhez, abból nem sok jó fog kijönni. Lazíts és meglátod, sokkal többet is ki tudsz hozni ebből a dologból, mint amit eredetileg reméltél tőle!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Kép

Ezek voltak a Jóbarátok legjobb és legrosszabb részei

A JOY Ventilátor podcast legújabb adásában kiveséztük a Jóbarátokat, és megvitattuk, hogy mi volt jó és rossz a sorozatban.

Kép

Teszt: Válaszolj 6 üzenetre, és eláruljuk, lélekben hány éves vagy!

Mindig is tudni akartad, hogy lélekben hány éves vagy? Most a válaszaidból pillanatok alatt kiderülhet az igazság!

Kép

4 csillagjegy, akit újholdkor egy óriási örömhír ér: meglepetések és ajándékok várnak rájuk!

Nagyon jó energiákat hoz az újhold ezeknek a csillagjegyeknek az életébe.

Kép

Metzker Viki meglepő dolgot árult el a magánéletéről: ez a boldog házasságának titka

A JOY Magazin legújabb számának címlaplánya a gyönyörű Metzker Viki, aki nemcsak külsejével, hanem kitartásával és zenei tehetségével is kiérdemelte az emberek szeretetét.

Kép

Napi horoszkóp május 8.: az Ikreknek hirtelen kell cselekedniük egy bizonyos helyzetben, a Vízöntők számára nagy kihívás adódik

A hét közepe is számos izgalmat ígér, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A pasid csillagjegye rejtett dolgot árul el a személyiségedről és a kapcsolatotok jövőjéről

Megismerkedtél valakivel, és bár nem tudod megmagyarázni miért, de már az első pillanattól fogva elképesztően vonzódsz hozzá? A titok a pasik csillagjegyében rejlik!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!