Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 2.: az Oroszlánok kiállnak magukért, a Bakoknak pihenésre van szükségük

Napi horoszkóp július 2.: az Oroszlánok kiállnak magukért, a Bakoknak pihenésre van szükségük
A nap cikke

4 csillagjegy, aki május előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Már nagyon szüksége van néhány csillagjegynek arra, hogy teljesen új életet kezdjen, hiszen nehéz volt az elmúlt 10 év...

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Tavasz, Balaton part, egy szuper, sportos program – neked is itt a helyed!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 15-21.: az Oroszlánok zsúfolt hétre számíthatnak, a Nyilasok a tehetségüket bizonyíthatják

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 14.: a Bikák kissé sarokba szorított helyzetbe kerülnek, a Mérlegeknek érdemes időt szánniuk a kikapcsolódásra

A hét utolsó napja is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Csodaszép nő lett Heidi Klum lányából: a 19 éves Leni elárulta, hogy édesanyja nyomdokaiba lép-e

Leni terveiből kiderült, hogy édesanyjához hasonlóan ő is modellnek áll-e majd.

Olvasd el!

6 hétköznapi dolog, ami idő előtt öregíti el az agyad

Mindegy, mennyi idős vagy, ezek a hétköznapi szokások idő előtt teszik öregebbé az agyadat.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 13.: az Ikrek nem várt eredményt érnek el, a Skorpióknak nagyobb bátorságra lesz szükségük a sikerhez

A csillagok a hétvégére is tartogatnak izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, de vajon neked mit üzennek? Érdemes elolvasnod a horoszkópodat és megtudhatod!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hétvégére is izgalmas üzeneteket tartogatnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 2.

KOS (március 21-április 20)

Úgy tűnik, egyfajta válaszút előtt állsz, amikor el kell döntened, hogy pontosan merre tartasz, mik a céljaid és hogyan kellene továbblépned ahhoz, hogy sikeres és eredményes legyél abban, amit csinálsz. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a jelenlegi tevékenységed nem az épülésedre szolgál, ne erőltesd, mert nagyon gyorsan ki fogsz égni és hasznos dolgot már nemigen fogsz tudni kihozni a helyzetből. Ebben az esetben inkább lépj tovább, s keress más célokat! Hidd el, a Világ tele van olyan kihívásokkal, amelyekben sikeres lehetsz, ne ragadj el egy ponton!

BIKA (április 21-május 20)

Elég nehezen viselsz már egy terhet és a vele járó kellemetlenséget, épp ezért alig várod, hogy a végére juss és lezárhasd az egészet. Jelenleg azonban nagyon úgy tűnik, hogy várat magára a lezárás lehetősége, a körülmények ugyanis nem igazán teszik lehetővé azt, hogy továbbléphess. Ne bosszankodj azonban emiatt, érdemes egy kis türelmet magadra erőltetni és kivárni a pillanatot, amikor minden ideálissá válik ahhoz, hogy pontot tehess mindennek a végére, ami zavar és ne kelljen többé kényelmetlenül érezned magad. Hidd el, eljön ez a pillanat is, ám minél inkább erőlteted, annál messzebb kerülsz tőle! A türelem fog majd csupán sikert hozni neked, épp ezért érdemes egyelőre várnod!

IKREK (május 21-június 21)

Mindenáron segíteni szeretnél valakin, aki meglátásod szerint nem boldogul egyedül, ám az illető a legnagyobb megdöbbenésedre rossz néven veszi a gesztust, illetve a rossz szándékot látja benned. Fogalmad sincs, mi az oka a heves reakciónak, de semmiképp ne haragudj rá emiatt, hisz ránézésre nem tudod megállapítani, hogy mi lehet a háttérben, nagy valószínűséggel olyasfajta csalódás érhette egy hasonló helyzetben, hogy nem mer bizalmat adni senkinek. Próbáld türelmesen elmagyarázni neki és megértetni vele, hogy te vagy az a személy, aki a legkevésbé sem szeretné hátba támadni, mindenképp biztosítsd arról, hogy ott vagy és számíthat rád! Légy megértő vele, hisz ez lesz talán a legnagyobb bizonyíték az illető számára is!

RÁK (június 22-július 22)

Az elmúlt néhány napban kissé nyögve-nyelősen ment minden körülötted, úgy érezted, hogy van valami, ami abszolút hátráltatja az előrehaladásodat, ám ma úgy tűnik, vége ennek a szerencsére rövid ideig tartó időszaknak. Lassan ugyanis kezd minden világossá válni, a dolgok a helyükre kerülnek és ez rendkívül megnyugtató számodra. Az eltelt napokban megtanultál okosan gazdálkodni az időddel és az energiáddal, így a jövőben nem lesz probléma az sem, hogy idejében add fel, ha már nem bírod a strapát. Elégedett lehetsz a jelenlegi állapottal, és a hétvége folyamán végre kicsit kifújhatod magad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, aki mindenáron a befolyása alatt szeretne tartani és elhitetni veled, hogy bármi áron neki kell megfelelned. Ez téged rendkívüli módon bosszant, épp ezért egyetlen percig nem kell hagynod magad, állj a sarkadra és egyszer, s mindenkorra tisztázd az illetővel, hogy szuverén személyiség vagy önálló gondolatokkal, véleménnyel és elérni kívánt célokkal. Ne engedd elnyomni magad, a végsőkig küzdj azért, hogy leszálljon rólad. Keressen magának másokat, akiket bábként tud irányítani, te ugyanis nem vagy rá alkalmas, ami ez esetben egy pozitívum rád nézve!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Magad sem találod az okát, mégis rossz előérzeted van egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ez az érzés pedig egyre inkább kezd eluralkodni rajtad, meghatározva az közérzetedet is. Amennyiben nem szeretnéd az egész hétvégét ilyenformán eltölteni, abban az esetben érdemes utánajárnod azoknak a dolgoknak, amelyekkel kapcsolatban aggodalmat érzel, hisz ha végre tisztán látsz, talán lehetőséged adódik arra is, hogy megelőzd a katasztrófát, s megfelelőképpen felkészülj az önvédelemre, ha harcba kell indulni. Semmiképpen ne ülj tétlenül a babérjaidon!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Minden hasznos energiádat abba fekteted, hogy megértess a környezeteddel valamit, ám akármekkora erőfeszítéseket is teszel, egyszerűen nem tudtok dűlőre jutni. Ők ugyanis abszolút nem akarják megérteni a te álláspontodat, ennek következtében nem is fogadják el. Tégy egy utolsó kísérletet arra, hogy az általad logikusnak vélt vonal mentén haladva megértesd velük a te szemszögedből vizsgálva a dolgot. Aki még ezek után sem érti, az soha nem is fogja, épp ezért kár a gőzért. Menj és járd a saját utad, a többiek pedig majd megoldanak mindent, ahogy tudnak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mindenáron szeretnél megvalósítani egy ígéretesnek tűnő dolgot, ennek elérése érdekében gyakorlatilag egy búra alá szorult fejjel mész előre, se nem hallod, se ne, látod, mi van körülötted, bármiféle akadály jön szembe, nem visszakozol, csak mész előre. Még az sem intő jel számodra, hogy kezd a dolog a minőség rovására menni, hiszen a körülmények állandó változása miatt egy idő után egyszerűen nem tudsz a saját magadtól elvárt szinten teljesíteni. Ezen a ponton érdemes mérlegelni, hogy amennyiben kicsit továbblátsz az orrodnál és bizonyos esetekben másként tekintesz egy-egy helyzetre, abban az esetben nagyobb esélyed lesz-e a győzelemre. A választ te is tudod!

NYILAS (november 23-december 21)

A körülötted élőkre tekintve felmerül benned a kérdés, hogy vajon ott tartasz-el ahol azelőtt szerettél volna, vajon a megfelelő helyen vagy-e a jelenlegi életedben. Mások sikeresek, boldogok, felhőtlenebbül élnek, neked azonban nem teljesek a mindennapok. Épp ezért érdemes mérlegelned, hogy hosszútávon jót tesz-e neked, ha kitartasz és a helyzetben maradsz. Amennyiben úgy érzed, változtatnod kellene, ne késlekedj! Gondold végig, hogyan tudnál mihamarabb pontot tenni a dolog végére és ha megtalálod a megoldást, mindenképp változtass! Ha ugyanis sokáig így maradsz, a jelenlegi formában, csak bele fogsz savanyodni az egészbe. Keresd a boldogságot és a siker lehetőségét, ezek ugyanis a felhőtlen élet elengedhetetlen hozzávalói!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, a heti nagy hajtásban elfogyott a gondosan beosztott energiád, minden tartalékodat felélted, így a hét végére teljesen kinerüktél. Mivel ezt egy intő jelnek is felfoghatod, épp ezért most érdemes megállnod és pihenned, mielőtt az egész eddig befektetett energia kárba veszne. Időd van bőven, semmi nem sürget, nem kell ugyanis egyetlen nap alatt megoldanod semmit. Hidd el, attól mert adsz magadnak lehetőséget a pihenésre is, nem fog minden dugába dőlni. Keress kikapcsolódási pontokat, figyelj a szervezeted által küldött jelekre, ne készítsd ki mindenáron magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Végre sikerült találnod egy olyan elfoglaltságot, amelyben ki tudsz teljesedni, rendkívül boldoggá tesz az, hogy a nagy útkeresés után úgy tűnik, sínen vagy. Amikor azonban felvázolod a környezetednek a dolgot, ők nem feltétlenül fogadják majd kitörő örömmel, nagyon féltenek a csalódástól és attól, hogy a kudarc miként hat majd rád. Igyekezz megértetni tehát velük, hogy mindent mérlegeltél, felfegyverkeztél elegendő önbizalommal, kitartással és akaraterővel, hisz pontosan tudod, hogy nagy szükséged lesz rá. Amennyiben esetleg elbuksz, abban az esetben fel kell tudnod dogozni a sikertelenséget is, erre mindenképp érdemes felkészülnöd!

HALAK (február 20-március 20)

Abszolút különböző értékrendszer szerint élsz egy bizonyos személlyel szemben, ennek okán bármennyire is szeretnél, egyszerűen nem tudsz vele közelebbi kapcsolatba kerülni. Egyáltalán nem tudsz ugyanis azonosulni azzal, amit képvisel és amilyen gondolkodásmóddal rendelkezik. Amennyiben úgy érzed, van értelme annak, hogy ezen változtass, abban az esetben próbálj nyitni felé és elfogadóbb lenni. Ha úgy gondolod, semmiképp nincs közös jövőtök, ne fuss felesleges köröket, mert csak a saját idődet pazarlod vele. Ne fuss olyan szekér után, ami teljesen másfelé megy, mint amerre te szeretnél menni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Tavasz, Balaton part, egy szuper, sportos program – neked is itt a helyed!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Kép

Figyelj a jelekre! Erre utal, ha mindenhol a 09-es angyalszámot látod

Ez az egyik legerősebb angyalszám a számmisztika szerint!

Kép

Meghan újra lemásolta Diana hercegné kinézetét: nem lesz divatosabb ennél a fehér ruhánál nyáron!

Megan egy káprázatos fehér ruhában jelent meg a minap, ami nem véletlenül lehet sokaknak ismerős!

Kép

Hallottál már a P-vitaminról? 7 egészségügyi előnye, amiről lehet, nem is tudtál!

A P-vitamin egy kifejezés, amelyet egykor a flavonoidoknak nevezett növényi vegyületek csoportjára használnak. Ezek a vegyületek azonban valójában nem vitaminok.

Kép

4 csillagjegy, aki május előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Már nagyon szüksége van néhány csillagjegynek arra, hogy teljesen új életet kezdjen, hiszen nehéz volt az elmúlt 10 év...

Kép

Heti horoszkóp április 15-21.: az Oroszlánok zsúfolt hétre számíthatnak, a Nyilasok a tehetségüket bizonyíthatják

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!