Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 8.: az Oroszlánok rendkívül lelkesek egy bizonyos dolgot illetően, a Skorpiók számára meglepő részletekre derül fény

Napi horoszkóp január 8.: az Oroszlánok rendkívül lelkesek egy bizonyos dolgot illetően, a Skorpiók számára meglepő részletekre derül fény

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod, hogy a te csillagjegyed mit is rejt!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 8.

KOS (március 21-április 20)

Egy ideje azon morfondírozol, vajon a korábban eltervezett útvonal a legjobb-e számodra ahhoz, hogy elérd a célodat, vajon a a megfelelő útvonalon vagy-e egyáltalán. Akárhogy is gondolkodsz azonban, abszolút nem vagy biztos abban, hogy hosszútávon jó lesz-e, ha nem keresel más útirányt magadnak. Amennyiben úgy érzed, változtatnod kellene, ne késlekedj! Gondold végig, miképp tudnál egy olyan kanyart bevenni, amely rövidebb és egyszerűbb, nem az a célod ugyanis, hogy kacskaringók között, a végtelenségig elbóklássz. Amenyiben maradsz a jelenlegi formában, abban az esetben jó eséllyel egy végeláthatatlan utat kell majd bejárnod! Cselekedj, amíg lehet!

BIKA (április 21-május 20)

Elég nagy felelősséggel járó döntési lehetőséget kapsz a kezedbe a hét utolsó napján, melyről az első pillanatban nem is tudod eldönteni, hogy jót tesz-e neked vagy inkább jobb lett volna a sorban észrevétlenül menetelni. Mivel azonban mégis valamiért rád bízták, érdemes büszkén viselned a kitűzőt és az eddigi élettapasztalatod alapján, a mellkasodat kidüllesztve, apait-anyait beleadva hozzásegíteni a helyzetet a megoldáshoz. Ne helyezz magadra nagy nyomást, ne görcsölj rá a dologra, csak úgy cselekedj, ahogy a józan eszed diktálja!

IKREK (május 21-június 21)

Bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, ezért igyekszel minél több embertől tanácsot kérni abban reménykedve, valaki majd útba igazít. Mivel azonban Murphy törvénye szerint ahány ember, annyiféle vélemény, így rá kell jönnöd, csak is te döntheted el, miképp cselekedj. Ez is azt bizonyítja, hogy kívülálló személyek, szubjektív véleményt alkotva nem fogják tudni helyetted megmondani, mit csinálj. Ez a te dolgod, igyekezz tehát magad vállalni a felelősséget!

RÁK (június 22-július 22)

Régóta dolgozol egy számodra kiemelten fontos ügyön, mellyel kapcsolatban eddig azt érezted, hogy gyakorlatilag monoton, jól betanult mozdulatokkal mész előre, mindenféle eredmény nélkül. Most azonban ideális helyzet adódik ahhoz, hogy egy kicsit nagyobb sebességre kapcsolva, a benned rejlő tartalékokat felhasználva végre pontot tehess mindennek a végére úgy, ahogy az elején is eltervezted és ahogy szeretted volna. Épp ezért most koncentrálj és igyekezz a külvilágot kizárva oly módon befejezni, hogy a célban állva elégedett lehess az elért eredménnyel. Már csak egy utolsó, nagy levegőt kell venned, hisz méterek választanak el attól, hogy teljesíthesd a küldetést!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Másokkal ellentétben rendkívül lelkes vagy valamivel kapcsolatban, amelynek sikerében a többiek nem annyira hisznek, emiatt elég szkeptikusan állnak hozzá. Te azonban megtaláltad a pozitív oldalát a dolognak, még mindig abban reménykedsz és azon dolgozol, hogy hátha valamilyen eredményt mégiscsak sikerül kicsikarni belőle. Lelkesedésed ragályos, egyre többen csatlakoznak hozzád, ami azért nagyon jó, mert együtt még erősebbek lesztek és sikerülhet véghez vinni azt, amiben oly sokan nem hisznek jelen pillanatban! Hajrá, legyetek együtt úttörők!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, kissé monoton az életed, épp ezért folyamatosan azon töröd a fejed, hogy miképp csempészhetsz némi izgalmat a napjaidba, alig várod, hogy újabb és újabb kalandokba vághass bele. Bármennyire is unod a banánt azonban, mégse siettesd kész akarva a dolgokat, ezzel ugyanis akaratodon kívül veszélyhelyzetbe sodorhatod magad. Bármennyire is vagy kalandvágyó, a testi épséged mindennél fontosabb, épp ezért tehát kétszer gondold végig, mielőtt egyszer valamibe belevágsz. Csak és kizárólag akkor kezdj neki, ha meggyőződtél róla hogy kellőképp biztonságos. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy a bársonyfotelben ülve, sálat kötögetve kell megöregedned, egész nyugodtan vállalkozhatsz olyasféle dolgokra, amik a komfortzónádon kívül esnek. Tanulj, tapasztalj és ésszerűen járd a saját utadat!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó napján nagyobb jelentőséget tulajdonítasz valaminek, ami nem biztos, hogy akkor problémát okoz majd, mint amennyire félsz tőle. Mivel rendelkezel elegendő tudással és tapasztalattal, nem kell emiatt görcsölnöd és ennyire drámaian felfognod a helyzetet, egyszerűen csak arra koncentrálj, hogy a legjobb tudásod szerint oldd meg a hézagot, hogy az se neked, se másoknak ne okozzon semmiféle gondot, sem a közeli, sem a távoli jövőre nézve. Higgy magadban, bízz abban a tudásban, amelyet az elmúlt években sikerrel sajátítottál el és menni fog minden, mint a karikacsapás! Ha megpróbálod kicsit lazábban felfogni a helyzetet, lehet, hogy egyszerűbben fogsz tudni túllendülni rajta!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy számodra elég rejtélyes ügyben derülnek ki meglepő részletek, olyasfajta dolgokrol szerzel tudomást, melyekről korábban fogalmad sem volt, ám abszolút izgalommal töltenek el, hisz sejtésed szerint sok pozitívumot rejthet a dolog. Egyelőre ne verd nagy dobra az ügyet, csak azokkal a személyekkel oszd meg, akikben vakon megbízhatsz, mert ha esetleg mégsem úgy alakul a szituáció, ahogy most kinéz, az elég kellemetlenül érinthet, ha számon kérik rajtad. Csak menj tovább az úton, mert a sűrű bozótosból kikerülve, maradandó élmény vár rád!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem hagy nyugodni egy bizonyos dolog, amellyel kapcsolatban folyamatosan azt érzed, hogy muszáj utána járnod, hisz akkor fogsz csak tudni valamelyest megnyugodni, ha kiderül az igazság. A bizonytalanságnál mindenképp jobb lesz, ha megtudod, mi van a dolog mögött, ám arra fel kell készülnöd, hogy egyáltalán nem biztos az, amit sejtesz, ötven-ötven százalékban elsülhet rosszul is a nagy kutatás. Minél inkább felkészülsz a rosszra, annál kevésbé csalódhatsz akkorát. Csak addig kutass, amíg a saját határvonalaid tartanak, azt ne lépd át még az igazság érdekében se. Ha valaminek ki kell derülnie, az előbb-utóbb ki is fog, nem kell erőltetni, hisz olyan rejtély nem volt még a történelemben, amely titokban maradt volna!

BAK (december 22-január 20)

Valaki számodra bántó kritikával illet a hét utolsó napján, amellyel az első döbbenet miatt nem is igen tudsz mit kezdeni azon kívül, hogy rendkívülien fel vagy háborodva. Amennyiben azonban a sértődöttségedet félre tudod tenni egy pillanatra, érdemes megvizsgálnod a helyzetet és jobban belegondolnod, hogy vajon volt-e az illetőnek bármi alapja arra, hogy ilyesfajta kritikát fogalmazzon meg veled szemben. Talán, ha kívülről tekintesz a szituációra, valóban Te is látod, hogy hol hibáztál, mivel azonban biztosan nem világraszóló bűnről van szó, fogadd el a kritikus szavakat és igyekezz korrigálni, hogy a jövőben ne kerülj hasonló helyzetbe. Ne orrolj meg emiatt, inkább légy hálás, hogy nem egy olyan, számodra referencia személy látta meg, akinél ez nem tartozik az apró botlások közé!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Rendkívül kényelmetlenül érzed magad abban a szituációban, amelybe akaratodon kívül kerültél, hisz olyan szerepet testál rád valaki a hét utolsó napján, amit a legkevésbé sem érzel magadénak. Amennyiben van lehetőséged kilépni a helyzetből, abban az esetben egyetlen pillanatig sem érdemes hezitálnod, egyszerűen szabadulj meg tőle, mert egyrészt rendkívülien frusztrál a dolog, másrészt azért, mert valaki ráderőltet egy álarcot, még nem kell önmagadat meghazudtolva viselned azt! Nagy megkönnyebbüléssel fog majd eltölteni a tudat, hogy ismét önmagad lehetsz!

HALAK (február 20-március 20)

Nem tudod, mire számíts egy bizonyos helyzetben, mert nem nagyon jártál még ezen az ösvényen. Nem is kell egyedül végigmenned rajta, mielőtt elvesznél tehát, keress valakit, akiben kellőképp megbízol és ne szégyellj segítséget kérni tőle. Ha megfelelő módon haladtok, megfelelő tempóban, nem lesz belőle semmi baj, hisz nem az a fontos, hogy minél hamarabb a végére érjetek, hanem az, hogy minőségileg milyen eredményt adtok ki a kezetekből. Menni fog, ne izgulj, csak bízz magadban és a társad képességeiben!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gyakran álmodod, hogy elkésel? Meghökkentő oka van!

Egy visszatérő álom többet elárul rólad, mint gondolnád!

Kép

7 film és sorozat, amiben csodásan választották ki a főszereplő fiatalabb énjét játszó színészt

Néha akkora csalódás, mennyire nem hasonlít a fiatalabb verzió az idősebbre, hogy szinte élvezhetetlen az adott jelenet. De nem ezekben az alkotásokban!

Kép

Híres magyar emberek, akik a külföldi élet mellett döntötték – az okot is elárulták

Az elmúlt években egyre több és több ember dönt úgy, hogy elhagyja az országot és külföldön próbál szerencsét.

Kép

A csalódás tényleg megölhet: az összetört szív szindróma veszélyesebb, mint gondolnád

Ha ért már csalódás, veszítettél el valakit, akit nagyon szerettél, akkor biztosan tudod, hogy nem véletlenül találták ki az összetörik a szív kifejezést.

Kép

8 híres ember, aki elmesélte, az élete egyáltalán nem olyan könnyű, mint egy tündérmese

Ha eddig vágytál hírnévre, most lehet, hogy majd meggondolod magad.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!