Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 5.: az Ikrek izgalmas híreket kapnak, a Skorpióknak érdemes a megoldandó problémákra koncentrálniuk

Napi horoszkóp január 5.: az Ikrek izgalmas híreket kapnak, a Skorpióknak érdemes a megoldandó problémákra koncentrálniuk
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel egy igazi csoda történik márciusban: 180 fokos fordulatot vesz az életük!

A tavaszi szellő igazi felüdülés a tél hideg és komor hangulata után. Néhány csillagjegy pedig igazi csodára számíthat!

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiderült, mikor és hol jelentette be Meghan és Harry, hogy gyereket várnak – Senki sem számított erre

A pár mindenkit alaposan meglepett, amikor egy fontos eseményt választott arra, hogy közölje a nagy hírt.

Olvasd el!

Egyre nagyobb a dráma: Így reagált Miley Cyrus, mikor megtudta, hogy anyja húga exéhez ment feleségül

Pár napja robbant a hír, miszerint Miley húga, Noah Cyrus édesanyjuk új férjének volt barátnője volt…

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 4.: az Oroszlánoknak érdemes okosan taktikázniuk, a Mérlegek elégedettek lehetnek

A hét első napja is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Minden idők legpocsékabb filmes szerelmes párjai: semmi kémia nem volt köztük!

Számos film alapját adja a szerelmi szál, éppen ezért a készítőknek nem egyszerűen a látványvilágra vagy a jó színészi játékra kell nagy hangsúlyt fektetniük, de a két színész közti kémiára is.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második felére is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 5.

KOS (március 21-április 20)

Gőzerővel nyomulsz előre, semmi mást nem látsz, csak a célt, amit mindenáron el akarsz érni. A nagy rohanásban azonban észre sem veszed, hogy rossz helyen vetted be a kanyart, s ezért teljesen hibás irányba haladsz. Most azonban még nem késő lassítani, s megkeresni a helyes utat, amelyen logikusan és okosan tudsz haladni úgy, hogy ne kerüljön túl nagy áldozatba az, hogy időben és épségben célba érj! Ne akarj fejjel futni a falnak, hisz nem mindegy, hogyan szakítod át azt a bizonyos célszalagot!

BIKA (április 21-május 20)

Mindenáron szeretnél valakit a védelmedbe venni, azt gondolod ugyanis, hogy az illető abszolút nem tud kiállni magáért, ennek okán érzed szükségét annak, hogy előlépj és felszólalj. Mivel azonban nem feltétlenül ismered részleteiben a helyzetet, épp ezért nem is biztos, hogy mindig pontosan meg tudod ítélni azt, hogy mit helyes mondanod, illetve hogy kell-e egyáltalán mondanod bármit is. Bölcsebben teszed tehát, ha inkább magadra koncentrálsz, meghagyhatod másoknak azt, hogy adott esetben megvédjék magukat, ha úgy érzik. Te pedig sokkal nyugodtabban fogsz aludni, ha nem vállalsz feleslegesen felelősséget!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan híreket kapsz a hét második felében, amelyekre egyáltalán nem számítottál, de teljesen felvillanyoznak, érthető módon tehát mihamarabb szeretnél utánuk járni, hogy valóban számíthatsz-e valami pozitívumra. Adj időt a helyzetnek, ne hajtsd türelmetlenül, mert ha mindenáron nyomulsz és befolyásolni próbálod, nem biztos, hogy a várakozásoknak megfelelően alakul a szituáció. Légy türelmes és meglátod, zamatos gyümölcsöt szakíthatsz a végén!

RÁK (június 22-július 22)

Az a fajta ember vagy, aki nem igazán figad el semmiféle mentőövet, az esetek döntő hányadában inkább magad oldod meg azokat a helyzeteketis, amelyek fejfájást okoznak. Minden igyekezeted ellenére azonban a hét második felében kifog rajtad valami, amiről nem gondoltad volna, hogy meghaladja a képességedet. Be kell tehát látnod, hogy ezesetben sokkal jobb, ha keresel valakit, akiben megbízhatsz és megoszthatod vele a problémákat. Hidd el, az illető szívesen vesz majd át a terhekből és nem fog csalódást okozni, te pedig próbáld elfogadni, hogy a nem vagy tévedhetetlen, halandó ember lévén nem kell mindenhez értened!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, kissé kezdenek változni a dolgok körülötted, legnagyobb megnyugvásodra azonban nem feltétlenül negatív irányba. Kezded már látni a fényt a sötét alagút végén, ami nagy izgalommal tölt el, hisz nem gondoltad volna, hogy eljön majd az az idő, amikor felcsillan a remény arra, hogy kimozdulj a jelenlegi állapotból. Most azonban változni látszik a helyzet és úgy tűnik, mégis sikerülhet. Nélküled azonban semmi nem lehetséges, igyekezz tehát valamit tenni az ügy érdekében, kelj fel és indulj el végre abba az irányba, amerre mindig is szerettél volna menni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második fele a legalkalmasabb arra, hogy kicsit rendbe szedd magad lelkileg, s pozitív élmények révén töltsd fel az energiaraktáraidat. Használd ki az időt és vedd magad körbe olyan emberekkel, akik jó hatással vannak rád, s akiknek nagyon élvezed a társaságát. Csináljatok közös programot, hisz egy vacsora utáni társasjáték-parti csodákra képes! Meglátod, az ilyen esték nagyobb hatással lesznek rád, mint egy, a munkában elért sikerélmény!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy bizonyos helyzetben előre látod, hogy nem úgy fog elsülni a dolog, ahogyan azt a többiek várják, ám mivel nem szeretnéd, hogy csalódjanak és rossz véget érjen a dolog, próbálod erre finoman felhívni a figyelmüket. Őket azonban teljesen hidegen hagyja a figyelmeztetés és mennek tovább, amerre elindultatok. Mivel nem hallgatnak rád, miközben te látod a végkimenetelt, még nem késő kiszállnod és inkább a saját utadat járni. A lelkiismereted nyugodt lehet, hisz mindent megtettél, amit ebben a szituációban megtehettél, innentől ők felelnek magukért.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kezdenek a fejed felett összecsapni a hullámok, túl sok apró problémával küzdesz, amelyet egészen eddig nem tudtál megoladni, emiatt lelkileg és szellemileg elég fáradtnak érzed magad. Annak érdekében tehát, hogy kicsit felszabadulj, vedd sorra ezeket a zavaró tényezőket és hideg fejjel gondolkodva, racionálisan próbálj megoldást találni rájuk. Kicsit jobb lesz, ha nyitott szemmel jársz és megoldáscentrikusan gondolkodsz, hisz az is lehet, hogy sokszor a megoldás közelebb van, mint hinnéd. Ne menj bele túl bonyolult dolgokba, inkább keresgélj a közvetlen környezetedben.

NYILAS (november 23-december 21)

Szereted minden helyzetben te irányítani a történéseket azzal a meggyőződéssel, hogyha esetleg átengeded másnak a kormányt, rögtön elsüllyed a hajó és az eddigi munkád teljes egészében oda fog veszni. Nem biztos azonban, hogy más nem ért ugyanannyira a dolgához, mint ahogyan te, próbáld ki, hogy mi történik, ha bizalmat szavazol bárkinek, akit persze alkalmasnak találsz arra, hogy megragadja a vezetést. Ha sikerül, akkor végre lazíthatsz egy kicsit, nem kell folyamatos görcsben lenned, s félig nyitott szemmel aludnod. Hidd el, egy próbát megér!

BAK (december 22-január 20)

Kissé magasra tetted a mércét önmagaddal szemben egy bizonyos ügyben, túl sokat vársz el a helyzettől, épp ezért folyamatosan azon feszengsz, hogy minden az elvárásaid szerint alakuljon, hisz B-tervvel nem készültél. Mivel tehát arra koncentrálsz, nehogy elbukd a dolgot, épp ezért az egész folyamat egy teljes frusztráció számodra, mely abszolút eltereli a figyelmed arról, hogy közben élvezd is azt, amit csinálsz. Ne akarj azonban mindenáron megfelelni a te képességeidhez képest magasabb elvárásoknaknak, amennyiben valami sok neked, abban az esetben vagy kérj segítséget vagy pedig engedd el a dolgot és keress olyan kihívásokat, amelyek sikerélményt tartogatnak. Azt se feledd ugyanakkor, hogy a kudarcokból is épül az ember!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan érzésed van, hogy valaki a hátad mögött befolyásolni próbálja a dolgaidat, ezt azonban nyíltan nem meri vállalni előtted. Mivel neked egyáltalán nincs ínyedre a saját kontódra folyó játék, így inkább állítsd meg a folyamatot, mielőtt baj lesz belőle. Határozottan és világosan hozd az illető értésére, hogy abszolút mértékben ellenzed, amit csinál és nem vagy hajlandó elfogadni ezt a fajta háttérmunkát. Magyarázd el neki, hogy jobban teszi, ha inkább a saját dolgával törődik, te pedig úgy irányítod az életedet, ahogyan jónak látod, nincs szükséged a segítségnyújtás ezen formájára.

HALAK (február 20-március 20)

A hét második fele tele van váratlan eseményekkel, amelyekre abszolút nem voltál felkészülve. Épp ezért csak kapkodod a fejed, egyik pillanatban tudod, hogy mi az útirány, amely a bozótból kivezet, a másikban fogalmad sincs arról, hogy épp mi történik. Ennek a kisebbfajta káosznak köszönhetően kezd a kezeid közül kicsúszni minden, mielőtt azonban ez megtörténne, előtte állj meg és gondold végig, melyik lábad melyik után teszed, hisz ha hasra esel, akkor gyakorlatilag képtelen leszel ennyi teherrel a válladon felállni. Nem hajt a tatár, ne kapkodj, mindent szép sorjában intézz el, igyekezd maradéktalanul befejezni az általad megkezdett folyamatokat, majd dőlj hátra a kanapén és egy pohár bor kíséretében vondd le a konzekvenciákat!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Hivatalos: Őt tartják minden idők legjobb színésznőjének

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép

Te tudtad? Ezt a meglepő titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép

A csodaszer, aminek minden konyhában ott a helye: az almaecet 8 áldásos hatása

Ráadásul nem is kell belőle nagy mennyiség, napi 1-2 evőkanál már elegendő ahhoz, hogy segítsen például a makacs kilók ellen vagy csökkenjen a koleszterinszinted.

Kép

Minden idők legpocsékabb filmes szerelmes párjai: semmi kémia nem volt köztük!

Számos film alapját adja a szerelmi szál, éppen ezért a készítőknek nem egyszerűen a látványvilágra vagy a jó színészi játékra kell nagy hangsúlyt fektetniük, de a két színész közti kémiára is.

Kép

Annak szenteltem az életemet, hogy kiszolgáljam a férjemet: az emberek rabszolgának neveznek, pedig szeretem csinálni!

Megosztó életstílusáról mesélt egy netező, amivel kiakasztotta az embereket: 25 évesen egyetlen „munkája” férje kiszolgálása.

Kép

4 testbeszéd trükk Sydney Sweeney-től, amivel minden pasit elcsábíthatsz

Az Imádlak utálni és az Eufória sztárjának flörtölési tippjei pofonegyszerűek, de annál hatásosabbak! Mindössze a tekintetetted kell játszanod, de a siker garantált!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!