Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 4.: az Ikrek által befektetett energiák megtérülni látszanak, a Szüzek a célegyenesbe fordulhatnak

Napi horoszkóp január 4.: az Ikrek által befektetett energiák megtérülni látszanak, a Szüzek a célegyenesbe fordulhatnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is izgalmas üzeneteket tartogatnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 4.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú idő után először tölt el az elégedettség érzése azokkal a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatban, amelyeken már-már kissé hitevesztetten dolgozol, ám ma rendkívüli elégedettséggel dőlhetsz hátra. Mielőtt azonban nagyon belazulnál, előtte érdemes megbizonyosodnod arról, hogy valóban minden sínen van körülötted, ne hagyd most, hogy kicsússzon minden a kezeid közül, figyelj oda arra, ami még képlékeny és ne lankadjon a koncentrációd azzal kapcsolatosan sem, amiről azt gondolod, már csak át kell lépni vele a célvonalat. Ne feledd, bármikor jöhet olyasfajta, váratlan fordulat, amely mindent megváltoztathat! Ne engedd ki az irányítást a kezedből, mert csakis így lesz lehetőséged arra, hogy learasd a babérokat!

BIKA (április 21-május 20)

Le kell ma zárnod valamit, amit borzasztóan élveztél és szerettél csinálni, ám lassan a végéhez közeledik. Emiatt elég lehangolt vagy, egyáltalán nincs ínyedre a váltás, nem is szeretsz helyzetek között ugrálni. Sajnos be kell azonban látnod, semmi nem tart örökké, egyszer mindennek vége szakad, épp ezért próbáld minden egyes percét kiélvezni, amíg van rá mód. Ne csüggedj, hisz ha ez az ajtó bezárul, lesznek új kapuk, amelyek rengeteg élményt és lehetőséget rejtenek magukban. Fel a fejjel és indulj a kalandok felé!

IKREK (május 21-június 21)

Elképesztő mennyiségű energiát és fáradtságot fektettél egy bizonyos ügy teljesítésébe, amely a hét közepén végül bőségesen megtérül. Büszkén és meghatódva tekintesz most a művedre, mert ezt csak és kizárólag magadnak köszönheted. Élvezd az eredmény minden percét, arasd le bátran a babérokat, de aztán mindenképp szállj vissza a földre, hisz új inspirációkra van szükséged ahhoz, hogy holnap újult erővel vethesd magad a következő kihívásba, amelyek teljesítéséhez minden egyes porcikádra, agysejtedre és kreativitásodra szükséged lesz!

RÁK (június 22-július 22)

A hét közepe olyan feladatot hoz számodra, amelynek során csapatban kell együtt dolgoznod másokkal. Szerencsére nem okoz gondot számodra az együttműködés ténye, hisz hatalmas toleranciaküszöböd és alkalmazkodó képességed teszi lehetővé azt, hogy igazi csapatjátékosként tudj működni. Mindenkinek megvan a dologban a szerepe, épp ezért te a saját feladatodra koncentrálj és arra, hogy azt, amit csinálsz, a lehető legtökéletesebben tudd teljesíteni, hisz minden puzzle-darabnak illeszkednie kell egymáshoz, hogy végül egy egészként is tökéletesen mutasson az eredmény. Jó kis csapat vagytok, amely téged nagy boldogsággal tölt el, hisz végre van egy közösség, ahol jól érzed magad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét közepén pozitív hozzáállásodnak köszönhetően olyan eredményt sikerül elérned, amelyről az első pillanatban egyáltalán nem hitted volna, hogy valaha elérheted. A mai nap tehát ékes bizonyítéka annak, hogy sosem szabad kishitűnek lenned önmagaddal szemben, merj hinni abban, hogy rendelkezel annyi tudással és tehetséggel, hogy nem okoz gondot egy nagyobb falat megrágása sem. Csak menj tovább az úton, hisz rengeteg sikert tartogat számodra, mely sikerek karnyújtásnyira vannak tőled!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végre sikerül egy bizonyos ügyben a célegyenesbe fordulnod, amely épp jókor jött, hisz kezdte már minden energiádat felemészteni a végeláthatatlannak tűnő vesszőfutás. Most van egy utolsó, nagy lendületre szükséged ahhoz, hogy végül büszkén és boldogan ünnepelhess a célban, ne hagyd tehát, hogy bármifajta, teljesen más jellegű impulzus kizökkenthessen, pontosan tudod, hogy nincs már sok hátra és mivel régóta készültél arra, hogy megmutasd mindenkinek, mire is vagy képes, épp ezért tarts még ki, néhány méter erejéig! Meg tudod csinálni, gyerünk!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az esetek döntő többségében bármiféle helyzetben nagy motivációt jelent számodra, ha mások bíztatnak, ha elismerően nyugtázzák egy-egy lépésedet, borzasztóan vágysz a pozitív visszaigazolásra, hisz ez ad erőt és lendületet a továbblépésre. Ennek megfelelően a hét közepén is ugyanezt várod egy bizonyos ügyben, valahogy azonban mégsem jön semmifajta visszaigazolás, ami erőteljesen elbizonytalanít, azt gondolod, talán nem jól csinálsz valamit vagy nem ez a te utad. Ha azonban mindig arra vársz, hogy a környezeted mit szól, ha minden alkalommal támogatásra vársz, nem-igen fogsz tudni egyről a kettőre haladni, csak azért ugyanis, mert nem vesznek körül pom-pom lányok a verseny alatt, attól még egyáltalán nem biztos, hogy nem tudod teljesíteni a távot! Bízz magadban és ne másokra alapozz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai nap érdekes tapasztalásokat tartogat számodra, nem minden alakul ugyanis a terveid szerint, ám ezt egy cseppet sem bánod, hisz a tévút izgalmas fordulatot ígér. Először nem érzed magad túl komfortosan a helyzetben, hisz nem vagy az extremitások embere, jobb szeretsz a saját határaidon belül maradni, ám ma valahogy mégis van kedved kipróbálni egy új utat. Ez a váratlan helyzetekben bővelkedő út lesz végül az, amely elég nagy kerülővel, de elvezet a célodhoz, amelyről nem merted volna elhinni, hogy lehet még benne lehetőség. Meg is lesz az okod az ünneplésre, hisz nem csak a kihívást teljesítetted, de magadnak bizonyítottál ezzel, hogy érdemes időnként elhagyni azt a biztonsági zónát, amelyben mozogsz!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, a hét közepére valahogy kezded elveszíteni a kontrollt valami felett, amely rendkívüli mértékben felbosszant. Ha azonban félre teszed a pillanatnyi dühöd és végiggondolod azt, hogy hol lehetett az a pont, amikor olyannyira lankadt a figyelmed, hogy másoknak engedted át az irányítást, talán rájöhetsz arra is, hogy mit kell legközelebb másként csinálnod ahhoz, hogy végig te lehess az, aki a gyeplőt tartja. Nem érdemes emiatt sokáig bosszankodnod, nézd inkább a dolog jó oldalát, nem te irányítasz, tehát nem is tiéd a felelősség. Nyugodtan dőlj hátra, mert nem neked kell megmondani, hogy ki és merre menjen. Majd megteszik helyetted mások, ami ebben az esetben nem biztos, hogy hátrányt jelent számodra.

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, akinek a viselkedése kifejezetten bizarr számodra, nem érted, mit és miért mond, mindig nagyon titokzatos, az eredményein is abszolút az látszik, hogy fogalma sincs, valójában milyen rendezvényen van, hisz érthetetlen és teljesen logikátlan dolgokat művel. A környezeted általában elfogadó és toleráns embernek ismer, ám mivel te sem vagy fából, épp ezért körülötted is vannak olyanok, akikkel kapcsolatban valahogy az első pillanatban érzed, hogy jobb, ha távol tartod magad tőlük. Mivel ez a bizonyos személy nem áll közel hozzád semmilyen szempontból, nem biztos, hogy nagyobb energiákkal kellene abba fektetned, hogy megértsd a cselekedeteit vagy egyáltalán a viselkedését, lépj tovább és olyanokra koncentrálj, akikre érdemes!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai nap a határidő egy bizonyos ügy befejezésére és az eredmény femutatására, te azonban sehol nem tartasz, épp ezért eszeveszett kapkodásba kezdesz. Mielőtt azonban hirtelen felindulásból fejjel mennél a falnak, előtte a lehető leggyorsabb idő alatt ki kell dolgoznod a tervet, meg kell találnod a megfelelő taktikát ahhoz, hogy a helyzethez képest a legtökéletesebb eredményt produkálhasd a végén. Meg tudod csinálni, hinned kell csupán abban, hogy megvan benne a kellő tudás, talpraesettség és magabiztosság ahhoz, hogy végül mindenki elégedett lehessen, téged is beleértve. Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasmire derül ma fény mások előtt veled kapcsolatban, amely miatt elég kellemetlenül érzed magad az első pillanatban, nem szeretted volna ugyanis, ha nagyobb plénum előtt kellene felelősséget vállalni ezzel kapcsolatban. Nem érdemes azonban sokáig bosszankodnod, ha már kiderült, nyugodtan vállald fel, hisz ez is te vagy és az életed része, a múltat pedig megváltoztatni már úgysem tudod. Ne aggódj, mindenkinek vannak olyasfajta titkai, vagy negatív élményei, amelyeket legszívesebben örökre elfelejtenének, nem te vagy az egyetlen ebben a civilizációban, akiről valami olyasmi derül ki, amire nem a legbüszkébb. Nyugi, minden csoda három napig tart, gyorsan el fogják felejteni, a rosszindulatú pletykákkal és azok generálóival pedig nem is érdemes foglalkoznod. Lesz ez még így se!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!