Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 1.: a Bikák számára különleges a mai nap, az Ikreknek végre jut idejük a romantikára

Napi horoszkóp január 1.: a Bikák számára különleges a mai nap, az Ikreknek végre jut idejük a romantikára

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az év első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 1.

KOS (március 21-április 20)

Álatalában ura vagy azoknak a helyzeteknek, amelyeknek részese vagy, nem is igazán szereted átengedni az irányítást másoknak, még akkor sem, ha csak úgy sodor az ár magával. Annak érdekében azonban, hogy a jövőben valamivel könnyebb legyen az utad és kevesebb a kudarc, érdemes lenne tallonban tartanod egy hozzád közelálló személyt, akihez tanácsért, útmutatásért fordulhatsz, ha úgy adódik. Amennyiben van valaki, akinek a szava számodra is hitelt érdemlő, aki tapasztalt és nem csak a levegőbe beszél, érdemes hallgatnod rá, érdemes megfogadnod azt, amit mond. Légy nyitottabb, hisz azzal még senki nem járt rosszul!

BIKA (április 21-május 20)

Az év első napja egészen különleges számodra, hisz olyasmi történik, amely rendkívül nagy boldogsággal tölt el és ez bizony nem mindenkinek adatik meg. Az év minden más napján fáradhatatlanul dolgozol azért, hogy gondtalanul élhess, gyakorlatilag litereket izzadsz a sikerért, ma pedig olyasmi történik veled, amely szinte már álomszerű. Minden pillanatát használd tehát ki ennek a napnak, ünnepelj, halmozod az élvezeteket és hagyj hátra minden nyomasztó dolgot, ez a nap ugyanis csak a boldogságodról szól! Ennél jobban nem is indulhatna számodra ez az év, nem igaz?!

IKREK (május 21-június 21)

Az év első napján végre kettesben lehetsz a pároddal, ami éppen jókor jött, hisz az utóbbi időben még az ünnepek alatt sem tudtatok nagyon egymásra figyelni. Épp ezért igyekezzetek ma kizárni egy kicsit a külvilágot és csak egymásra figyeljetek. Beszélgessetek, bújjatok össze, nézzetek meg egy filmet, romantikázzatok, hisz annak érdekében, hogy a szerelmeteket tudjátok megfelelően táplálni, nagy szükségetek van arra, hogy egymásra hangolódva, minőségi időt töltsetek együtt. Igyekezzetek egymásnak bizonyítani, hogy mennyire fontos egyikőtök a másiknak, fűzzétek szorosabbra a kapcsolatotokat, hisz hosszútávon csak így lehet működőképes a szerelmetek!

RÁK (június 22-július 22)

Az év első napján végre fellélegezhetsz kissé, a végtelennek tűnő bizonytalanság után ugyanis megláthatod a fényt az alagút végén. Mindenképp érdemes tehát megragadnod ezt az Élet által kínált, nem mindennapi alkalmat, hisz neked sem az a célod, hogy hosszú ideig vesztegelj egyhelyben, te sokkal inkább a hosszú távú sikerekre vagy hivatott. Hidd el, ha minden puzzle-darab a helyére kerül, az hatalmas megnyugvással fog téged is eltölteni. és milliószor nagyobb lendülettel indulsz neki az évnek! Addig pedig fel ne add a küzdelmet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az év első napján végre minden lecsendesedik körülötted, nincs az a folyamatos pörgés, amellyel általában éled az életed, ennek köszönhetően végre van lehetőséged arra, hogy számot vess az elmúlt évvel és fejben eljátssz a gondolattal a terveid megvalósítását illetően. Örülj a mának, értékeld azt, amid van, ne akarj annál többet, mint amire most lehetőséget ad az élet, ugyanakkor tervezz, álmodj meg olyan dolgokat, amelyek elérése előrevisz minden tekintetben. A jövőben próbálj ezek megvalósításán dolgozni, arra azonban vigyázz, hogy ne elérhetetlen álmokat kergess!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Abszolút pozitívan indul számodra az újév, váratlanul ugyanis valaki vissza nem térő lehetőséggel keres, melyről azt állítja, hogy mindenképp érdemes megragadnod önmagad előrelépésének érdekében. Ugyan az illető ajánlata roppant csábítóan hangzik, mégis mielőtt különösebb mérlegelés nélkül fejest ugranál a dologba, érdemes időt kérned arra, hogy végiggondolhasd a folyamatot. Milyen energiákat kellhet beletenned, miféle kockázatokkal járhat, illetve hogy hosszabb távon mi a hasznod az egészből. Racionálisan gondolkodj, abból nem lehet probléma!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az év első napján rá kell jönnöd, hogy valahol porszem került az általad jól olajozottnak vélt gépezetbe, emiatt nem igazán tudsz továbblépni egy bizonyos helyzetben. Érthető módon bosszant a dolog, hisz nem gondoltad, hogy megakad az olyannyira jól működő folyamat, a folyamatos frusztráció helyett azonban érdemes megoldáscentrikusabban gondolkodnod és minden idegszáladdal odakoncentrálni, hisz csak így lehet esélyed arra, hogy valaha felszabadulj a nyomás alól. Amennyiben sikerül időben pontot tenni a dolog végére, ezáltal fellélegezned, abban az esetben használd ki az év első napjának csendjét és olyasféle kikapcsolódással töltsd, amely csakis rólad szól!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valakit minden igyekezeteddel szeretnél megóvni attól, hogy bajba kerüljön, az illetőről azonban lepereg minden figyelmeztetés. Mivel ez téged roppant módon bosszant, ezért egy idő után dühös is leszel rá, ösztönszerűen olyan dolgokat kimondva, amelyeket nyugodtabb állapotodban megtartottál volna magadnak. Mivel azonban nem túl szerencsés az évet veszekedéssel kezdeni, épp ezért igyekezz magadra erőltetni némi nyugalmat, próbálj kívülállóként tekinteni a helyzetre, ugyanakkor elfogadni, hogy nem lehet mindenkit megmenteni mindentől. Van az úgy, hogy aki menni akar, arra rá kell segíteni a kabátját és elengedni!

NYILAS (november 23-december 21)

Általában minden helyzetben arra törekszel, hogy mindenki a lehető legtökéletesebbnek lásson mind külsőleg, mindpedig belső értékeidet tekintve. Ennek érdekében sokszor hajlamos vagy átlépni a saját határaidat csak azért, hogy egyik-másik emberből elismerést csikarhass ki. Mivel azonban rengeteg áldozattal jár a folyamatos bizonyítási vágy, épp ezért az év első napján ideje belátnod, hogy nem az a fontos, hogy mások miképp tekintenek rád. A prioritási sorrend tetején te állsz a saját sorsoddal és boldogságoddal. Épp ezért ne hezitálj, húzz meg egy képzeletbeli határvonalat és a jövőben csakis arra koncentrálj, hogy minden körülmények között önazonos maradhass! Hidd el, nincs ennél fontosabb!

BAK (december 22-január 20)

Az év első napján egy bizonyos helyzetben viszonylag gyorsan szükséged van valamiféle használható tanácsra valakitől, aki nem a levegőbe beszél, hanem járt már az általad megkezdett útvonalon. Mivel nincs nagyon vesztegetnivaló időd, épp ezért keress a környezetedben egy olyan személyt, akinek mind a diszkréciójára, mint pedig a tapasztalatára számíthatsz. Kérj tőle tanácsot, hisz ez most nem az a helyzet, amikor el lehet lavírozni az akadályok között. Ne ess kétségbe, hallgass azokra, akik számára nem ismeretlen a pálya, hisz ők tudnak a legtöbbet segíteni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ugyan abszolút nem így tervezted, de az év első napja eggyel bonyolultabb helyzetet hoz számodra, mint amivel szerettél volna ma küzdeni. Magabiztosságod hirtelen cserben hagyni látszik, nem igazán vagy biztos benne, hogy miképp előzd meg a krízishelyzetet. Amennyiben a megoldás érdekében be kell vetned a kreativitásodat, abban az esetben szedj össze minden kurázsit, ami benned van, egyúttal igyekezz elfogadni, hogy időnként vannak bizonyos kihívások, amelyek másféle taktikai módszereket kívánnak meg, mint az eddigi módszerek. Bízz magadban, vess be minden tudást és ne húzd az időt a végtelenségig. Hidd el, benned is ott van a siker lehetősége, csupán egy kis önbizalom hiányzik hozzá!

HALAK (február 20-március 20)

Az év első napján iIgyekszel valakit meggyőzni valamiről, ami számodra fontos, úgy érzed azonban, hogy felesleges köröket futsz, az illető ugyanis nem enged a huszonegyből. Mivel beláthatod, hogy így abszolút egy meddő vitát folytattok, épp ezért nem érdemes a továbbiakban időt és energiát fektetned abba, hogy meggyőzd, engedd el tehát az egészet és foglalkozz a saját dolgaiddal. Nem kell mindig óceánokat átúsznod, időnként elég az is, ha három kar csapást teszel, ahelyett tehát hogy ilyesmikre fecséreld el az energiáidat, fektesd sokkal hasznosabb dolgokba!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gyakran álmodod, hogy elkésel? Meghökkentő oka van!

Egy visszatérő álom többet elárul rólad, mint gondolnád!

Kép

7 film és sorozat, amiben csodásan választották ki a főszereplő fiatalabb énjét játszó színészt

Néha akkora csalódás, mennyire nem hasonlít a fiatalabb verzió az idősebbre, hogy szinte élvezhetetlen az adott jelenet. De nem ezekben az alkotásokban!

Kép

Híres magyar emberek, akik a külföldi élet mellett döntötték – az okot is elárulták

Az elmúlt években egyre több és több ember dönt úgy, hogy elhagyja az országot és külföldön próbál szerencsét.

Kép

A csalódás tényleg megölhet: az összetört szív szindróma veszélyesebb, mint gondolnád

Ha ért már csalódás, veszítettél el valakit, akit nagyon szerettél, akkor biztosan tudod, hogy nem véletlenül találták ki az összetörik a szív kifejezést.

Kép

8 híres ember, aki elmesélte, az élete egyáltalán nem olyan könnyű, mint egy tündérmese

Ha eddig vágytál hírnévre, most lehet, hogy majd meggondolod magad.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!