Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 16.: a Skorpióknak váratlan sikerélményben lehet részük, a Vízöntők kellő magabiztossággal rendelkeznek

Napi horoszkóp február 16.: a Skorpióknak váratlan sikerélményben lehet részük, a Vízöntők kellő magabiztossággal rendelkeznek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ne feledkezz meg a napi horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 16.

KOS (március 21-április 20)

Olyannyira magasra tetted a lécet magaddal szemben, hogy gyakorlatilag állandóan levered, emiatt egyszerűen nem tudsz továbblépni. Ne add fel azonban, helyezd egy kicsit lejjebb, koncentrálj, tarts ki, hidd el, előbb vagy utóbb, de biztosan sikerülni fog! Amennyiben ismered a korlátaidat és képes vagy őket belátni, nem lesz benned folyton az örökös elégedetlenség érzése. Pontosan így érdemes minden feladathoz hozzáállnod, lehet, hogy elsőre nem sikerül, de semmi baj! Egyszerűen fuss neki újra!

BIKA (április 21-május 20)

Kezded megelégelni, hogy olyan környezet vesz körül, akik megpróbálnak mindenféle álarcot rád erőltetni, te pedig eddig engedelmesen magadra vetted annak érdekében, nehogy megorroljanak rád. Nem kell azonban másképp viselkedned vagy színészkedned, hidd el, sokkal hitelesebb leszel, ha önmagad adod. Ne félj attól, hogy mi lesz ha mások meglátják, hogy neked is van egy önálló személyiséged és bizony nálad sem mindig kerek minden! Hidd el, nem te vagy az egyetlen személy az Univerzumban, aki időnként nehezebb helyzetekbe kerül! Bármi történjék azonban, igyekezz önazonos maradni!

IKREK (május 21-június 21)

Nem értesz egyet bizonyos emberek véleményével, amit fel is vállalsz, így vitába keveredhetsz és ha nem vigyázol, el is szabadulhatnak az indulatok. Mielőtt azonban végérvényesen elromlana a helyzet, érdemes mérlegelned, hogy megéri-e tönkretenni mindent magad körül, hogy vagytok-e annyira fontosak egymásnak, hogy megéri-e mélyebbre süllyedni. Amennyiben nemleges a válaszod, abban az esetben próbáljatok zöldágra vergődni egymással, kössetek kompromisszumot. Hidd el, érdemes közös nevezőt keresni és legalább egy időre félretenni az indulatokat, így ugyanis sokkal élvezhetőbb és boldogabb lesz az életed!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan feladatot kaptál a mai napra, ami nagyon nincs ínyedre, így nem igazán szeretnél foglalkozni vele, hiszen megítélésed szerint számos más dolog van, amire koncentrálhatnál ehelyett. Mivel azonban valaki megbízott vele, te pedig elvállaltad, jobb, ha mégis előveszed az ügyet, időt áldozol rá és mihamarabb letudod az egészet. Ha húzod az időt, annál később szabadulsz, s folyamatosan a fejedben motoszkál majd a gondolat, hogy mégis csinálnod kellene valamit. Hidd el, neked is sokkal jobb lesz, ha teljesíted, amit ígértél. Nyugtasd meg a lelkiismeretedet, mert senki nem szeret bűntudattal élni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Annak ellenére, hogy nem érzed magad a társaság megmondó emberének, nem igazán szereted a hangodat hallatni, időnként mégis szükséged lehet arra, hogy megmutasd, mennyire határozott is tudsz lenni, azt, hogy benned is megvan a vezető egyéniség. Ma éppen egy ilyen helyzet adódik, ahol gyakorlatilag nincs más választásod, mint kiállnod magadért. Hidd el, egyáltalán nem árt, ha a többiek is tudják, bizony nem te vagy az ebihal az akvárium alján, akit bárki, bármikor bekebelezhet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy alakul a helyzet, hogy az egyik bizalmas barátod segítségét kell kérned egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Ne szégyelld ez ügyben megszólítani, hisz most nem az a fontos, hogy milyen nagy a büszkeséged, sokkal inkább az, hogy olyasfajta segítséget kapj, amellyel pontot tehetsz egy régóta húzódó ügy végére. Arra koncentrálj, hogy mihamarabb megoldd a kérdést, ne arra, hogy ezzel valaki adósává válhatsz. Ha igazán jó barátok vagytok ugyanis, akkor ilyesmi szóba sem jöhet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Rég nem látott ismerős keres ma fel, akivel ezer éve nem találkoztál, ráadásul annak idején az elválás sem volt felhőtlen. Ne utasítsd azonban el rögtön, légy nyitott, érdeklődj, hogy mit is szeretne tőled, hisz könnyen lehet, hogy semmi mást, csak tiszta lappal újraindulni. Amennyiben tehát félre tudod tenni a haragodat, abban az esetben adj esélyt a béküléseteknek, ha viszont még nem sikerült túltenned magad a történteken, kérj időt arra, hogy tisztázhass magadban mindent, ami fájdalmat okozott. Te sem szeretsz haraggal a szívedben élni, így tehát érdemes hátrahagynod a múltat és új esélyt adni egy jó kapcsolatnak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét közepén teljesen váratlanul lehet sikerélményben részed, ami abszolút derült égből érkezett, épp ezért magad is nehezen hiszed el, hogy pozitív eredmény született. Annak, hogy jól tudtál kijönni a helyzetből, az a legnagyobb és legékesebb bizonyítéka, hogy mindenki büszke rád a környezetedben, ez pedig nagy boldogsággal tölt el. Mindenki elismerően tekint rád, ami különösen jól esik, már csak ezért is megérte olyan szorgalmasan, kreatívan és hatékonyan dolgozni! Ha már így alakult, használd ki a hirtelen jött sikert, és igyekezz ma este kikapcsolódni mindenféle kötöttség nélkül! Szép munka!

NYILAS (november 23-december 21)

Komoly döntés terhe okoz álmatlan éjszakákat, melyet nem lehet egyik pillanatról a másikra meghozni. Mivel hosszútávon rendkívüli módon megnehezítheti azonban az életedet ez a szituáció, épp ezért érdemes időt szánnod arra, hogy áttekintsd a helyzetet és megvizsgáld a dolog pozitív és negatív oldalát is. Lehet, hogy olyan szempontokat fedezel fel a gondolkodás közben, amelyek alapjaiban változtatják meg a helyzetet és megkönnyítik az elhatározást. Arra azonban vigyázz, hogy semmiképpen ne vessz bele a részletekbe, mert akkor késő lehet és elszalaszthatod a lehetőséget, ami még egyszer nem fog visszakopogtatni.

BAK (december 22-január 20)

Mielőtt bárkinek felelőtlenül tanácsot osztogatnál, érdemes mindenképp tisztában lenned az adott helyzet részleteivel annak érdekében, hogy objektív véleményt alkothass. Senki helyett ne hozz azonban döntést, te csakis azt mondd el, mit tennél, ha a másik helyében lennél, de azt a terhet ne vállald magadra, hogy utat mutatsz és később téged tesznek felelőssé!Mondd el, amit gondolsz, de azt is tedd hozzá, hogy nem jársz az ő cipőjében, éppen ezért nem vagy képes helyette meghatározni, mi a helyes út, így nem kérhet később számon. Csak okosan osztogass tanácsot!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Végre elegendő magabiztosságot nyertél ahhoz, hogy önmagadtól is képes legyél fontos döntéseket meghozni azokban a fajsúlyos ügyekben, amik frusztrálnak. Egészen eddig zavart a bizonytalanság, de most valahogy megkönnyebbüléssel vegyített büszkeséget érzel, hisz te magad hoztad meg a döntést, amely eredményét tekintve sem lesz a rosszak közé sorolható! Büszke lehetsz magadra, hisz nagy bátorságra vall, ha valaki mer döntést hozni és kockáztatni. Te pedig megtetted, nyugodtan lépj tehát előre hét mezőt!

HALAK (február 20-március 20)

Racionális gondolkodásod nagy segítségedre lesz majd a nap folyamán, olyan váratlan helyzet adódik ugyanis, amelyben elengedhetetlen az, hogy hideg fejjel végiggondolva olyan utat mutass, amely kisegíthet másokat a bajból. Méltán lehetsz büszke magadra, légy azonban óvatos, mert nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, hisz kívülállóként könnyű feketét, vagy fehéret mondani, de a következményekkel nem neked kell számolni. Csak olyan tanácsot adj, amelyről biztosan tudod, hogy nem fogja az illetőt a döntésének következménye komolyan vagy rosszul érinteni, más esetben próbáld diplomatikusan kezelni a segítségnyújtást!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!