Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 26.: a Nyilasoknak számos megvalósításra váró tervük van, a Bakok másoknak szeretnének megfelelni

Napi horoszkóp december 26.: a Nyilasoknak számos megvalósításra váró tervük van, a Bakok másoknak szeretnének megfelelni
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 3.: a Rákokra hatalmas sikerélmény vár, a Mérlegek elbizonytalanodnak egy korábbi döntésük kapcsán

A hét utolsó munkanapján is izgalmas kalandok várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Olvasd el!

7 undorító dolog, amit titokban minden nő csinál

Bár senkinek nem beszélünk ezekről a dolgokról, titokban mégis rendszeresen csináljuk nőként!

Olvasd el!

Megtudhatod, ki az őrangyalod a csillagjegyed szerint: ebben fog segíteni neked életed során

Tudtad, hogy személyes őrangyalod van? Az őrangyalok az égi segítőink, akik mindig a mellettünk állnak, védelmeznek és támogatnak minket az életünk során. És mostantól még könnyebb megtalálni a tiedet! A csillagjegyed alapján ugyanis felfedezheted, hogy ki az őrangyalod, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

Facebook
Twitter
Pinterest
Karácsony másnapjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 26.

KOS (március 21-április 20)

Nagy terveket szeretnél megvalósítani karácsony másnapján, melybe érdemes a közvetlen környezetedet beavatnod annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen. Hosszú ideje készíted már elő a dolgot, háromszázszor rágtad át, hogy vajon ez lesz-e a helyes út, mostanra tehát teljes meggyőződéssel kiáltod ki országnak-világnak, hogy mire is készülsz. Amennyiben valaki építő tanáccsal szolgál, azt mindenképp érdemes megragadnod, máskülönben bízz magadban, hisz nem tegnap pattant ki a fejedből!

BIKA (április 21-május 20)

Kissé csalódottnak érzed magad karácsony másnapján, hisz bizonytalanságod okán valami nem úgy sül el, ahogy tervezted, szerettél volna ugyanis mindenkit lenyűgözni, ez azonban most mégsem jött össze. Semmi baj, ne csüggedj, hisz nem a világ dőlt össze, csupán le kellett mondanod egy előzetesen eltervezett dologról. He rágodj ezen, lépj tovább és emelt fővel tekints a jövőbe annak érdekében, hogy meglásd a szembejövő lehetőségeket!

IKREK (május 21-június 21)

Roppant fárasztónak találod, hogy egyfolytában mindenki a nyakadba zúdít minden apró feladatot, mivel azonban senkit nem szeretnél megbántani, ezért senkinek nem is mondasz nemet. Miközben azonban a többiek roppant hálásak neked a nagylelkű önfeláldozásodért, ráadásul a népszerűségi indexed is az egeket veri, addig te, magad elúszol a feladataidban, amelyek bizony nem-igen tűrnek halasztást. Nemes dolog a segítségnyújtás, de semmiképp ne feledkezz meg magadról és a nyugalmadról sem! A saját váradat ugyanis neked kell felépítened, hisz azt senki nem fogja helyetted megtenni, emellett pedig karácsonykor pláne nem férnek bele plusz terhek, így eggyel több okod van arra, hogy finoman, de határozottan mondj nemet mindenkinek!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki megosztja veled a kételyeit és aggályait egy konfliktussal kapcsolatban, te pedig nem értesz egyet vele. Ennek ugyan lehet, hogy nem a karácsonyi asztalnál kellene hangot adnod, de mégis úgy érzed, jobb az, ha az őszinte utat választod, ennek okán azonban közöttetek is kialakulhat egy kisebb feszültség. Mielőtt azonban pont az ünnepek alatt mérgesedne el a helyzet, higgadtan igyekezzetek beszélni róla, hallgassátok meg egymás véleményét és találjátok meg a közös nevezőt az ügyben. Nem érdemes apró dolgok miatt sebeket ejteni és szerezni csak azért, mert nem tudtok felülemelkedni valamin!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl sok mindent vállaltál fel az ünnepekre, mely roppant kimerítő számodra, ennek mára meg is lehet a következménye, mert fizikailag érzed, hogy nem nagyon vagy bevethető állapotban. Nem is kell emiatt aggódnod, szerencsére vannak, akik átvállalják a feladatokat tőled, neked pedig több időd jut a pihenésre. Legközelebb kisebb fába érdemes a fejszédet vágnod, hisz előre nem tudhatod, hogy lesz-e benned elegendő szufla ahhoz, hogy hibátlanul végigérj a pályán és még arra is maradjon energiád, hogy a dobogóra felállj. Hidd el, a kevesebb néha sokkal több!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Borzasztóan sokat dolgoztál azon, hogy karácsonyra minden tökéletes megyen, ennek az termelésnek a gyümölcsét élvezheted most, melyet elképzeltél annak idején. Végre ma előveheted azt a könyvet, amit régóta szeretnél elolvasni, ma lelkiismeret furdalás nélkül ejtőzhetsz a kanapén, hisz semmi és senki nem zavar abban, hogy feltett lábbal élvezd az életet. Mindenki elégedett és boldog körülötted, eltaláltál minden ajándékot, vendégül láttad a számodra fontos embereket, így most rajtad a sor, hogy magadra szánj egy kis minőségi időt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem igazán tudsz dűlőre jutni egy bizonyos dologgal kapcsolatban, fogalmad sincs arról, hogy mi lenne a leghelyesebb útirány. Ezen morfondírozol már egy ideje, időnként szíved szerint csak beállnál a sorba és igazodnál a menethez, máskor viszont világmegváltó gondolatokkal vágnál neki egy másfajta útnak. Így vagy úgy, de mindenképp törekedj arra, hogy olyan kompromisszumos megoldást találj, amely elfogadható számodra, ugyanakkor mások sem vonhatják kétségbe az emberi értékeidet! Maradj mindig az egyenes úton, akkor biztosan nem fogsz eltévedni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Zsúfolt napnak nézel karácsony másnapján elébe, nagyobb vendégsereget vársz ugyanis, akiket mindenképp szeretnél lenyűgözni, ennek érdekében feladatot feladatra halmozol. Ahogyan azonban telik az idő a nap folyamán, te magad is el fogsz ámulni azon, hogy mennyire logikusan tudtad rendszerezni a tennivalókat, így elég elég jó tempóban sikerül mindent elvégezned és a vendégek is megnyalják majd a tíz ujjukat a menüsor után. Ha időben végzel a feladatokkal, akkor végre nyugodtan tudsz te is ott ülni az asztalnál és minőségi időt tölteni a vendégeiddel!

NYILAS (november 23-december 21)

Rengeteg megvalósításra váró terv van a fejedben, sok mindent szeretnél csinálni, ám azt is be kell látnod, hogy jelen pillanatban kezdenek a fejedben összegabalyodni a szálak. Amennyiben ugyanis ennyi vasat tartasz egyszerre a tűzbe, abban az esetben szinte garantáltan kudarcot fogsz vallani egyik-másik projekttel kapcsolatosan, hisz előbb-utóbb minden befejezetlen marad. Épp ezért igyekezz felállítani egy prioritási sorrendet és annak mentén haladni, méghozzá úgy, hogy később másoknak ne legyen dolga ezekkel, hisz azzal konfliktus helyzetek sorát teremtheted magad körül. Igyekezz egy viszonylagos rendet fenntartani magad körül!

BAK (december 22-január 20)

Folyamatosan azon dolgozol, hogy az egész karácsonyi ünnepléssorozat alatt mindenkit boldoggá tegyél, litereket izzadsz annak érdekében, hogy megfelelj a környezetednek, s teljesítsd mindazt, amit elvárnak tőled. Amennyiben azonban egy pillanatra megállsz és kizárod a külvilágot, rájöhetsz, hogy az Ünnep nem erről szól. Nem a rohanásról, az egymásnak történő megfelelésről, nem az anyagi értékekről. Az Ünnep az együtt eltöltött időről, a törődésről, a nagy ejtőzésekről, egy karácsonyi film élvezetéről szól, nem pedig arról, hogy megfeleljetek egymás elvárásainak! Hidd el, sokkal nagyobb értéke lesz az egésznek, ha más mércével méred az egészet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Komoly döntést sikerül ma meghoznod, amely hosszabb ideje okozott már álmatlan éjszakákat, ám most úgy tűnik, végre fellélegezhetsz, hisz egyszer, s mindennkorra sikerülhet lezárni a dolgot. Ne rágódj sokáig azon, hogy vajon megfelelő döntést hoztál-e, hisz ennek már semmi értelme. Tekints ehelyett a jövőbe, tervezz, mindenekfelett azonban igyekezz ma a karácsonyra koncentrálni és azzal foglalkozni, hogy minden olyan legyen, mint amilyennek megálmodtad!

HALAK (február 20-március 20)

Kisebbfajta feszültség alakul ki a karácsonyi asztal körül, valaki ugyanis unos-untalan arra hegyezi a beszélgetést, hogy téged kritizáljon, hogy felülbírálja az életed során hozott döntéseket, neked pedig nagyon gyorsan eleged lesz az illetőből. Minden pillanatnyi dühöd ellenére azonban igyekezz mégis diplomatikusan leépíteni az illetőt, illetve szofisztikált módon, de határozottan megértetni vele, hogy sokkal bölcsebben tenné, ha a saját dolgaival foglalkozna és nem a te életed lenne a középpontban. Ha egy kicsit is tisztel téged, akkor visszább vesz magából, ha nem nagyon vesz emberszámba, akkor fogd fel egy leckeként a dolgot, a továbbiakban nem kell nektek olyan közeli kapcsolatban lennetek, hogy közös ebédeket vegyetek részt!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Kép

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép

A csillagjegyek élete hatalmas változást vesz májusban a kínai asztrológia szerint: ez vár rád a Föld-Kígyó havában!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép

Híres színészek felfedték, kitől kapták életük legjobb filmes csókját

Nem véletlenül érezzük azt, hogy sok esetben nagyon jól működik a kémia két színész között a filmvásznon... Most néhány sztár elárulta, kitől kapta élete legjobb filmes csókját!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!