Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 25.: a Bikák végre pihenhetnek, a Skorpióknak optimista hozzáállásuk lehet a segítségükre

Napi horoszkóp december 25.: a Bikák végre pihenhetnek, a Skorpióknak optimista hozzáállásuk lehet a segítségükre

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok karácsony első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 25.

KOS (március 21-április 20)

Viszonylag eseménydús időszakot tudhatsz magadénak, mostanra azonban úgy fest, minden úgy állt össze, ahogy eltervezted. Rendkívül büszke vagy magadra, hisz épp azért dolgoztál annyit, hogy karácsonykor a művedben gyönyörködhess végre. Mostantól add át magad a nagy evéseknek, a felhőtlen pihenésnek, annak, hogy semmit nem kell csinálnod azon kívül, hogy élvezed az életet. Így tökéletes a karácsony, nem igaz?!

BIKA (április 21-május 20)

A mai nap abszolút mértékben alkalmas arra, hogy egy kis pihenést iktass be, szerencsére ugyanis nem te vagy a vendéglátó, ma bizony téged szolgálnak ki. Rendkívül megnyugtató számodra az, hogy nem kell azon frusztrálnod magad, hogy mindenki elégedett-e a kiszolgálással, az ízekkel, azzal, amit nekik nyújtasz, ma fordul a kocka. Szerencsére nem vagy kritikus alkat, pláne nem az, aki a kákán is csomót keres, épp ezért örülsz mindennek és hálád vagy a kiszolgálásért. Nem árt azonban felajánlanod a segítségedet, hisz az mégsem járja, hogy ott ülsz és nézed, ahogy sürögnek-fororgnak körülötted, mintha a Buckingham-palotában lennél!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, határtalanul boldog vagy ma, semmi sem szegheti a kedvedet, legszívesebben két kézzel ölelnéd át a világot. Ennek az oka pedig nem más, mint az, hogy pozitív híreket kapsz valamivel kapcsolatban, amelyekre már régóta vártál. Karácsony van, ünnepelj tehát a szeretteiddel, avasd be őket abba, ami téged olyannyira felvillanyoz, éljétek meg együtt a te örömödet. Nincs is ennél szebb, mint amikor a sikert ünnepelheted épp karácsonykor azokkal, akik a legfontosabbak számodra, nem igaz?

RÁK (június 22-július 22)

Alig kezdődött el a karácsony, te máris azzal vagy elfoglalva, hogy mikor kell visszatérned a munkába, emiatt kissé frusztráltnak érzed magad. Most azonban ünnep van, igyekezz tehát elvonatkoztatni a hétköznapi dolgoktól, add át magad a szeretteiddel töltött időnek, hisz nem lehet mindig a munkán morfondírozni. Töltődj fel a számodra fontos emberekkel, egyél finomakat, nézz filmeket, egyszerűen csak kapcsolódj ki. Meglátod, sokat dob majd a lendületeden ez a néhány nap pihenés!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Jó ideje, irigylésreméltó precizitással dolgozol a karácsonyi menetrenden, épp ez lehet az oka annak, hogy mostanra elfáradtál fejben és fizikailag is. Mielőtt azonban kidőlnél a kimerültségtől, igyekezz lejjebb tenni a válladra vett terhekből és a pihenésre is elegendő időt fordítani. Hidd el, a karácsony akkor is szép, ha nem épp a legtökéletesebb minden körülötted! Mire szeretnél év közben emlékezni, arra, hogy milyen szép és meghitt volt az ünnep vagy arra, hogy feküdtél és erőd sem volt megmozdulni?

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Karácsony első napján olyasfajta felqdatot vállalsz el, ami viszonylag gyorsan kivesz belőled minden energiát, minden porcikádda koncentrálnod kell ugyanis arra, hogy ne véts semmiféle hibát. Bármennyire is kimerítő azonban számodra a délelőtt, mégis borzasztóan nagy büszkeséggel tölt el az, hogy mindenki boldog és elégedett körülötted. A nap további részében már csak a a pihenésre, a kikapcsolódásra koncentrálj, hisz abszolút megérdemled!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Zsúfolt, rohanással és programokkal teli életedben kifejezetten jól esik az, hogy ezekben a napokban végre pihenhetsz, kicsit lelassíthatsz végre és a szeretteiddel tölthetsz minőségi időt. Mivel a munkától egyetlen percre sem tudsz elvonatkoztatni, épp ezért fél szemmel folyamatosan az e-maileket nézed a telefonodon, hátha történik valami olyasmi, ami azonnali beavatkozást igényel. Nyugodj meg, a karácsony mindenkinek karácsony, a világ sem most készül összeomlani, így add át magad a felhőtlen pihenésnek és ne azon járjon az eszed, hogy mi történik a materiális világban!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Optimista hozzáállásod segítségedre lehet a mai napon, hisz olyan helyzet adódik, amelyből gyakorlatilag mindenki kimenekül az első pillanatban, te vagy az egyetlen személy, aki azt mondja, hogy érdemes megpróbálni a lehetetlent is. Abszolút példaértékű a hozzáállásod, hisz egyedül is neki mertél vágni a dolognak, ez pedig rendkívül nagy bátorságra vall. Arra azért mindemellett érdemes ügyelned, hogy racionális gondolkodás talaján vállalj bármit is, hisz ha elrugaszkodsz a valóságtól és többet látsz a dologba, mint ami benne van, akkor könnyen kudarcot vallhatsz. Gondold végig, mire vállalkozol!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy közeli családtagod éles kritikával illet a karácsonyi családi összejövetelen, amelyet te nem szívesen hagysz szó nélkül. Mivel nem kell a szomszédba menned egy kis diplomáciáért, ezért azonnal le tudod reagálni az elhangzott mondatokat, ami az illetőt sodorja végül kellemetlen helyzetbe. Te azonban büszke lehetsz magadra még akkor is, ha neki nem leszel épp a szíve csücske, a kötekedést ugyanis nem te kezdted, hanem ő, ennek a következményeivel tehát neki kell számolnia.

BAK (december 22-január 20)

Karácsony első napján szükséged olyasfajta segítségre lehet szükséged, amely nélkül elég nagy kudarcra lenne kilátás és dugába dőlne az ünnepi vibe. Mivel abszolút szerencsésnek mondhatod magad és van valaki melletted, aki mindenben támogat, épp ezért nyugodtan bízd magad rá és engedd, hogy kivezessen a bozótosból annak érdekében, hogy ne vallj csúfos kudarcot. Legközelebb csak olyasmit vállalj, amiben jártas vagy, hisz a karácsony nem a legideálisabb idő a szárnyaid bontogatására!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Gondolkodás nélkül mondasz ki valamit a karácsonyi ebéd közben, amit azonnal meg is bánsz, az ugyanis, ami kicsúszik a szádon, valaki mást elég mélyen érinthet. Mivel az elhangzottakat visszaszívni már nem lehet, épp ezért igyekezz megfelelő magyarázatot találni, ami megnyugtatja kissé a kedélyeket. Legközelebb érdemes gyorsan végigfuttatnod fejben az általad kimondott szavak esetleges következményét! Hidd el, számos kellemetlen pillanatot előzhetsz meg vele és másokat sem bántasz meg!

HALAK (február 20-március 20)

Egészen eddig a pontig pillanatról pillanatra meg volt tervezve a családi összejövetelee történő előkészületnek minden apró mozzanata, ma azonban olyan tényezők bizonytalanítanak el, amelyekkel hirtelen nem is tudsz mit kezdeni. Mielőtt azonban kétségbe esnél, előtte mindenképp érdemes megkeresned azt, hogy mi okozza ezt a bizonytalanságot, hiszen korántsem biztos, hogy megoldhatatlan helyzet állt elő. Az is lehet, hogy félelmedben nagyítódik fel a dolog, ha közelebb merészkedsz hozzá, akkor meglelheted a megoldást. Ne hagyd, hogy kárba vesszen a karácsonyi összejövetel!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Új streamingszolgáltató érkezik Magyarországra: az összes kedvenc sorozatodat megtalálod egy helyen

A besúgó, Jurassic World: Világuralom és a Mosolyogj is elérhető lesz az új streamingszolgáltató oldalán.

Kép

Párok, akik külön szobában alszanak az otthonukban állítják, ez boldogságuk titka

Vannak, akik szerint kapcsolatgyilkos lehet, ha a partnerek nem osztoznak az ágyukon, mások pedig úgy látják, éppen ez tarthatja életben a romantikát hosszútávon. Egy dolog viszont nem is lehet kérdés, méghozzá az, hogy ez a döntés kizárólag arra a két emberre tartozik, aki meghozza azt.

Kép

Ötperces rutin, ami segít az alvás szakértőinek egy pillanat alatt elaludni este

Az megfelelő minőségű és mennyiségű alvás elengedhetetlen ahhoz, hogy kiegyensúlyozott és boldog életet éljünk.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!