Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 22.: az Oroszlánok ma elfelejthetik a kiszámíthatóságot, a Mérlegek nem ismernek lehetetlent

Napi horoszkóp december 22.: az Oroszlánok ma elfelejthetik a kiszámíthatóságot, a Mérlegek nem ismernek lehetetlent

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 22.

KOS (március 21-április 20)

A hét második felében szükséged lehet a problémamegoldó képességedre, hisz valaki hozzád fordul egy igen kényes kérdésben, amiről nem szívesen beszél, de mégis segítségre van szüksége. A helyzetnek megfelelően kezeld diszkréten az ügyet, és gondolkodj megoldáscentrikusan. Még azelőtt kell ugyanis orvosolnotok a problémát, mielőtt mindenki számára világossá válik a helyzet. Az illető roppant hálás lesz neked ezért, te pedig rendkívül büszke leszel magadra, hisz ma sem telik el úgy a nap, hogy ne tetted volna hasznossá magad!

BIKA (április 21-május 20)

Noha a hét második felébe, karácsony előtt néhány nappal úgy tűnik, hogy körülötted nagyjából mindenki az előzetes tervei alapján halad, te azonban gyakorlatilag fuldokolsz a tennivalókban. Rendkívül bosszús vagy emiatt, hisz egyelőre nem látod azt a pillanatot, amikor a nagy káosznak pontot tehetsz a végére és hátradőlve élvezheted a semmittevést egy pohár finom borral a kezedben. Mivel azonban ez a bosszankodás sehova nem vezet, épp ezért szedd össze magad és próbálj a hatékonyságra és a gyorsaságra törekedni annak érdekében, hogy mihamarabb pontot tehess a folyamatban lévő ügyek végére és átadhasd magad végre a karácsony hangulatának! Légy azonban óvatos, mert a nagy sietség, a kapkodás semmi jóra nem vezet. Ezért alaposan gondold át, mit és miért teszel, nehogy dugába dőljön minden körülötted!

IKREK (május 21-június 21)

Egy roppant felelősségteljes szituációban kell a hét második felében állást foglalnod, mely kissé kényszerhelyzetbe hoz, te pedig ennek okán érthető módon roppant frusztrált vagy. Mivel azonban tudod, hogy valamiféle módon nyilatkoznod kell, épp ezért igyekezz diplomatikusan fogalmazni annak érdekében, hogy a későbbiekben emiatt ne vonhassanak felelősségre. Ugyanakkor jelezd azt is, hogy ez a te véleményed, amennyiben egyfajta iránymutatásként kívánják felhasználni, azt csakis a saját felelősségükre érdemes tenniük. Mindenképp hallgass az eszedre annak érdekében, hogy megkíméld magad a kellemetlen helyzetektől. Tarts távolságot és ha nem muszáj, ne sodord bajba magad!

RÁK (június 22-július 22)

Mindig, minden helyzetben igyekszel a környezetednek megfelelni, emiatt háttérbe szorulnak a céljaid és egyszerűen nem tudsz teret engedni a saját kreativitásodnak. Így azonban a végeredmény sem a te egyéniségedet tükrözi, ami születik, az nem te vagy, sokkal inkább az, akit vagy amit mások látni szeretnének. Mivel megvan benned az alkotás képessége, mely kreativitással és mérhetetlen fantáziával párosul, épp ezért nem szorulsz arra, hogy mások mondják meg, mit és hogyan kellene csinálnod. Ahhoz, hogy letedd a névjegyed, a sarkadra kell állnod és önálló döntéseket kell tudnod hozni, így fogsz emlékezeteset alkotni! Nem a környezeted elégedettsége az első!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Szereted pontosan kiszámítani a dolgokat, nem tudod elviselni, ha hiba csúszik a számításodba, s emiatt bármiféle kudarc ér, ez a rugalmatlanság azonban gyakran fejfájást okoz neked. Lásd be, az élet nem ennyire egyszerű, nem lehet mindig valószínűség számításból megélni, fel kell készülnöd azokra a helyzetekre, amikor váratlan események befolyásolják az útirányt. Épp ezért ne akarj mindenáron, görcsösen ragaszkodni az elveidhez, időnként engedj abból a feszített értékrendszerből, amely meghatározza az életedet. Ha kellő lazasággal kezelsz bizonyos helyzeteket, neked is sokkal több élményt fog majd okozni! Jó dolog a kiszámíthatóság, de nem mindig megvalósítható!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Általában mindent megteszel a siker érdekében, igyekszel mindig topformában lenni, ám ez nem mindig megy csettintésre. Mivel gyakran előfordul, hogy elsőre beletörik a bicskád valamibe, ezért inkább bosszúsan fordulsz vissza, akár közvetlenül a cél előtt is. Mivel ezek a kudarcok sokszor csalódást okoznak, így elgondolkodsz azon, vajon mi értelme lenne új dolgokba kezdeni, hiszen az esetek többségében úgysem érsz el semmit. Eljött azonban az idő, amikor úrrá kell lenned a kishitűségeden és végre több önbizalmat magadra erőltetned, te is alkalmas vagy ugyanis arra, hogy sikereket érj el, s ezáltal végre boldogabb és teljesebb életet élj. Egy próbát megér, s nézd meg, mi történik akkor, ha megszabadulsz a görcseidtől. Szedd össze minden erődet, hagyd hátra a negatív gondolatokat, s így indulj a céljaid után!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Abszolút nem ismersz lehetetlent, folyton az jár az eszedben, hogyan lehetnél még jobb, miként emelkedhetnél ki a tömegből, ennek érdekében gyakorlatilag bármire képes vagy. Ez bizonyos mértékig rendkívül dícséretes és nemes tulajdonság, tudnod kell azonban mindenképp megtalálni a határaidat és lehetőség szerint azokon belül maradni. Nem kell mindenáron, mindent feláldozva hajtanod a célod elérése érdekében, időnként lazíts és add át magad az események sodrásának. Mielőtt végleg kimerülnél, igyekezz arra is időt szánni, hogy pihenj, jönnek az ünnepek, készülj fel úgy, ahogy azt saját magadtól elvárod, nem kell túlhajszolnod magad, hisz nem az a cél, hogy ágynak dőlj és a szervezeted parancsoljon megálljt neked!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Gyakorlatilag egy fenékkel szeretnél több lovat megülni a hét második felében, melynek meg is lesz a negatív előjelű következménye, hiszen a figyelmed nem tudod mindenre egyforma hatékonysággal összpontosítani. Mielőtt tehát belefutsz egy nagyobb kudarcba, előtte mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy mi az, ami fontos és elsőbbséget élvez az életedben, amit a lehető leghamarabb szeretnél lezárni, s eredményt elérni. Tudomásul kell venned, hogy te is emberből vagy, aki nem rendelkezik szuperképességekkel, így tehát neked is végesek a határaid. Ne tarts több vasat egyszerre a tűzbe, mert csúnyán megégetheted magad!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második felében felvázolod a nagy terveidet a közvetlen környezetednek, ők azonban első hallásra hátrahőkölnek és fenntartásokkal fogadják. Nem érted a problémájukat, hisz te mindent megfelelően előkészítettél, így azt gondolod, semmiféle váratlan helyzet nem szólhat közbe. Hidd el azonban, bármennyire is mennek most az agyadra, kizárólag a te javadat akarják, a legkevésbé sincs bennük bántó szándék vagy ártani akarás. Épp ezért ne fogadd ellenségesen, amennyiben meg vagy győződve róla, hogy igazad van éz biztos alapokra építesz, próbáld észérvekkel meggyőzni őket és ezzel eloszlatni a kételyeiket. Törekedj a kompromisszumra, hisz nem mindig okos dolog a saját fejed után menni!

BAK (december 22-január 20)

Az elmúlt napok hajtása után ma úgy tűbik, kezdenek a helyükre kerülni azok az ügyeid, amelyek a hét első felében okoztak némi fejfájást, most azonban lehetőséged nyílik arra, hogy végre egy kis előnyre tegyél szert és ez rendkívül megnyugtató számodra. Most már egész nyugodtan készülhetsz az ünnepekre, hisz a célegyenesben vagy, ám arról se feledkezz meg, hogy vannak bizony lezáraztlan ügyek, amelyekre érdemes odafigyelni. Gondolkozz összeszedetten, igyekezz globálosan tekinteni bizonyos helyzetekre és akkor nem lehet probléma az sem, hogy több fronton helyt tudj állni! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában véve is, de az ünnepek közeledtével még inkább céltudatosan mész előre, egyetlen cél lebeg a szemed előtt, hogy tökéletes eredménnyel teljesíts, hogy mindenki elégedett legyen, hogy ha ránézel a művedre, méltán lehess büszke magadra. Ennek érdekében minden tőled telhetőt megteszel, gyakorlatilag erődön felül is. Kitartásod és akaraterőd valószínűleg meg is hozza majd a maga gyümölcsét, hisz ha minden jól megy, akkor mától kezdve sorban pontot tudsz majd tenni egyik vagy másik ügyed végére, addig azonban nincs megállás, határozottan menned kell előre, hiszen te pontosan tudod, hogy mi a siker receptje! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

A hét második felében elég nagy volumenű feladatot kell teljesítened, mely az egekig nyomhatja az adrenalin szintedet és felráz az év végi fáradtságból. Ugyan alapvetően szereted a kihívásokat, most azonban inkább a karácsony az, ami foglalkoztat, a menüt csiszolgatod a gondolataidban, az ajándékokat listázod, nem szeretnél ugyanis semmiképp "hibázni" semmilyen tekintetben. Mivel azonban nem jön minden nap ilyen kihívás az ember életébe, épp ezért érdemes most félretenned a karácsonyi életérzést és fejest ugrani az élet által tálcán kínált feladatba. Nyugi, ha sikerre abszolváltas, bőven marad majd időd a karácsonnyal foglalkozni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!