Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 6.: a Mérlegeknek érdemes kiállniuk magukért, a Skorpiók átadhatják magukat a pihenésnek

Napi horoszkóp augusztus 6.: a Mérlegeknek érdemes kiállniuk magukért, a Skorpiók átadhatják magukat a pihenésnek
A nap cikke

Napi horoszkóp április 21.: az Oroszlánok túlzott magabiztosságukra fizethetnek rá, a Nyilasok szorosabbra fűzhetik a szálakat egy bizonyos személlyel

A hét utolsó napja is számos izgalmat tartogat az egyes csillagjegyek szülötteinek, érdemes tehát neked is elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Régiók Kincsei - hazai finomságok a SPAR polcain

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

77 évesen úgy öltözik, mint a 30-asok: teljesen megosztja az internet népét ez a nő

Egyesek imádják, amit csinál, mások erősen kritizálják.

Olvasd el!

Zendaya elhozta a tavasz legnagyobb frizura trendjét: ezért beszél mindenki róla

Egyszerűen csodálatosan fest a 27 éves sztár az új frizurájával!

Olvasd el!

Ezek 2024-ben a legfontosabb asztrológiai dátumok: emlékezetes évre készülhetünk

Ha kíváncsi vagy, mikor és mire érdemes nagyon odafigyelned, nézd meg, a bolygók hogyan befolyásolják ezt az évet!

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 22-28.: a Kosoknak szükségük van a kikapcsolódásra, a Skorpiók igyekeznek megoldást találni egy bizonyos ügyre

A csillagok az előtted álló hétre is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Stílustippek, amiket az alacsony nők elleshetnek Florence Pugh-tól

Az Oscar-jelölt színésznő tisztában van az adottságaival, elfogadja a testét olyannak, amilyen, és PONTOSAN TUDJA, hogyan kell öltöznie az alakjához.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hétvégére is hasznos üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 6.

KOS (március 21-április 20)

A hétvége első napján elég kényes ügyben számítanak a környezetedben élők a diszkréciódra, egyúttal a segítségedet is kérik, pontosan tudják ugyanis, hogy te leszel az, aki a megoldást kínálja. Megtiszteltetés számodra, hogy te vagy a helyzet egyetlen hozzáértője, az azonban abszolút el nem hanyagolható, hogy a szóban forgó ügy a természeténél fogva rengeteg buktatót rejt magában. Épp ezért érdemes vigyáznod a tanácsadásra és arra, hogy a felelősség súlya agyon ne nyomjon. Amennyiben ugyanis nem jön be az általad javasolt taktika, abban az esetben a te ajtódon fognak majd kopogtatni. Okosan húzd meg tehát a határvonalat, hogy a későbbiekben ne okozzon fejfájást a kialakult helyzet!

BIKA (április 21-május 20)

Szerencsés embernek mondhatod magad, hisz van valaki, aki minden pillanatban ott áll a hátad mögött arra az esetre, hogyha bármi történik veled, akkor azonnal mentőövet dobhasson, te pedig ezért rendkívül hálás vagy. Vannak azonban az életben olyan helyzetek, amelyeket egyedül muszáj megélned és vállalnod a felelősséget annak érdekében, hogy emberileg fejlődhess. Épp ezért jobb, ha nagyon finoman, a világért meg nem bántva az illetőt, diplomatikusan a tudtára hozod, hogy nagyon hálás vagy ugyan a törődésért, ám amennyiben nem engedi el a kezed, abban az esetben soha nem tudod majd egyedül megállni a helyed az Életben. Ha fontos vagy neki, meg fogja érteni a mondanivalód anélkül, hogy különösebben megviselné a dolog!

IKREK (május 21-június 21)

Különös ismertetőjeled az, hogy rendkívül megoldás centrikusan gondolkodsz, emiatt az esetek döntő hányadában mindenki tőled várja a megoldást. Ugyan rendkívüli módon legyezi a hiúságodat az, hogy te vagy a megmentő, aki átvezeti a népet a legsűrűbb erdőn is, mindennek ellenére ügyelj azért arra, hogy ne vállalj olyasmiért felelősséget, ami túl nagy terhet róna rád. Ne akarj mindenáron népszerű lenni, hisz azzal számtalan álmatlan éjszakát okozhatsz magadnak. Annak ugyanis borsos ára van, hogy egyfajta szuperhős köpenyben éld az életedet! Hidd el, időnként a kevesebb sokkal több lehet!

RÁK (június 22-július 22)

A hétvége első napja abszolút alkalmas arra, hogy végre átadd magad a pihenésnek, most van ugyanis az az időszak, amikor nem szorongat semmiféle határidő. Ez a hétvége egyúttal kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy kicsit elvonulj a külvilágtól. Ne felejts el azonban mindenről gondoskodni, mielőtt átadod magas a felhőtlen kikapcsolódásnak, bizonyosodj meg róla, hogy sikerült pontot tenned minden folyamatban lévő ügynek a végére, ellenkező esetben nem igazán fogsz tudni elvonatkozatni a kötelezettségektől. Itt az alkalom, amikor végre töltheted a lemerülni látszó akkumulátort, használd tehát ki a hétvége minden pillanatát!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy olyan megoldatlan ügy terhe alatt roskadozol, amely nehézségi fokából adódóan nem tartozik a könnyen megugorható akadályok közé, ez pedig számos feszült pillanatot okoz neked. Mivel azonban egyetlen nap alatt nem tudod megváltani a világot, épp ezért igyekezz egy kicsit félretenni a nyomasztó gondjaidat és a mai napot élvezni a barátaiddal a vízparton vagy este egy hangulatos kis bisztró teraszán borozgatva. Hidd el, a megoldásra váró feladatok nem fognak elszaladni, csupáncsak az új impulzusokkal új lendületet kaphatsz. Használd ki a hétvégét, hisz annak a pihenésről illene szólnia! Hidd el, eljön az idő, amikor minden ideális lesz arra, hogy végre megkönnyebbülj, csak ne sürgesd a dolgokat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hatalmas tehertől szabadulhatsz meg a hétvége első napján, ma ugyanis lehetőséget kapsz arra, hogy lezárhass egy olyan ügyet, amelynek nyomán felszabadulhatsz és új utakon indulhatsz el, másfajta élmények felé. Ragadd tehát meg az alkalmat és élj a lehetőséggel, hisz ezúttal minden hiánytalanul áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy végre megízleld a szabadság örömét. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak vagy elvonják a figyelmedet, csak magadra kell koncentrálnod, mert a mai nap még adott ugyan, de lehet, hogy holnap már késő lesz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, a társaságban, amelynek része vagy, valakinek iszonyúan szúrod a szemét, gyakorlatilag bármit teszel ugyanis, mindenhez van egy negatív hangvételű hozzáfűznivalója. Mivel rendkívüli módon bosszant az illető és egyszer, s mindenkorra szeretnéd tisztázni a dolgot, így határozottan mondd el neki, hogy hálás vagy ugyan a "törődésért", ám amennyiben ezt csak ilyen formában tudja prezentálni, abban az esetben köszönöd, nem kéred ezt a fajta, kiemelt figyelmet. Állj ki magadért annak érdekében, hogy ne vigyen magával az az örvény, hogy egyfajta kisebbségi érzést rád erőltetve folyton meg kelljen felelned mások elvárásainak. Önálló személyiség vagy, ne hagyd tehát, hogy elnyomjanak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egész héten azért dolgoztál, hogy minden sínen legyen körülötted és végre megpihenhess, melyhez most nagyon úgy tűnik, hogy minden lehetőség adottá válik. Találj magadnak olyan programot, ami feltölt és pihentet, ne vállalj hétvégére semmiféle kötelezettséget, egyszerűen magadra koncentrálj és arra, hogy felhőtlenül kikapcsolódj. Menj el egy szépségszalonba vagy kapcsolódj ki a szerelmeddel, esetleg hívd el egy barátnődet shoppingolni! Ez jót tesz a lelkednek és nagy lendületet adhat a jövő heti feladatok teljesítéséhez!

NYILAS (november 23-december 21)

A megszokottnál több energiát fektetsz valamibe annak érdekében, hogy lenyűgözz másokat, ez azonban minden benned levő tartalékot felemészt. Mégiscsak hétvége van, engedj tehát meg magadnak egy kis kikapcsolódást, hidd el, nem kell mindig minden áron hason csúsznod csak azért, hogy mások elismerően bólogassanak! A lényeg ugyanis nem az, hogy hányan ráznak veled kezet, hanem az, hogy te elégedetten tudsz-e a megtett táv tükrében az eredményre tekinteni. Egyet ne feledj az utadon: neked nem az a dolgod, hogy mindenkit boldoggá tegyél, hanem az, hogy saját magad elégedett legyél!

BAK (december 22-január 20)

Olyasfajta felelősséget igyekszik valaki rád hárítani, amelyhez abszolút semmi közöd nincsen, ám mivel az illető kényelmetlenül érzi magát benne, emiatt inkább menekül, még mielőtt valaki kérdőre vonhatná az általa okozott helyzetért. Ne adj azonban lehetőséget neki arra, hogy nyúlcipőt húzva meglépjen, ehelyett világosan és határozottan hozd a tudtára, hogy átlátsz a szitán és nem vagy hajlandó elvinni a balhét helyette, sőt! Sokkal inkább azon leszel, hogy kiderüljön az igazság, hisz a magad védelme érdekében mindenkinek meg kell tudnia, mi zajlik valójában a háttérben. Ne hagyd magad, te is teljes joggal kiállhatsz a saját méltóságodért!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Végre fény derülhet olyan részletekre egy számodra megoldhatatlannak tűnő ügyben, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy összeilleszthesd a puzzle-darabokat. Nagy izgalommal tölt el, hogy felcsillan egy kis remény arra, hogy pontot tehess ennek a bonyolult ügynek a végére, épp ezért használd ki a hétvége első napját és igyekezz hasznossá tenni magad a helyzetben. Később nagyon büszke leszel majd rá, hogy tulajdonképp milyen rejtélyes ügyet sikerült megoldanod. Ügyelj azonban arra, hogy semmilyen cél érdekében ne adj fel az emberi értékeidből!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasfajta döntést kell a hétvége első napján meghoznod, amely a jövőben nagy hatással lehet az életedre. Épp ez az a teher, amelyet nehezen viselsz, hisz általában ragaszkodsz bizonyos dolgokhoz, nem szereted a kisebb változásokat sem, no pláne az ilyen nagy volumenűeket nem. Higgy azonban abban, hogy a döntésed nyomán valami olyasmi vár rád, amihez hasonlót egyéb esetben nem tapasztalhatnál. Adj lehetőséget magadnak arra, hogy új dolgokat láss, próbálj minél többet tanulni bizonyos dolgokról, hisz minél több témában vagy tájékozott, annál könnyebben érvényesülsz majd. Éppen ennek érdekében kell most A-t vagy B-t mondanod!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Régiók Kincsei - hazai finomságok a SPAR polcain

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Toplista: ők a legszexibb Formula 1-es pilóták az emberek szavazatai alapján

Ez a lista a népszerű autóversenyes szívtiprók rangsorát tartalmazza, akik jelentős benyomást tettek a rajongókra pályán innen és túl.

Kép

Ezt a könyvet kellene olvasnod a kedvenc romkom filmed alapján

Imádod a romantikus filmeket, de legalább ilyen szívesen kuckózol be egy habkönnyűen rózsaszín regénnyel is? Nos, ha megmondod, melyik mozi lopta be magát a leginkább a szívedbe, eláruljuk, melyik kötetet kell legközelebb a kezedbe venned.

Kép

4 étel, ami a bélrendszerbe kerülve hihetetlenül eredményesen segít fogyni a kutatások szerint

A prebiotikumok sok ételben benne vannak, ezeket érdemes gyakran fogyasztani a szakértők szerint a lapos hasért!

Kép

Zendaya elhozta a tavasz legnagyobb frizura trendjét: ezért beszél mindenki róla

Egyszerűen csodálatosan fest a 27 éves sztár az új frizurájával!

Kép

A filmtörténet legmegosztóbb szerelmi háromszögei, amik a mai napig megosztják az embereket

Ezek a filmes szerelmi háromszögek két táborra szakítják a rajongókat! Te kinek az oldalán állsz?

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!