Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 20.: a Kosoknak hirtelen kell döntést hozniuk, az Ikrek sodródnak az eseményekkel

Napi horoszkóp augusztus 20.: a Kosoknak hirtelen kell döntést hozniuk, az Ikrek sodródnak az eseményekkel
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, hogy extra szerencsés időszak érkezik néhány csillagjegy számára, akiknek maximálisan fellendülnek a pénzügyeik a közeljövőben!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 9.: a Bikáknak kellemes meglepetésben lehet részük, a Rákok hatalmas lépésre szánják rá magukat

A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek hamarosan teljesül élete legnagyobb álma: egy őrangyal segít nekik ebben!

Ha megtalálod a csillagjegyedet a listánkon, akkor igazán szerencsés vagy, mert hamarosan valóra válhat az, amire már nagyon régóta vártál - méghozzá nem akármilyen segítséggel.

Olvasd el!

Erősen hat a fogyásra, ha így fogyasztod a D-vitamint: kutatások bizonyítják az eredményt!

Kevés időt töltesz a napon, és nem figyelsz oda arra sem tudatosan, hogy pótold a D-vitaminbevitelt? Jobb, ha ezen sürgősen változtatsz, mert így nehezebben adod le a plusz kilóidat.

Olvasd el!

Szoboszlai Dominik külseje drasztikusan megváltozott: a rajongók szúrták ki, mi lett teljesen más a sztárfocistán

Szoboszlai Dominik lassan olyan híres, mint egy hollywoodi sztár, így egyértelmű, hogy a rajongók minden apró változást észrevesznek a külsején!

Olvasd el!

Azonnal dobj el mindent: Hailey Bieber babát vár!

Szinte hihetetlen, hogy az egykori tinisztár Justin Bieber hamarosan apa lesz, az viszont biztos, hogy Hailey-vel tökéletes párt alkotnak!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hosszú hétvége első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzenetekkel szolgálnak!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 20.

KOS (március 21-április 20)

Hirtelen kell döntést hoznod, amire abszolút nem számítottál, derült égből ért tehát villámcsapásként az, hogy állást foglalnod valamiben, amit nem is tudtál még teljesen körbe járni. Ezúttal nincs azonban választásod, egyszerűen az ismert tények tudatában kell feketét vagy fehéret mondanod. Elég bosszús amiatt, hogy nincs időd felsorakoztatni a pro és kontra érveket, ám el kell fogadnod, hogy vannak az életben olyan helyzetek, amikor nincs lehetőség a hosszas gondolkodásra és lamentálásra. Dönts és lépj tovább, mielőtt beleragadnál a helyzetbe!

BIKA (április 21-május 20)

Minden ideálisnak tűnik arra, hogy átadd magad a hosszú hétvégének és egy kicsit elengedd a téged nyomasztó, megoldatlan kérdéseket, te pedig boldogan hagysz hátra mindent, ami jelenleg zavar vagy álmatlan éjszakákat okoz. Kapcsolódj ki felhőtlenül, hisz a lelki töltődés legalább olyan fontos, mint a fizikai. Olyan programokon vegyél részt, amelyek valóban pozitív hatással vannak rád és nem járnak túl nagy energia leadással sem. Add át magad a semmittevésnek!

IKREK (május 21-június 21)

Gyors egymásutánban történnek az események körülötted, te pedig csak kapkodod a fejed, egyszerűen, akárhogy próbálod, nem tudod elkapni a fonalat. Időnként jó, ha az ember sodródik az árral, próbálj azonban arra ügyelni, hogy magabiztosan fogd az evezőt, hogy amennyiben szükséges, irányíthasd a hajót. Noha most nincs nagyon ráhatásod az eredmény alakulására, igyekezz mégis mindent megtenni annak érdekében, hogy kivedd a részed a sikerből.

RÁK (június 22-július 22)

Az az érzésed egy bizonyos személlyel kapcsolatban, hogy nem minden érdek nélkül legyeskedik körülötted, te pedig ezáltal kígyót melengetsz a kebleden. Mielőtt azonban teljes mértékben kihasználna, igyekezz felnyitni a szemed és bármilyen fájdalmas is a felismerés, hozd mielőbb az illető tudtára, hogy pontosan tisztában vagy hátsó szándékával, majd gond nélkül lépj tovább. Időnként, bármilyen nehéz is, meg kell hoznod ezeket a döntéseket a saját lelki békéd érdekében, hisz azt mégsem hagyhatod, hogy mások a végsőkig kihasználjanak. Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, így döntöttél helyesen!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A mai nap különösen fontos számodra, hisz olyasmit vihetsz véghez, amelyre máskor nem nagyon adódik alkalom. Régóta dolgozol azért, hogy valóra válthasd az álmod, itt az idő tehát, hogy átszakítsd a célszalagot. Rengeteget áldoztál arra, hogy a lehető legtökéletesebb eredményt érhesd el, rajtad tehát nem múlik a siker sem. Ünnepeld méltóképp a mai napot, hívd meg a barátaidat egy italra és koccintsatok az elért eredményre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Vakmerően, puszta kalandvágyból vállalkozol valamire, ami bizony túl nagy falat lehet számodra. Zöldfülűségednek köszönhetően a testi épséged is veszélybe kerülhet, épp ezért érdemes meghúznod egy határvonalat és el ismerned, ha valami túl sok neked. Nem szégyen bevallani, ha tapasztalatlan vagy, illetve ha félsz bizonyos dolgoktól, nem kell fejest ugrani oda szakadékba egyetlen szál biztosító kötéllel. Használd a józan eszed, mielőtt olyasmikre vállalkozol, amik komoly veszélybe sodorhatlak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Segítségre szorulsz egy bizonyos helyzetben, fogalmad sincs ugyanis, hogy önmagadtól hogyan kerülj ki ebből a szituációból. Mielőtt azonban bármiféle hazárdőr játékba kezdesz, érdemes megkeresned azt a személyt közvetlen környezetedben, aki nálad jóval több tudással és tapasztalattal bír a témában, érdemes tőle segítő jobbot kérned. Roppant hálás vagy érte, ha valaki segít megtolni a sárba ragad szekered és ne feledd a jövőben, a megfelelő pillanatban viszonozni ezt a gesztust! Ha sikerül megoldani az ügyet, biztosan nem lesznek álmatlan éjszakáid!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ugyan te már régóta készen állsz a továbblépésre, valaki azonban a múltadból erőteljesen visszahúz, emiatt nem vagy képes arra, hogy pontot tegyél a dolog végére és elindulj a saját utadon. Ahelyett azonban, hogy egyhelyben vesztegelnél, fordulj meg és tekints vissza, hogy ki lehet az a személy, aki nem tud elengedni és mi az oka erre. Amennyiben sikerül megtalálnod, tisztázd az illetővel a helyzetet, hisz korántsem biztos, hogy ő készen áll arra, hogy elengedjen téged. Ahhoz, hogy haladj a saját utadon, nem biztos, hogy mindig mindenkit hátra kell hagynod, érdemes azokat a személyeket megtartani magad körül, akik sokat jelentenek neked, illetve te sem vagy közömbös számukra!

NYILAS (november 23-december 21)

Minden a terveid szerint halad, lehetőséged nyílik tehát arra, hogy egy kicsit kikapcsolódj a hosszú hétvégén, hogy azokkal az emberekkel vedd körbe magad, akikre a rohanó hétköznapokban nincs időd. Tervezzetek tehát közös programot, töltsetek el minőségi időt együtt és építsétek a kapcsolatotokat. Hidd el, jót fog tenni neked is, ha kiszállsz a mókuskerékből és figyelsz egy kicsit jobban a környezetedre. Ne aggódj a folyamatban lévő ügyeid miatt, hisz azok haladnak a maguk medrében!

BAK (december 22-január 20)

A mai napon minden ideálisnak tűnik arra, hogy megnyíljak és kitárd az érzelmeidet valaki előtt, aki régóta nem közömbös számodra. Szedd össze tehát minden gondolatodat, hogyha arra kerül a sor, hogy beszélned kell, ne akadjon össze egyik szó a másikkal. Arra azonban fel kell készülnöd, hogy korántsem biztos a pozitív válasz, női megérzésed azonban azt súgja, hogy ez a te napod, nincs tehát negatív válasz. Szerencsére elég intelligens vagy ahhoz, hogy a nemleges választ is diplomatikusan kezeld. Nem véletlenül jutottál arra a döntésre, hogy hangosan beszélj az érzéseidről, bizonyára az illető számára sem vagy közömbös!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kezded elveszíteni a türelmedet egy bizonyos üggyel kapcsolatban, két kézzel tolnád előre az eseményeket, hogy mégis történjen valami, ami borogatni a türelmetlenséged. Részedről tegyél meg mindent a siker érdekében, azt azonban el kell fogadnod, hogy az univerzumot befolyásolni nem tudod, így pontosan akkor fog minden történni, amikor meg kell történnie. Attól mert te fel-lepattogsz ütemesen, mint egy gumi labda, még semmi érdemi előrelépés nem fog történni, csupán csak te fogsz elfáradni. Igyekezz több türelmet magadra erőltetni, attól mert kicsit lassabban haladnak a dolgok, az eredmény még nem lesz negatív előjellel elrendelve!

HALAK (február 20-március 20)

Komoly változás előtt állsz, a hosszú hétvége pedig kiválóan alkalmas arra, hogy összeszedd a gondolataidat és felkészülj. Igyekezz tehát kizárni minden zavaró tényezőt és mind mentálisan, mint pedig fizikailag készülni az előtted álló új helyzetre. Ne félj a változástól, hisz az élet egy örök körforgás, időnként pedig muszáj továbblépni ahhoz, hogy sikereket érhess el, miközben maradandó élményeket szerzel. Hajrá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Kép

Ezek a nők a múlt szexszimbólumai voltak, így néznek ki napjainkban - akkor és most fotók!

Egykor őket tartották a világ legjobb nőinek. Mutatjuk, hogyan változtak az évek alatt a múlt szexszimbólumai!

Kép

Azonnal dobj el mindent: Hailey Bieber babát vár!

Szinte hihetetlen, hogy az egykori tinisztár Justin Bieber hamarosan apa lesz, az viszont biztos, hogy Hailey-vel tökéletes párt alkotnak!

Kép

Elképesztő átalakulások! Így néztek ki a sztárok az első és az utolsó MET-gálájukon - akkor és most fotók

Kedvenc sztárjaink is rengeteget változtak első MET-gálás megjelenésük óta: de nemcsak a kinézetük, hanem a stílusuk is! Akkor és most fotókon mutatjuk az átalakulásokat!

Kép

Demencia tünete lehet, ha így étkezel: 7 jel, ami a rettegett kórra utalhat

Alapvetően a legrettegettebb betegségtípus az időskori memóriavesztés. Ennek egy formája a frontotemporális demencia, melynek jellemzője az olykor egészen megszállott, ismétlődő viselkedés, ez pedig egy friss kutatás szerint sok esetben elsősorban az étkezési szokásokban jelenik meg.

Kép

Michael Jacksontól Selena Gomezig: 5 ikonikus videóklip, amit Budapesten forgattak

A legnagyobb sztárok forgattak videoklipeket a magyar fővárosban.

Kép

6 sorozat, amit ledarálhatsz, amíg várod A Bridgerton család és az Emily Párizsban új részeit

Nem tudod, mit kapcsolhatnál be addig, míg megérkeznek a Netflix sikersorozatainak legfrissebb epizódjai? Ne aggódj, segítünk neked elütni az időt addig!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!