Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) stylist kulcsszóra

Kép

Ruhadarabok, amik a legtökéletesebb alakot is képesek tönkretenni

Ezeket a ruhadarabokat kerüld el, ha a legjobbat szeretnéd magadból kihozni!

Kép

Ez lehet a trükkje annak, hogy a ruháid még tökéletesebben mutassanak rajtad - állítják a stylistok

Itt az ideje visszatérni az alapokhoz!

Kép

Szerepelj a JOY és az F&F közös műsorában és NYERJ! A GardróbTuningban ezúttal Holdampf Linda segít felfrissíteni a nyári ruhatáradat!

Jelentkezz a JOY és az F&F, GardróbTuning című műsorába, ahol Holdampf Linda segít a szereplőknek átalakulni! A forgatás során bemutatott, trendi F&F ruhadarabokból álló szettek egyikét is hazavihetitek.

Kép

Lakatos Márk: "Mindig a királylányokkal azonosítottam magamat"

Érzékeny témákról is őszintén nyilatkozott a stílusguru.

Kép

Taylor Swift beragyogta a CMA vörös szőnyegét: ráadásul sminkjét és frizuráját is magának készítette

Nem sok híresség vállalkozna arra, hogy stylist és profi sminkes, fodrász segítsége nélkül érkezzen meg egy díjátadóra, de Taylor Swift bevállalta. És milyen jól tette!

Kép

A hollywoodi stylist borította a bilit: Velük volt szerinte a legrémesebb dolgozni

Mire tippelsz, kik lehetnek a listán?

Kép

5 ruhadarab, amit sosem tudnak bók nélkül hagyni a férfiak

Miért választanál mást, ha ezek kihozzák a legelőnyösebb oldalad?

Kép

Híres nők, akik úgy döntöttek, nem fogadnak fel stylistot

Akadnak olyan sztárok, akik már évek, sőt, évtizedek óta a szakma csúcsán vannak, de ha öltözködésről van szó, minden döntést maguknak hoznak meg.

Kép

Furcsa farmertrendek, amikért a híres emberek stylistjai odavannak - Mutatunk pár shopping tippet is!

A farmertrendek háza táján mindig van pár olyan újdonság, amik bár kevés nő szívét hódítják meg igazán, ettől függetlenül mégis van bennük valami egyedi, ami témát adhat velük kapcsolatban. Az InStyle összeállítása

Kép

A leggyakoribb öltözködési hiba, amit a stylistok szerint minden nő elkövet

Itthon még mindig nem divat profit hívni a házhoz, mikor képtelenek vagyunk rendet vágni a szekrényünkben, pedig egy jó stylist aranyat ér. De vajon mi a legnagyobb probléma, amit látnak a gardróbokban? Most eláruljuk!

Kép

Lenövés és ősz hajszálak: Jennifer Lopez ügyes trükköt vet be ellenük

Bizony, lehet az ember bármekkora sztár, az ősz hajszálak, és a lenövés őt sem kímélik. Azonban Jennifer Lopeznek van egy nagyon tuti trükkje ellenük!

Kép

Oscar 2020: Charlize combja, Margot melldísze, Renée szoborruhája - Felejthetetlen estélyik a díjátadóról

Kitettek magukért a jelöltek, de az est abszolút kedvenc stíluspillanatát Keanu Reeves 76 éves édesanyjának köszönhetjük. Az InStyle összeállítása.

Kép

Renée Zellweger ikonikus estélyi ruhái az elmúlt 20 évből

Hollywood legkeresettebb stylistja, a Vogue és az InStyle korábbi divattanácsadója tervezte meg az Oscar-esélyes színésznő nagy visszatérését a vörös szőnyegre, ahol 50 felett is ragyog. Az InStyle összeállítása.

Kép

Top 10 Oscar-esélyes film, amit már streamelhetsz is

A visszaszámlálás kezdetét vette, nagy a készülődés Hollywoodban, a filmcsillagok és stylistjaik már az utolsó simításokat végzik. Míg mi minden nap megnézünk egy filmet a jelöltek közül.

Kép

Hogyan alakíthatsz ki hangsúlyos pontokat az otthonodban?

Lakberendezőként és enteriőr stylistként, az egyik legfontosabb dolog, amit tanácsolok a megrendelőimnek, hogy minden helyiségben alakítsunk fókuszpontot: ez lehet egy figyelemfelkeltő csillár, polc, vagy akár falszakasz is, ami odavonzza a tekintetet.

Kép

Lakatos Márk olyan extrém dologgal rukkolt elő, mint eddig még soha

Lakatos Márkot eddig stylistként és jelmeztervezőként ismerhettük, most azonban egy teljesen új terepen mutathatta meg a tehetségét.

Kép

Minden idők legbotrányosabb szettjei díjátadókról

Minden híresség hibázik néha öltözködés terén, de vannak olyan stílusbakik, amik divattörténelmet írnak. Ehhez pedig a vörös szőnyeges gálák a legjobb helyszíneknek bizonyulnak.

Kép

A szezon leggyönyörűbb virágos ruhái 10 000 Ft alatt

A nyári shopping körutadon ne feledkezz meg erről a kötelező darabról. Mi most összeszedtük neked azokat a top virágos ruhákat, amik a pénztárcádat is kímélni fogják.

Kép

A szezon legmenőbb szalma kiegészítői 8 ezer alatt - Stylistunk ajánlja

Ha kiegészítőkről van szó, a nyár kétségtelenül legnagyobb csábításai a cuki szalma kiegészítők. De ezek a darabok garantáltan nem fosztják ki a kereteid!

Kép

A nadrágkosztüm két arca, avagy hogyan viseld éjjel és nappal egyaránt

A nadrágkosztüm rövidnadrágos változata tökéletesen belepasszol a nyári mindennapokba. Engedd el a fantáziád és vidd bele a saját egyéniségedet! A JOY stylistja ajánlja:

Kép

Szavazz a JOY & Corvin Fashion Show döntőseire!

Számos jelentkező érkezett a JOY & Corvin Fashion Show felhívásunkra. Most a legjobb 10 közül választhatod ki, neked ki a kedvenced!

Kép

Megnyílt a Mihalik x UNICEF Pop-Up Store

Megnyitotta kapuit a Mihalik x UNICEF Pop-Up Store. Május 10-11-én a nemzetközi szupermodell a H&M belvárosi exkluzív bemutatótermében tartja jótékonysági gardróbvásárát. Mihalik Enikő megkérte a nemzetközi divatszakmában dolgozó kollégáit, barátait, hogy nézzék át ruhásszekrényüket és válasszák ki azokat a darabokat, amelyeket szívesen felajánlanának a jó ügy érdekében. Felkérésére több mint száz ismert ember, stylistok, divattervezők is csatlakoztak az akcióhoz. A Mihalik x UNICEF Pop-Up Store-ban való vásárláshoz előre kell regisztrálni az UNICEF Magyarország honlapján keresztül, a bevétel pedig teljes egészében a világszervezet legnehezebb sorsú gyerekeiért végzett munkáját segíti.

Kép

Híres emberek, akiknek stílusa teljesen megváltozott, miután felfogadtak egy stylistot

Egy stylist nagyon sokat számít, főleg a hírességek életében. Az alábbi képek pedig ezt be is bizonyítják.

Kép

Eláruljuk, mi történik, ha stylistot viszel magaddal a turkálóba

Turiból öltözni menő, és a fél világ csinálja (olvasd csak el az erről szóló riportot az Éva magazin májusi számában). Azoknak, akik azt hiszik, a használtruha nem lehet trendi, megmutatjuk, mit hozhat ki egy stylist a műfajból.

Kép

A 15 legjobb stílustrükk tavaszra a stylistok szerint, amik nem kerülnek egy forintodba sem

A szezonváltás nem csak a gardróbunkra, hanem a hangulatunkra is hatással lehet, hiszen nem könnyű elhagyni a hónapok óta jól bevált szetteket - szerencse, hogy a stylistoknak mindig van néhány szuper ötletük!

Előző oldal
Következő oldal