Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) mobiltelefon kulcsszóra

Kép

Innováció az optikai szemüvegek területén: megérkeztek az „okoslencsék”!

Az, hogy mobiltelefonunk napról napra „okosabb”, hogy egyre nagyobb teret hódít a mesterséges intelligencia, vagy hogy az űr egyre távolabbi pontjaira juthat el az ember, köztudott tények, és már meg sem lepődünk ezeken az innovációkon. Arról viszont sokkal kevesebb szó esik, hogy egy optikai szemüveg lencséje is lehet „intelligens”, sőt, olykor csodákra is képes: a high tech multifokális lencse éles látást ígér mozgás közben is, míg a rövidlátó gyermekek szemromlása egy speciális lencsével megállíthatóvá válik.

Kép

Belenéztünk Stumpf Patrik telefonjába: fény derült rá, kinek és miért tartozik

Megérkezett a Telótitkok sorozatunk legújabb része, amiben most Stumpf Patrik engedett bepillantást a telefonja legnagyobb titkaiba. Új részek minden pénteken itt, és a JOY YouTube csatornáján!

Kép

7 jel, ami arra utal, hogy vírusos a telefonod: van, amire álmodban sem gondolnál!

Akadnak meglepő jelenségek is a listán, amelyek egy esetleges kártevőre utalhatnak.

Kép

5 dolog, amit soha, de soha ne tegyél meg a telefonoddal: az adataid láthatják kárát

Amikor ilyen nagy az információáramlás, és ennyire függünk a mobilunktól, nem lehet elég óvatosnak lenni!

Kép

Sötét módban használod a telefonodat? Lehet, hogy nem kéne

Nem biztos, hogy jó ötlet a sötétített designt használni a mobilodon.

Kép

Hogyan fertőtlenítsd a mobilod koronavírus ellen?

A telefonod ideális környezet a baktériumok és vírusok számára. Ezért aztán mindig fontos, hogy rendszeresen tisztítsd, különben mit sem érsz a gyakori kézmosással – ami egyébként az egyik legfontosabb óvintézkedés a koronavírus ellen.

Kép

Hogyan válasszunk Bluetooth headsetet?

A vezeték nélküli fejhallgatók közül a mobiltelefonok esetén általában a Bluetooth technológiát alkalmazzák a jelek továbbítására. A Bluetooth fejhallgatók biztosítják például, hogy az autóban biztonságosan és szabályszerűen telefonáljon valaki. A vezeték nélküli technológia szabadságot biztosít. Ezen típusú fejhallgatók között is hatalmas különbségek vannak, ezért megvizsgálunk néhány szempontot, amelyet a kiválasztásnál érdemes figyelembe venni.

Kép

Felejtse el a lemerült telefon okozta stresszt! Itt a megoldás!

Napjainkban szinte minden háztartásban legalább egy okostelefon megtalálható. A modern világ embere számára már elképzelhetetlen az élet mobiltelefon nélkül.

Kép

Az okostelefonok elengedhetetlen kiegészítői

Napjainkban szinte minden háztartásban megtalálható legalább egy mobiltelefon. Az ember szinte elképzelni sem tudja napját az okos készüléke nélkül. Telefonhívások, sms-ek, interneten való szörfözés, GPS használat, filmnézés, játék, sőt még az időt is a telefonon nézi meg a legtöbb ember.

Kép

II. Erzsébet profibban bánik a mobiltelefonnal, mint gondolnánk

Az, hogy a brit királynőt soha nem látjuk nyilvánosan telefonnal a kezében, még nem jelenti azt, hogy ne lenne saját készüléke.

Kép

Appok, amik nagyon veszélyesek rád és a telefonodra nézve - Az alábbiakat semmiképp se töltsd le

Vannak appok, amik izgalmas játékokat vagy ingyenes wi-fi spotokat ígérnek, de a valóságban az adataidra vadásznak, és a mobilodra is károsak.

Kép

8 híres nő, aki megmutatta, hogy az ő élete sem tökéletes

A tévéképernyő vagy a mobiltelefon kijelzője mögül nézve hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a sztárok élete tökéletes. Pedig az ő életük sem csupa csillogás, nekik is meg kell küzdeniük azokkal a problémákkal, amikkel nekünk.

Kép

Különleges tájak lakóit kapta lencsevégre a Huawei és a PetersPlanet

„Perui portrék” címmel nyitott mobilfotó-kiállítást a Huawei és a Petersplanet. Az elszigetelt közösségekben élő, quechua őslakosokat bemutató alkotásokat Szűcs Péter, a Petersplanet.travel utazási magazin alapítója készítette a vállalat legújabb csúcskészüléke, a P30 Pro segítségével. A 12 képből álló tárlat különlegessége, hogy ez a művész első, kizárólag mobiltelefonnal készített portrékból álló kiállítása. A tárlat szeptember 19-ig látogatható a Deák Palotában.

Kép

5 tipp, hogyan szüntesd meg a kábeltengert a lakásban

Mobiltelefon, laptop, tablet és még hosszan sorolhatnánk. Egy lakásban rengeteg elektromos eszköz van, melyekhez persze külön töltő egység is tartozik. Ezek általában mind szükségesek, azonban a kábeltenger látványa sokat ront egy szép berendezésben. Mutatunk néhány trükköt, hogy hogyan rejtsd el a vezetékeket.

Kép

Az ok, amiért a mobilod időnként nagyon lassan működik

Veled is megesik, hogy a telefonod hirtelen lassúvá válik, és alig tudsz megnyitni egy fotót vagy appot? Derítsd ki, milyen okok állhatnak a háttérben!

Kép

5 trükk, amivel gyorsabban töltődhet fel a mobiltelefonod

Van pár egyszerűbb módszer, ami némileg gyorsíthat a telefonod feltöltésén. Hasznos bevetni őket, ha tudod, hogy maximum 20 perced van erre!

Kép

Milyen gyakran kéne újraindítanod a mobilodat, hogy hosszabb legyen az élettartama? Eláruljuk!

A mobiltelefonod az egyik leggyakrabban használt készülék az életedben, de szinte biztos, hogy egy fontos részletre te sem figyeltél oda eddig!

Kép

A 3310-es méltó utódainak nyomában: A Nokiában még mindig ott van a cool faktor

Banántelefon, profi fotós-videós szuperkészülék, kétórás üzemidő...A 2018-as évben a márka több olyan újdonsággal és csábító funkcióval is előrukkol, ami miatt érdemes lesz róla beszélni.

Kép

5 ok, amiért a Nokia 3310-esünk volt a világ legjobb telefonja

Tuti, hogy neked is volt ilyened!

Kép

8 dolog, amit valószínűleg nem tisztítasz ki elég gyakran

Sminkecset, ágynemű, mobiltelefon… naponta használod őket, hagyod, hogy felgyűljön rajtuk/bennük a piszok, nyüzsögjenek láthatatlan kis kórokozók… Vagy nem? Olvasd el, melyik hétköznapi holmidat milyen gyakran kellene kipucolnod.

Kép

Király Viktor a nyaralása óta nem bízik a szép lányokban: ez történt vele Mallorcán

Kissé kínos élményeiről számolt be a sármos énekes.

Kép

Mik azok a superfoodok? Most megtudhatod!

Cikkünkből kiderül, hogy mit jelent a Szuperfood kifejezés, milyen betegséget okozhat a mobiltelefon, hol alakul ki a melanóma a testünkön, s ezen kívül még több, érdekes témáról olvashatsz!

Kép

Így hat a testetekre 10 évnyi telefonhasználat

Amikor általános iskolába jártam, kaptam egy mobiltelefont, hogy a szüleim el tudjanak érni a nyári táborban. Akkor maximum a Snake-kel játszottam rajta, másra nem is használtam, leginkább azért, mert nem is tudott sokkal többet. Aztán lassan berobbantak a színes, fényképezős mobilok, majd rövidesen az okostelók, és ma már elképzelhetetlen nélkülük az életünk. De vajon közel 10 évnyi telefonhasználat hogyan hat ki a testünkre?

Kép

A legújabb őrült szelfitrend elég veszélyes lehet a telefonodra nézve

Nem telhet el hét egy új szelfizős őrület nélkül!

Kép

Megrázó közlekedési kampány: ezután tuti, hogy nem mobilozol többet vezetés közben!

Ha ezt megnézed, utána eszedbe sem fog jutni, hogy a mobilodon lógj vezetés közben!

Előző oldal
Következő oldal