Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) japán kulcsszóra

Kép

Marie Kondo módszere: a fél világ az ő tippjeivel rak rendet

Tudjátok, mi folyik a csapból is a Föld tévénézői körében? Illetve nem is mi, hanem ki? Egy apró, törékeny japán fiatal nő, aki azt ígéri, hogy stresszmentesen, kiegyensúlyozottan élhetsz együtt a tárgyaiddal, és soha többet nem kell rendetlenségre hazatérned az otthonodba. Marie Kondónak ugyanis 2019. január 1-jén indult realityműsora a Netflixen, és ezzel boldogot, boldogtalant egy csapásra rendmániássá tett.

Kép

Furoshiki: a környezettudatos ajándékcsomagolás jegyében

Nem akarsz sokat költeni a karácsonyi ajándékok csomagolásásra? Szeretnéd, ha környezettudatos anyagokat tudnál felhasználni erre a célra. Kreatív, egyedi vagy épp személyre szabott megoldásra vágysz? Akkor számodra a varázsszó: furoshiki!

Kép

Mi az a bentó pontosan? + 7 dolog, ami miatt muszáj kipróbálnod

Minél többször állítunk össze bentó dobozt, annál inkább erősödik bennünk a meggyőződés, hogy ez a legjobb dolog a világon. Hogy is nem találtunk rá korábban?! Az evamagazin.hu összeállítása.

Kép

Regeneráció japán módra: hatásos technikák a világ minden tájáról

Neked is megvannak a jól bevált regeneráiós praktikáid, vagy inkább szeretsz új dolgokat kipróbálni? Néha érdemes ez utóbbit választani: lássuk, miket alkalmaznak a világban!

Kép

A nyár kedvenc trendje: viselj kimonót farmernadrággal

Talán a Prada se gondolta volna 2013-ban, hogy a japán kultúrából átvett kimonó ekkora siker lesz. A gésák selyemköntösére emlékeztető darabok népszerűsége azóta is töretlen, és most már nem csak a strandokon láthatunk egyre többet belőlük, hanem az utcán is.

Kép

Szépségtipp: így készül a fotózásokra Barabás Henriett top modell

Barabás Henriettnek megadatott, hogy Amerikától Ausztráliáig olyan elismert szakmabeliekkel dolgozzon együtt, mint Ellen Von Unwerth, Nick Knight, Rankin vagy például a Vogue magazin japán stábja.

Kép

Zsófi tokiói élménybeszámolója

15 éves modlelünk két hónapot töltött el Japánban.

Kép

Jöjjön a tavasz! 6 csodás botanikus kert Európában, ahova muszáj ellátogatnod!

A japán kertektől, Monet buja világán át a kimért, angol és francia tökéletességig itt mindent megtalálsz, amire csak egy kertimádó vágyhat.

Kép

Home dekor előrejelzés 2018-ra: Japán inspiráció

Errol szól a Hanakotoba, amely a virágokkal való önkifejezés nyelve Japánban. A virágok nagyon intenzív módon képesek érzelmeket és hangulatokat közvetíteni. 2018-ban az otthonunk gyönyöru virágos színekben fog pompázni.

Kép

Zita legújabb Wrangler kampánya

Less be egy igazán különleges japán helyszín kulisszái mögé kampánysztárunkkal!

Kép

A világ 25 legjobb fotója, ami Photoshop nélkül készült

A természet és a fotóművész néha megtalálják a közös hangot.

Kép

Mesterséges intelligenciát használ az abroncsgyártásban a Bridgestone Tatabánya

Innovációs Díjat nyert a japán abroncsgyártó Hannoverben

Kép

A japán nők szépségtitkai, melyekkel te is még szebb lehetsz!

A japán nők egyik ismertetőjegye a gyönyörű bőr - De hogyan érik el?

Kép

Ékszerfotózás Budapest tetején

Heny modellkarrierje során járt már Japánban, Koreában és Törökországban is, a mai bejegyzésben pedig bebizonyítja, hogy Budapesten is találni csodás fotózási helyszíneket.

Kép

Ettől maradnak vékonyak a japán nők

Kiderül a titok, amit te is el tudsz lesni tőlük!

Kép

Az első 10 lépés a minimalista életmód felé

Te mernél úgy élni, hogy egyetlen tányért, kanalat, bögrét használsz, egyetlen szoknyát vagy nadrágot hordasz és a gyereknek három játéka van? Ha nem, akkor csak próbáld ki ezt a néhány kompromisszumos megoldást.

Kép

Vezetésre született

Az új Mazda3 Sport vezetése felülmúlja még a sportos dizájn keltette várakozásokat is. Autóink arról ismertek, hogy öröm velük a mindennapi vezetés, ennek biztosítása nálunk elsődleges fontosságú. És ez csak egy jellemző, melynek esetében szembe megyünk a konvenciókkal. Ez a gondolat az autók tervezésében és gyártásában tovább folytatódik, a japán „Jinba Ittai” (ló és lovas egysége) elv szerint. Ez a koncepció egészen különleges kapcsolatot jelent autó és vezetője között, mely olyan tulajdonságokkal ruházza fel az új Mazda3 Sportot, mintha az autó vezetőjének kiterjesztése lenne, miközben gyors, kényelmes és dinamikus. Nem akar belőle kiszállni

Kép

Miért nem feleslenek a japán gyerekek?

Kép

A modellügynökség blog: Megjelent Axente Vanessa 11. Vogue címlapja

Szupermodellünk Magyarországon egyedülálló teljesítménye nem merül ki a Calvin Klein, Chanel és Prada kampányoknál, ugyanis a modellek karrierjében legmenőbbnek számító Vogue magazin oldalain is rendszeresen szerepel. Az utóbbi időkben főleg az amerikai változatban láthattad, de most visszatért a gyökerekhez és a spanyol, német, japán verziók után újra az olasz lap címlaplányaként pózol. Olasz Vogueból ez az ötödik címlapja Vanessának, ráadásul most egy izgalmas haute couture mellékletről van szó.

Kép

Justin Bieber közös fotót posztolt új barátnőjével az Instagramon

Úgy tűnik ezzel hivatalossá is tették a kapcsolatot!

Kép

Válts japán életmódra, és tovább élhetsz!

A japán emberek átlagéletkora sokkal magasabb, mint az európai embereké. De, mi az, amit elleshetünk tőlük?

Kép

Lélegzetelállító edzőtermek a világ körül!

Autóroncsok között súlyzózni Kijevben? Agancsok között falat mászni Japánban? Vagy éppen gyárak tetején jógázni? A testmozgás formában tart és feltölt, a legextrémebb helyszínekkel viszont még különlegesebb lehet az edzés. Ha igazi sportőrült vagy, akkor ezekre a helyszínekre érdemes egyszer ellátogatnod!

Kép

Ez a cica rendszeresen egyedül metrózik

Évek óta közlekedik így – méghozzá a legnagyobb természetességgel.

Kép

A táncoló Pikachukat látnod kell!

Már az is elég cuki, hogy Japánban Pikachu fesztivált rendeznek, de…

Kép

Édes bébinyuszik rajongják körül a Nyulak szigetének látogatóit

A képek láttán tuti, hogy te is el akarsz ide menni…

Előző oldal
Következő oldal