Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Találatok a(z) Ted kulcsszóra

Kép

Hol válaszd el a hajad az arcformádnak megfelelően? Segítünk!

Van, hogy te is tanácstalanul fésülgeted egyik oldalról a másikra a tincseidet, mert nem tudod, hol is van a megfelelő hely a választékodnak? Akkor ezt elolvasva talán könnyebb dolgod lesz!

Kép

Apró fitt változtatások, amik nagy eredményt hoznak

Ha szeretnél egészségesebben élni, nem kell azonnal átalakítanod az egész étrendedet, és feje tetejére állítanod az életedet. Kezd kisebb lépésekkel: az alábbi trükkök nagyon hasznosak!

Kép

12 nyári frizuratipp Lauren Conradtól

Érdemes követni és inspirálódni Lauren Conrad stílusából. A frizurái csak úgy sugározzák az erőlködésmentes, nagybetűs stílust. Egyszerűek, elegánsak, nyáriasak, és te is könnyen elkészítheted magadnak.

Kép

3 szituáció, amikor minden szerelmespár összeveszik

Akármennyire is szereted a pasidat, gyakran előfordul, hogy semmiségeken veszekedtek órákig? Nyugi, van pár helyzet, amikor szinte minden páros összezördül!

Kép

Hétvégi egészségterv, hogy új erőre kapj!

Amikor az egész hetes hajtásban teljesen lemerülsz, gyorsan új erőre kaphatsz, ha betartasz pár szabályt, és energikusan élvezheted a hét végét!

Kép

30 napos takarítás kihívás

Ha neked se a kedvenc elfoglaltságod a takarítás, se időd, se energiád, se kedved hozzá, viszont szereted, ha tiszta az otthonod, akkor ez a kihívás neked való!

Kép

9 dolog, amit minden este csinálj!

A szépséged érdekében ezt a 9 dolgot minden egyes este tedd meg.

Kép

Egész testet átmozgató edzés a szuper alakért

Sifi, a leghíresebb hazai kangoo edző most olyan otthon is elvégezhető gyakorlatsort mutat neked, amivel gyorsan formába hozhatod az egész testedet!

Kép

A hamburger-rajongók kedvenc cuccai

Ha annyira imádod a hamburgert, hogy legszívesebben mindenhol körülvennéd magad vele, megmutatjuk, milyen őrült hamburgeres ruhákkal, kiegészítőkkel és egyéb cuccokkal teheted ezt meg!

Kép

Tedd különlegessé a kedvenc hamburgeredet!

Odavagy a hamburgerért? Ha igen, olvass tovább, mert olyan apró változtatásokat mutatunk, amivel különlegesebbé, ráadásul egészségesebbé teheted a kedvenc ételedet!

Kép

37 új, hiánypótló emoji érkezett!

Ha eddig úgy érezted, nem tudod elég árnyaltan kifejezni magad az eddigi emojikkal, most még több figurát pötyöghetsz az üzeneteidbe, Instagram képaláírásodba!

Kép

Detoxra fel! Az 5 legjobb méregtelenítő étel

A nyár a bulikról, a strandolásról, és az esküvőkről szól: valljuk be, egyik program sem a diétás ételek terepe, gondolj csak a fagyira, hűsítő koktélokra, lángosra és a lagzikban elfogyasztott tortákra. Ha viszont a kilengések után odafigyelsz arra, hogy minél több olyan kaját fogyassz, ami segíti a méregtelenítést, megőrizheted a csúcsformádat!

Kép

Sminkbakik, amik ártanak a bőrödnek és a szépségednek is!

11 olyan sminkbakit gyűjtöttünk össze, amelyre ezentúl nagyon figyelj és lehetőleg többé ne is csináld!

Kép

Ő lesz az új James Bond

Megmutatjuk, ki a legesélyesebb, hogy Daniel Craig után a 007-es ügynök bőrébe bújjon! Mi a véleményed?

Kép

3 szuper, házi készítésű nyári arcpakolás

Ha szereted tudni, mit is kensz a bőrödre...

Kép

11 dolog, amit egy újdonsült anyának tudnia kell

Hamarosan életet adsz első babádnak? Vagy épp a napokban született meg? Akkor ezt a 11 dolgot neked is tudnod kell, hogy felkészülhess rájuk!

Kép

7 trendi és könnyen elkészíthető nyári frizura, amit muszáj kipróbálnod!

Ha már unod sima lófarokba kötni a hajad, illetve a konty helyett is kipróbálnál valami mást, akkor nézd meg ezeket a frizura tippeket és mindenképp próbáld is ki őket.

Kép

Mit tegyél, ha fáj a babád hasa?

Egy 4,5 hónapos, az első 3 hónapban hasfájós kisfiú anyukájaként elmondhatom, hogy rengeteg tippet kaptam, mitől múlik el a hasfájás. Ezeket osztom meg veled is, és azt is elárulom, nekünk melyikek váltak be igazán.

Kép

Utálsz edzeni? Így vedd rá magad!

Rád férne az edzés, és minden barátnőd imádja, de te egyszerűen képtelen vagy rávenni magad a sportolásra? Így talán végre megkedvelheted:

Kép

Az arcodra van írva: az ételérzékenység első jelei

Az arcod sokat elárul arról, mi folyik az emésztőrendszeredben, ha figyelmes vagy, időben észreveheted a bajt!

Kép

4 tipp, hogy megsokszorozd a zsírégetést!

Mindenki a lehető leggyorsabban szeretné ledobni a felesleget, és bár csodamódszerek nem léteznek, összegyűjtöttük azokat a trükköket, amiket minden egyes nap bevethetsz, és maximum fokozatba kapcsolják a tested zsírégető folyamatait!

Kép

Ő Nina Dobrev új pasija

Újabb pasival randizik az ex-Vámpírnaplók szereplő, szerinted milyenek együtt?

Kép

Szex és New York: így néztek ki Carrie Bradshaw pasijai akkor és most

Galériánkban megnézheted, mennyit változott 15 év alatt a Mr. Biget, Aidant vagy akár azt a huszonéves srácot alakító színész.

Kép

Leégtem a napon - mit tegyek most?

Megint nem kented be magad, mielőtt napra mentél? Elaludtál a napon vagy túlzásba vitted a napozást? Akkor neked is ezekre a tippekre van most szükséged!

Kép

Proteinbakik, amiket a legtöbben elkövetnek

Ha a bikinialakodon dolgozol, biztosan odafigyelsz arra, hogy megfelelő mennyiségű fehérjét fogyassz. De talán ezeket a bakikat még te is elköveted:

Előző oldal
Következő oldal