Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) Galéria kulcsszóra

Kép

Érd el ezzel az 5 trükkel, hogy gyorsabban kapj választ az üzeneteidre

Ugye, milyen bosszantó, mikor órákat, sőt van, hogy napokat kell várni, míg visszaír randipartnered az üzenetedre?

Kép

Exkluzív videóinterjú David Garrettel, az ördögi hegedűssel

Ha azt mondjuk, képzeld el Thort hegedűvel, sikerül? Nos, ha nem, akkor csak nézz rá a sármos David Garrettre, és már láthatod is. A hihetetlenül tehetséges zenésszel beszélgettünk.

Kép

Radics Gigi az X-Faktor legnehezebb pillanatairól nyilatkozott

Radics Giginek már nem ismeretlen a mentorkodás, és ismét beült a bírák közé az X-Faktor legújabb szériájában.

Kép

5 dolog, ami azután történik, hogy hozzászoksz az egyedülléthez

A szingliségről mindenkinek a magány jut eszébe, de biztos, hogy a kettő kéz a kézben jár? Amikor régóta vagy egyedülálló, van pár dolog, ami garantáltan megtörténik az életedben.

Kép

4 nagyon furcsa dolog, amit a kávé tesz a testeddel

A koffein hatásait már évtizedek óta vizsgálják, és számtalan izgalmas megállapításra jutottak a kutatók. Azonban azt valószínűleg te sem tudtad, hogy az alábbi négy dolgot is kiváltja belőled a kávé!

Kép

Gyulladáscsökkentő ételek: a tested imádni fogja őket

A szervezeted számára nagyon hasznosak az alábbi ételek, amelyek segítenek megszüntetni különböző gyulladásokat.

Kép

10 őszi teendő a ház körül, amiket mielőbb el kellene végezned

Napról napra egyre hidegebb van és egyre rövidebbek lesznek a nappalok is. Ez az időszak viszont tökéletes arra, hogy elvégezd azokat a feladatokat, amiket egész nyáron halogattál. Azokról nem is beszélve, amiket még a tél beköszöntése előtt el kellene végezned.

Kép

Gondoltad volna? Sokkoló trükkel veri át Erzsébet királynő az embereket

Erzsébet királynőről már többször kiderült, hogy nem semmi. Most egy újabb meglepő titokra derült fény vele kapcsolatban!

Kép

Így készíthetsz mennyei és egyben kalóriaszegény sütőtökös chai lattét az ősz jegyében

Itt van az ősz és ezzel együtt megérkezett a sütőtökszezon is. Ha szívesen kényeztetnéd magad a hideg estéken egy kis egészséges finomsággal, használd ki ezt az évszakot és készíts sütőtökös chai lattét.

Kép

4 tipp, hogy az eső ne ronthassa el a tökéletes esküvődet

Akkor is tökéletes lehet az esküvőd, ha épp az időjárás nem az. Fogadd meg 4 tanácsunkat, és semmi nem állhat az álomlagzi útjába.

Kép

Nincs cukibb annál, amit Ryan Gosling kislánya kérdezett

Ryan Gosling és Eva Mendes kislánya még nem igazán érti, hogy is kerülnek a szülei a tévébe.

Kép

„Nem kereslek már, de ez még nem jelenti azt, hogy nem hiányzol”

Van az úgy, hogy elérkezik egy pont az életedben, amikor el kell engedned valakit, mindegy, mennyire szereted őt. Amikor ez a személy nem képes viszonozni az érzéseidet, és tudod, hogy csak saját magadnak okozol fájdalmat, ha továbbra is ragaszkodsz hozzá. De sokszor hiába vágsz el minden kontaktot, az még nem jelenti azt, hogy nem hiányzik neked. Erről írt nyílt levelet nekünk olvasónk, Szandra, a helyzetével pedig könnyen lehet, hogy te is azonosulni tudsz!

Kép

Teszteld: felismered a romantikus filmeket egy képkocka alapján?

Vajon mennyire ismered kedvenc romantikus filmjeidet? Képes vagy felismerni őket akár egyetlen fotó alapján? Most letesztelheted, mennyire vagy profi a témában!

Kép

Vanessa Hudgens újraforgatta a High School Musical egyik jelenetét

Vanessa Hudgens színésznői karrierje mellett az énekléssel is foglalkozik, most pedig új klipjében a High School Musical egyik jelenetét álmodta újra.

Kép

Ben Affleck először nyilatkozott állapotáról a rehab óta

Ben Affleck nyár végén került be a rehabra, miután szakítása olyannyira megviselte, hogy ismét az alkoholhoz nyúlt. Azóta már sokkal jobban van, és most egy nyilatkozatot tett közzé.

Kép

Elfeledett trendek a '80-as évekből, amik idén menőbbek, mint valaha

A tervezőknek az a legfontosabb, hogy minden szezonra találjanak valami olyan stílusos trükköt ruha képében, amit az emberek imádni fognak, és úgy látszik most megint telibe találtak.

Kép

Jennifer Lopez szokatlan manikűrbakival nyitotta az őszt

Jennifer Lopez mindig is nagy játékos volt, ha a megjelenéséről volt szó. Nem fél felrúgni a szabályokat, most vajon jól tette, hogy így döntött?

Kép

7 módszer arra, hogy jó kapcsolatot ápolj az anyósoddal

Egyesek jó viszonyt ápolnak az anyósukkal, míg mások különböző okokra hivatkozva megpróbálják a lehető legminimálisabbra csökkenteni a vele való találkozást. De az igazság az, hogy nem ártana jó viszonyt ápolni vele. Ha másért nem legalább az unokákért.

Kép

Istenes Bence megmutatta szupervagány anyukáját

Istenes Bence élete nyitott könyv, hiszen Csobot Adéllal előszeretettel készítenek vlogot a mindennapjaikról, és az Instagramon is sok képet szoktak megosztani maguktól.

Kép

Megrázó vallomás: ezt tette a fiatal modell testével a divatszakma

Az ismert színésznő, Lisa Rinna lánya borította pont a divathetek kellős közepén a szennyest. Amelia Hamlin nyíltan beszélt arról, hogy mit tett vele a modellszakma.

Kép

Az ősz abszolút kedvence: turbózd fel gardróbodat barna színekkel

Bár a Pantone szorgalmasan frissítgeti a szezonok aktuális trendszíneit, attól még mindig van pár olyan árnyalat, ami annyira klasszikus, hogy szinte már megdönthetetlen.

Kép

Mi történik a testeddel, ha egy hétig minden nap 9-kor lefekszel aludni?

Vajon milyen hatásai vannak annak, ha korán lefekszel aludni egy egész héten keresztül? Nem is gondolnád, mennyire jó ötlet megtenni.

Kép

Tippek, hogy hogyan dekoráld a lakásodat az ősz jegyében

Ahogy beköszönt az ősz és egyre kevesebb időt töltünk a szabadlevegőn – viszont annál többet a négy fal között – erős kényszert érzünk arra, hogy megtöltsük őszi színekkel, meleg textilekkel az otthonunkat. Mutatjuk, hogyan érdemes belevágnod!

Kép

Nagyon durva: Tom Cruise 6 éve nem látta kislányát, Surit, az oka pedig elképesztő

Akár havi 10 napot is tölthetne lányával Tom Cruise, de nem teszi, és ennek oka nagyon meglepett mindenkit.

Kép

Ma van az Állatok világnapja: megtaláltuk a legcukibb állatbébiket

Október 4. az állatok világnapja, ezért összegyűjtöttük neked az interneten található legédibb állatkölyköket. Nézd meg a galériánkat és olvadozz te is!

Előző oldal
Következő oldal