Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) Art kulcsszóra

Kép

Napi horoszkóp június 16.: a Mérlegek ismeretlen dologban próbálhatják ki magukat, a Skorpiók számára nagy lehetőség adódik

Hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, mert a csillagok izgalmas üzeneteket tartogatnak!

Kép

Rihanna és Sandra Bullock az Ocean's Eight premierjén csapott össze

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Rihanna, Mindy Kaling, Sarah Paulson és Awkwafina - ez az Ocean’s 8!

Kép

Szeptemberben újabb kihívások várnak a kutyás akadályfutás rajongóira

Nincs pihenés a rekordszámú versenyzővel sikeresen lezajlott áprilisi Hard Dog Race Base futam után, hiszen máris elindult a nevezés a szeptemberi Wild és Junior futamokra. A Wild futam nehezebb terepet és hosszabb távot tartogat az indulóknak, mint a Base, de egy kis felkészüléssel, elszántsággal és kitartással bárki teljesítheti a pályát. A sportos, kutyás gyermekek sem maradnak feladat és verseny nélkül, számukra egy igazán gyerekbarát, élvezetes és mókás pályával készülnek a szervezők a Junior futammal.

Kép

Többé már nem Beyoncé képe a legnépszerűbb az Instagramon

Mégis kinek lehet akkora rajongótábora, hogy lekörözze Beyoncét? Egészen idáig tartotta magát a popdíva népszerű fotója a közösségi oldalon, ám úgy tűnik most kihívója akadt.

Kép

10 fotó, amit csak az emberek fele ért igazán – 2. rész

Ha az alábbi tíz fotó téged is nagy nyugalommal áraszt el, szinte biztos, hogy abba a csoportba tartozol, akik imádnak rendszerezni, és meg is értik, mitől olyan megnyugtatók ezek a képek.

Kép

7 tipp, hogy felkészülten menj az utcára muslincainvázióban

Manapság a rovarok éppúgy váltják egymást, mint a legújabb trendek. Míg egy ideig a poloskák tartották lázban az embereket, majd nemrég a hazánkba költözött új szúnyogfajok, a napokban már kisebb testű, ámbár ártalmatlan barátaik, a muslincák üzentek hadat nekünk!

Kép

Módszerek, hogy megtaláld a legédesebb görögdinnyét a piacon

Egy jól behűtött görögdinnye a nyári forróságban igazi ínycsiklandó finomság, ráadásul magas víztartalmának köszönhetően remekül hidratál, és a dinnye kalóriatartalma sem magas.

Kép

Híres csajszival randizik Justin Bieber

Ismét egy híres sztárcsajszival randizgat Justin Bieber. Egy ismert színész lányával jött össze az énekes, a rajongók pedig kíváncsiak, meddig tart majd a románc.

Kép

5 kérdés, amit mindig tudni akartál gyerekkorod kedvenc meséiről – És a válaszok!

Felnőtt fejjel egészen másképp nézzük azokat a meséket, amikért gyerekként rajongtunk. Természetesen ma is imádjuk őket, és nosztalgiával tekintünk rájuk, de azért felmerül bennünk néhány kérdés; amire most itt a válasz is!

Kép

Vince Vaughn jó ideje őrizetben van: mikor szabadulhat?

Bár a filmjeiben egy jámbor (na jó, nem mindig) mackós pasi, a való életben most mégis súlyos bűnt követett el, sőt nem is először!: ittasan vezetett!

Kép

Fény derült arra, hol tartotta esküvőjét Liptai Claudia és Pataki Ádám

Liptai Claudia esküvője nagy titokban zajlott, de szerencsére néhány apró részletet már lehet hallani a nagy napjukról. A helyszín például kiderült.

Kép

6 élelmiszer, amit sose tarts a spájzban

Megszokásból te is a spájzban tárolod a paradicsomszószt? Na és mi a helyzet a frissen vásárolt kukoricacsővel? Van néhány étel, amit jobb, ha nem a kamrában, hanem inkább a hűtőben tartasz.

Kép

Napi horoszkóp június 11.: a Kosok vissza nem térő lehetőséget kapnak, a Rákok számukra kedvező helyzetben vannak

A hét első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, mert izgalmas dolgokat tartogatnak az egyes csillagjegyek!

Kép

Mennyire vagy vizuális típus? Teszteld fotografikus memóriádat az alábbi játékos kvízzel!

A nagy művészekre jellemző, hogy fotografikus memóriával vannak megáldva, és egy képet látva még a legapróbb részleteket is fel tudják idézni rövid időn belül. Vajon te is közéjük tartozol? Most letesztelheted játékos kvízünkön!

Kép

A trükk, amivel gyorsan megszabadulhatsz a bőrödre tapadt homoktól a tengerparton

Jó dolog egész nap a homokos tengerparton feküdni és strandolni, de az tuti, hogy ezek után még napokig mindenhol homokot fogsz találni! Szerencsére van egy klassz módszer, amivel gyorsan letakaríthatod a bőrödről a homokszemcséket!

Kép

10 értelmetlen, ám annál viccesebb dolog, amit mindenki csinál titokban

Mindenkinek vannak vicces dolgai, amik egy kívülálló számára érthetetlennek tűnnek, de az alábbiak biztosan nem tartoznak közéjük. Ezeket ugyanis mindenki csinálja titokban; te magadra ismersz?

Kép

Cukormentes, mégis édes - bátran ehetem őket? A dietetikus megadja a választ

Felcsillan a szemed, ha valami "nem tartalmaz cukrot", és úgy gondolod, büntetlenül eheted a mézédes, cukormentes desszerteket? Nem árt tudnod, mi erről a dietetikus véleménye!

Kép

Napi horoszkóp június 8.: az Ikrek számára új kaland kínálkozik, a Skorpiók végre megérezhetik a siker ízét

A hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak az egyes csillagjegyek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

Kép

Kutyatartó vagy? Ezek a jogszabályok vonatkoznak rád

A felelős kutyatartásról sok szó esett már nálunk. Amióta az állatvédelemmel és mentéssel foglalkozó szervezetek mellett a NÉBIH is zászlajára tűzte célként és üzenetként a kutyatulajdonosok széleskörű oktatását, azóta még több gazdihoz eljutnak a felelős kutyatartáshoz tartozó minimumok, elvárások, feladatok és kötelezettségek.

Kép

Napi horoszkóp június 7.: a Skorpiók ügyei a tervek szerint alakulnak, a Bakok a saját útjukat járják

Ma sem érdemes kihagynod a horoszkópod, mert a csillagok ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

Kép

Nyári bakancslistám: 14 dolog, amit idén tényleg kipipálok

Soha életemben nem készítettem még „bakancslistát”. Most elmesélem, miért éreztem mégis szükségét, hogy értelmes tartalommal töltsem meg az idei nyarat, és miket tervezek egészen pontosan. Az evamagazin.hu összeállítása.

Kép

Hallgasd meg a VOLT Fesztivál idei himnuszát

Idén is elkészült egy dal, amire nem csak a VOLT Fesztivál alatt lesz jó hatalmasakat bulizni, de hangolódhatsz is vele a soproni partizásra már a VOLT előtti hetekben is. Hallgasd meg!

Kép

Csak kapkodtuk a fejünket: csodásan festettek a filmcsillagok az Ocean's 8 premierjén

Hamarosan hozzánk is megérkezik a legújabb Ocean's film, méghozzá az Ocean's 8, amiben Hollywood legmenőbb színésznői játsszák a főszerepet. A premiert tegnap tartották Amerikában, és nem túlzás azt állítani, hogy a filmcsillagok igazi divatbemutatót tartottak a vörös szőnyegen.

Kép

Rita Ora megvált szőke frizurájától, új hajszíne pedig kimondottan feltűnő

Évekig hangoztatta, hogy sosem válna meg platinaszőke tincseitől, hiszen ez az imidzséhez tartozik, de most Rita Ora mégis hatalmas váltást vállalt be!

Kép

Titokban randizik Jennifer Lawrence, a választottja pedig nem is akárki

Jennifer Lawrence hónapok óta szingli, ám az egyedüllét nem tartott sokáig. A hírek szerint ugyanis a dögös színésznő nemrég belevetette magát a randizásba, és egy elég jó pasi is bekerült a képbe!

Előző oldal
Következő oldal