Cikkek a(z) anita rovatból

Ábel Anitáék új családtagot köszönthetnek

Sztárok
Ábel Anita nagy bejelentést tett közösségi oldalán!

Íme az első fotó Görbicz Anita és Vincze Ottó kisfiáról!

Sztárok
A kis Ottó Boldizsár kiakasztana minden cukiságmérőt!

Megszületett Görbicz Anita és Vincze Ottó babája

Sztárok
A magyar sportbaba ma reggel látta meg a napvilágot, eláruljuk a pici nemét és nevét!

Magyar hírességek mutatták meg csodás alakjukat a Triumph fehérnemű kapmányában

Divat
Ábel Anita, Liptai Claudia és Tatár Csilla megtalálták az Igazit! 3 ismert arc, 3 nő, akik magabiztosak, csinosak, jól érzik magukat a bőrükben… és büszkék megtalálták a számukra tökéletes melltartót!

Anita sütött #12: Márványos muffin

Tipp
Főszerkesztő-helyettesünk, Anita ezúttal azoknak kedvez, akik nem tudják eldönteni, hogy csokis vagy vaníliás muffint süssenek. Íme a kettő az egyben megoldás!

32 magyar étel, amit a világon mindenkinek ismernie és szeretnie kellene

Tipp
Ezt a címet kapta az a BuzzFeed-es cikk, amelyben a szerző, Anita Badejo összegyűjtötte a legfinomabb és legnépszerűbb tradicionális magyar ételeket, amelyeket az egész világnak ismernie és szeretnie kellene. Neked melyik a kedvenced? Szavazz!

Anita sütött #11 - Vörös bársony muffin krémsajttal

Tipp
Főszererkesztő-helyettesünk, Anita az első adventi hétvégére készítette el ezt az ünnepi, elegáns és nagyon finom süteményt. Ugye te is meglepnéd vele a szeretteidet?

Exkluzív interjú Diane von Fürstenberggel

Divat
A belga származású divattervező valódi ikonnak számít, mióta 1972-ben piacra dobta átlapolós ruháját. Azóta ő az egyik legnagyobb név a szakmában, kreációiért pedig olyan sztárok rajonganak, mint Gwyneth Paltrow vagy Katalin hercegné. A divat nagyasszonyát Tamás Anita főszerkesztő-helyettes kérdezte első valóságshow-ja, a House of DVF kapcsán!

Fújd be magad kristállyal!

Promóciók
Nyakunkon a kánikula, de a kellemes, hűs levegőt adó légkondicionálót nem vihetjük mindenhová magunkkal – és hát a hosszú távú haszálata még ártalmas is lehet. Mit szólnál ha ajánlanánk Neked egy áthidaló, elegáns megoldást? A Vanita kristályos arc-, és tespermetét.

Szappanba rejtett fekete csoda

Promóciók
Csempészd be a luxust a fürdőszobádba! Hogyan? A Vanita szappanmanufaktúra segítségével. Legújabb, Kaviáros szappanuk nemcsak szép, de igazi bőrbarát is.

A Vanita titok

Promóciók
Biztos Te is feltetted már a kérdést, mitől lehet más a Vanita szappan, mint a többi?

Anita Sütött #10 - Nutella-krémes muffin

Tipp
Íme főszerkesztő-helyettesünk, Tamás Anita egy újabb szuper receptje. Ezúttal egy finom, nutella-krémes muffin receptjét árulja el.

Anita Sütött #9 - Olvadó hóemberes keksz - Így készítheted el

Tipp
Karácsony előtt mindenki őrült mézeskalács gyártásba kezd… kivéve én. Számomra az advent a kekszek és a linzerek időszaka, most el is árulom, hogyan készíthetitek el az egyik új kedvencemet.

New York-ot is meghódították Benes Anita menyasszonyi ruhái!

Divat
Nemrég a tengerentúlon is bemutatkoztak és nagy sikert is arattak a Daalarna ruhák, vagyis a Benes Anita által megálmodott és létrehozott esküvői ruhák.

Kipróbáltuk a Triumph Fit Findert és megtaláltuk a tökéletes melltartót!

Divat
Anita és Lilla bejelentkezett a Triumphoz, hogy megtalálják a számukra legtökéletesebb melltartót. Előre megsúgjuk: küldetésük abszolút sikerrel járt!

Így készülünk mi a JOY Napokra #2 - Tamás Anita, a JOY főszerkesztő-helyettese

Tipp
Nem csak Ti, mi is nagyon várjuk már a JOY Napokat, ami november 8-9-10-én lesz. Már ki is néztük, hogy hol fogunk és mit vásárolni és milyen szuper kedvezménnyel. Cikksorozatunkban mindannyian el is áruljuk, hogy nekünk melyik a három kedvenc kuponunk, amit idén ősszel tuti felhasználunk. Most lássátok főszerkesztő-helyettesünk, Tamás Anita 3 kedvenc kuponját!

Anita Sütött #8 - Oroszlános kekszek

Tipp
Az oroszlánok csodálatosak, fenségesek és egyszerűen imádnivalóak. Én mint Oroszlán, azt hiszem bátran állíthatom ezt - persze kizárólag ezekre a szuperkönnyen elkészíthető kekszekre gondoltam...

Anita sütött #7 - Szörny Rt. muffinok

Tipp
Imádom az animációs mesefilmeket, a Szörny Rt. pedig kifejezetten a kedvenceim közé tartozik. És hidd el, sokan vannak még így ezzel, legfeljebb nem vallják be, de ezeknek a vicces muffinoknak képtelenség ellenállni!

Anita Sütött #6 - Csokoládékrémes kosárkák

Tipp
A franciáknál Tarte au Chocolat – elég sikkes. Az amerikaiaknál Chocolate Tartlets – elég látványos. És tényleg, amit mi szimplán csokikrémes kosárkának hívunk, az sikkes és látványos is, ráadásul elkészíteni is nagyjából egyszerű.

Anita sütött #5 - Így készítsd el: sajtburger muffin

Tipp
Azt mondják, a hamburger az új sushi, hiszen virágkorukat élik a trendi, hangulatos hamburgerezők. A stílusos minihamburgereknek pedig az édes verzióját is elkészítheted, ha van néhány órád és/vagy egy hamburgerimádó pasid.

Anita sütött #4 - Így készítsd el: M&M cookies

Tipp
Főszerkesztő-helyettesünk, Anita megint sütött. De ígérjük, ezúttal egy szuperegyszerű, ugyanakkor látványos recepttel szolgál!

Anita sütött #3 - Megérkezett a recept! Minion muffinok

Tipp
Felkészültetek főszerkesztő-helyettesünk, Tamás Anita újabb receptjére? Akkor melegítsétek a sütőt, mert máris elárulja nektek, hogy készíthetitek el ti is muffinból a saját minion-hadseregeteket!

Anita sütött #2 - Így készítsd el: Mickey egeres csokitallér

Tipp
Főszerkesztő-helyettesünk, Anita mostanában csupa Disney-finomságot készít nekünk, amik nemcsak szupercukik, de irtó finomak is. Most eláruljuk, hogy tudjátok elkészíteni ezt a látványos desszertet!

Anita sütött #1 - Így készíts Mickey egeres belsejű muffint! Recept + videó!

Tipp
Kértétek, úgyhogy megkapjátok! Íme a Facebookra tegnap feltöltött Mickey Egeres belsejű muffin receptje, 'hogyan csináld' videóval!

Villámgyors konty - ahogy mi csináljuk! Fotók!

Szépség
Főszerkesztő-helyettesünk, Anita kevésbé bírja ezt a hőséget és megirigyelte Dalma kolléganőnk mai frizuráját, ezért ő megmutatta neki, hogyan készítse el ezt a csinos kis kontyot magának is egy perc alatt. Mi pedig most eláruljuk nektek a nagy titkot! Sőt, meg is mutatjuk! :-)