Cikkek a(z) tippek rovatból

Ezt csináld, ha úrrá lesz rajtad a sóvárgás

Tipp
Figyelem, tudományos tippek következnek! Íme, Dr. Jack Lewis idegkutató véleménye.

9 dolog a lakásban, ami sóval kitakarítható!

Tipp
Ha szereted a házilag is megoldható, ráadásul olcsó és környezetbarát megoldásokat, akkor ezekért a tippekért odáig leszel!

Az 5 legcukibb cukrászda Budapesten

Tipp
Ha te sem tudsz lemondani az édességről, vagy csak egy kis „alkalmi bűnözésre” vágysz, akkor íme a mi kedvenc cukrászdáink listája!

8 alkalom, amikor North West és Kanye egymáshoz öltözött

Divat
Cuki apa-lány szetteket mutatunk, amiket érdemes lekoppintani!

Ez legyen a Halloween partid témája! - 5 menő ötlet

Tipp
Adunk néhány kreatív és menő parti-tippet, hogy a tiéd legyen a legemlékeztesebb buli a városban!

A legjobb spórolási tippek, ha esküvőre készülsz

Tipp
Csak nem most jegyeztek el? Gratulálunk! Fogadjunk, hogy az első euforikus hetek után neked is eszedbe jutott, hogy mostantól nem csak a szervezést, de a spórolást is el kell kezdeni a Nagy Napra…

Így éld túl a napot, ha alig aludtál

Tipp
Ha előző este sokáig buliztál, tanultál, vagy esetleg dolgoztál, nehéz lesz túlélned a napot, de ezekkel a tippekkel sikerülhet!

Ezek aztán az álomgardróbok, lányok!

Márk Világa
Egy tökéletesen berendezett, dizájnos egész-szobás gardrób dugig tömve csodaszép ruhákkal és cipőkkel – ennél szebbről nem is álmodhatna egy divatimádó nő! (Carrie Bradshaw ugye mindenkinek eszébe jutott? ;) És ha úgy érzitek lányok, hogy nincs még keret egy ekkora szobára csak a ruháitoknak, nem is beszélve a helyről, azért inspirálódni lehet ezekből a fantasztikus gardróbokból, amiket most megmutatok Nektek. Figyelem, nyálcsorgatós képek következnek, megtekintés csak saját felelősségre! ;)

7 tipp a tökéletes fényképfal elkészítéséhez

Tipp
A „galériafal” vagy fényképfal az otthonok egyik legdivatosabb dekor-eleme az új trendek szerint, amelynek elkészítése azonban csak látszólag könnyű. Ha szeretnél stílusos és szép fényképfalat a lakásodba, akkor kövesd tippjeinket és tuti hogy a barátaid a csodájára járnak majd!

Amit tudnod kell, ha meg akarod szerezni álmaid állását!

Márk Világa
Ha valaminek a szakértője lettem az évek során, Drágáim, az a testbeszéd. Egy mozdulatból, egy fejbiccentésből, egy félmosolyból is rengeteg kiderül, ha eléggé figyeltek. És tudjátok, miért lesznek hasznosak ezek a tippek, amiket most elárulok nektek? Mert abban fognak segíteni benneteket, hogy ha már végigcsináljátok azt az idegőrlő állásinterjút, nagyobb eséllyel koronázza siker az erőfeszítéseiteket. Mutatom is, mire kell odafigyelni, ha a HR-essel beszélgettek! ;)

8 jel, hogy ez nem gyomorégés, hanem reflux

Tipp
A kiadósabb étkezések után te is gyakran érzel gyomorfájdalmat vagy gyomorégést? Sokszor eszel nagyon fűszeres ételeket és sok koffeint fogyasztasz? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, mert lehet, hogy téged is érint korunk népbetegsége: a reflux!

Lefekvés előtti tippek, amiktől szebb lesz a reggeled

Tipp
Csak rajtad múlik, hogyan kezded a holnapot!

Este vagy reggel jobb zuhanyozni? – Utánajártunk a kérdésnek!

Szépség
Mikor kell zuhanyozni? Sokan egy gyors fürdéssel pörgetik fel magukat reggel, míg másoknak, az esti menynyugtató szeánsz elengedhetetlen része. Vagy biztos, ami biztos legyen reggel és este? Utánajártunk a kérdésnek!

Hétköznapi mágia tippek, hogy sokkal több pénzed legyen

Tipp
Az anyagi bőséghez előbb fejben kell rendet tenned.

A topmodellek 5 stílusszabálya

Divat
Szeretnél úgy öltözni, mint ők? Tetszik a letisztult, mégis trendi stílus? Akkor ez a cikk neked szól!

A legégetőbb beauty-kérdések a világ minden tájáról!

Márk Világa
Biztos bennetek is felmerültek már olyan szépségápolási kérdések, amire AZONNAL választ akartatok, amint kipattant a fejetekből. Sokszor mondják, hogy a legjobb barátod a Google – legalábbis mindig őszinte választ ad – de azt talán nem is gondolnátok, hogy minden országban más problémák miatt rágják a körmüket a nők. Íme, országok szerint a kérdések – és persze a válaszok! ;)

4 esküvői trend, aminek ideje búcsút inteni

Divat
Még tartják magukat, de már nem sokáig… Te melyiket szeretted és melyikről gondolod, hogy itt az ideje „nyugdíjba vonulnia”?

No more Bad Hair Day! Ez a szépségvlogger a net új sztárja!

Szépség
Nincs ötleted reggelente a frizudat illetően? Csak pár perced van elkészülni? Akkor neked szólnak Sarah Angius videói!

A pasis cipők nagy pillanata – Így hordjuk idén ősszel!

Márk Világa
Ha valamikor, hát a hűvösebb időben itt az ideje, hogy az ember lánya kényelmesebb, lazább cipők után kutasson, igaz? ;) Nem is szaporítom a szót, Csajok, körülnéztem a piacon, hogyan érdemes a szetteket úgy párosítani ezekkel a sikkes kis lapos talpú, kicsit pasis és nagyon lábujjkényeztető darabokkal, hogy trendik legyetek, és mégis magabiztosak!

A szülinap, amiről nem szabad lemaradnotok!

Márk Világa
Édeseim! Ez az év is hihetetlen gyorsan elröppent. Szinte alig tudom elhinni, hogy tavaly pontosan ezen a napon nyílt meg a Style Republic első üzlete az Aréna Plazában! Remélem, hogy azóta ez a francia vintage sikkel megálmodott hely mára sok-sok lány és hölgy egyik kedvenc divatüzlete lett, ahol szuper helyen lehet még szuperebb kincsekre bukkanni! ;)

4 tuti módszer,hogyan vásárolj kényelmes magassarkút

Green Stiletto
Ha te is annyira imádod a cipőket, mint Carrie Bradshaw, akkor az a minimum, hogy annyira ismered is őket, mint ő! Válj igazi szakértővé, és szúrd ki már a boltban, hogy melyik topánnal csinálsz jó vásárt!

15 tárgy, ami a rendszerető emberek otthonában megtalálható

Tipp
Ha szereted a rendet, és az átlátható rendszerek híve vagy, akkor tuti, hogy ezek a tárgyak neked is kelleni fognak majd!

Kezdődhet életed legegészségesebb hete?

Tipp
Ha elhatározod, hogy egészségesebb életmódra váltasz, az elején nehéznek, bonyolultnak és fájdalmasnak tűnhet a dolog. Ezekkel az egyszerű tippekkel viszont menni fog!

3 ősi indiai reggeli rituálé a csodás napért

Tipp
Jótékonyan hatnak a testedre és a lelkedre. Mutatjuk az ájurvédikus tippeket!

Szuper programtippek az első esős, őszi hétvégére

Tipp
Megérkezett az igazi őszi, borongós idő, így hát mi gyorsan összeszedtük nektek, hogy ezen a hétvégén mik azok a programok, amelyeket a zuhogó eső ellenére is nyugodt szívvel ajánlunk!