Cikkek a(z) jobb rovatból

Sziget fesztivál bakancslista - a legjobb helyek és programok

Tipp
Ha még csak most fogsz kijutni a Szigetre, vagy ha már kint voltál, de szeretnél újabb és újabb dolgokat kipróbálni kint, és nem akarsz semmiről lemaradni, csináld végig a programlistánkat!

Stílustippek Dukai Reginától, minden alkalomra!

Divat
Dukai Regina stílusa mellett semmiképp sem lehet közömbösen elmenni. Most a legjobb outfitjeit gyűjtöttük össze. Inspirálódj tőle bátran!

9 stílustrükk, hogy karcsúbbnak tűnj

Divat
Akármennyire jól is néz ki az ember lánya, mindig lehet még jobban. Fontos a testmozgás, de van pihentetőbb módja is, hogy karcsúbbnak tűnj, íme 9 stílustipp a vékony derékért és kecses formákért. A képekért pörgesd végig a galériánkat!

Poncsó a mindennapokban

Divat
A legjobb választás átmeneti időben, ha unod az egyszerű kabátokat!

Kaley Cuoco frizurái - ha szakít, mindig hajat változtat

Szépség
Az Agymenők Penny-je jól meglepett mindenkit, mikor rövid pixie frizurát választott. Szerinted a hosszú vagy a rövid haj áll neki jobban?

A legjobb celebbarátnő: Cameron Diaz

Sztárok
Cameron Diazzal barátkoznak legszívesebben a hollywoodi színésznők, és nem felszínes kapcsolatokról van szó, hanem évek óta tartó szoros barátságokról.

Mosó Masa mosodája - nyári különkiadás!

Márk Világa
Biztos nektek is megvannak minden évszakban a ruhafavoritok, amikre úgy vigyáztok, mint a szemetek fényére, Lányok. Amiben nem lehet meggyet meg dinnyét enni, fonott székre ülni, ami kihúzza a szálat, lecsót főzni meg aztán végképp tilos benne. És persze, ezeknek a daraboknak megvan a maguk rituális tisztítása is… Nekem ezek a legjobb tippjeim, ha nyári kedvencek mosásáról van szó! ;)

Szigetcipő a fesztivál igazi szerelmeseinek

Divat
Az olaszok két dologhoz értenek legjobban: az gasztronómiához és a divathoz. Most pedig a fesztivál divatban is éppúgy remekelnek, mint a kifutói trendekben: megérkezett a Sziget hivatalos fesztiválcipője!

Találd meg a tökéletes rúzst a karakteredhez!

Szépség
Sokszor elég egy jól megválasztott rúzs, hogy a figyelmet magunkra vonjuk. A rúzs kiválasztásánál figyelj arra, hogy a bőrszínhez és a hajhoz is illenie kell. Segítünk, hogy megtaláld a hozzád legjobban illőt.

Irány a Sziget Fesztivál 2015-ben is!

Tipp
Alig egy hét múlva újra megnyitja kapuit a Sziget Fesztivál, ahol idén minden eddiginél jobb koncertek várnak ránk! Most eláruljuk nektek, hogy szerkesztőségünk tagjai kinek a fellépését várják a legjobban!

Sofia Vergara elárulta, ki szerinte a világ legjobb nője

Sztárok
„Én transzvesztitának nézek ki, ő meg gyönyörű.”

7 cuki tény, amiket neked is tudnod kell

Tipp
Ha rossz kedved van, és szeretnél mosolyogni, elárulunk neked 7 olyan aranyos tényt, amitől biztosan jobb kedved lesz.

Levél az első szerelmemhez, akit jobban szerettem, mint ő engem

Szerelem
Te is azt érezted az első szerelmednél, hogy vele leszel életed végéig? Olvasónk leírta első élményét a kapcsolatával.

Kedvenc magyar tervezőink #1 - Szegedi Kata

Divat
Elkötelezettnek érezzük magunkat, hogy legjobb tervezőinket támogassuk, ezért egy sorozat érkezik, melyben minden héten egy újabb fiatal és tehetséges hazai tervezőt fogunk bemutatni.

Érvek az ínycsiklandó mediterrán étrend mellett

Tipp
Megvonásos diéta? Ugyan, tudunk jobbat!

5 természetes hangulatjavító étel, ami egészséges is

Tipp
Oké, hogy a csokitól átmenetileg jobb lesz a kedved – most viszont olyan kajákat mutatunk, amik az alakodnak sem ártanak, így bátran eheted őket.

Tökéletes bőr & haj: ezekkel a vitaminokkal

Szépség
A hatékony szépségtermékek mellett belülről is érdemes táplálnod a tincseidet és bőrödet, el is áruljuk, melyek erre a legjobb vitaminok!

3 lazító jógapóz, hogy jobban aludj

Tipp
Könnyűek és kényelmesek – percek alatt segítenek!

Élménydús bakancslista legjobb barátnőknek

Tipp
Szeretnél még többet kihozni a nyárból? Íme egy bakancslista barátnőknek, ha szeretnél jól szórakozni és még közelebb kerülni a legjobb barátnődhöz!

Ez a kissrác nyomja a nyár legjobb táncát

JoyTV

Mmm… Calvin Harris felsőteste tökéletes!

Sztárok
Az egyik legjobb dolog abban, hogy Calvin Harris az Emporio Armani arca lett, hogy időről-időre megcsodálhatjuk a kidolgozott felsőtestét!

Céklalével a hatékonyabb edzésért

Tipp
Jobban bírod a strapát, és nehezebben fáradsz el, ha sportitalként veted be a zöldséglevet!

Keresztedzés: 4 vízisport, ami segít jobb futóvá válni

Fitt
Ha a nyári keresztedzésedet a vízben szeretnéd letudni, van néhány sportág, amiből választhatsz. Így összekötheted a kellemeset a hasznossal és lubickolás közben javíthatsz a futóteljesítményeden. Testvérlapunk, a Runner's World cikkéből kiderül, mik a legjobb vízisportok futóknak.

A legjobb hatóanyagok az álomalakhoz

Tipp
A feszes, karcsú test eléréséhez alapvető a megfelelő étrend és rendszeresen testmozgás. De, ha szeretnéd felpörgetni, meggyorsítani és tartósabbá tenni az eredményt, bevethetsz néhány extra hatóanyagot!

Amal Clooney 10 eddigi legjobb outfitje

Divat
George Clooney-val 2014-ben kötött házassága óta szinte napi szinten jelenik meg a brit és amerikai sajtóban a mindig kifogástalanul öltözködő Amal. Válogatásunk segíthet eldönteni, kire érdemesebb irigykedni, George-ra vagy gyönyörű feleségére? :)