Cikkek a(z) kor rovatból

Renée Zellweger ikonikus estélyi ruhái az elmúlt 20 évből

Divat
Hollywood legkeresettebb stylistja, a Vogue és az InStyle korábbi divattanácsadója tervezte meg az Oscar-esélyes színésznő nagy visszatérését a vörös szőnyegre, ahol 50 felett is ragyog. Az InStyle összeállítása.

Híres emberek, akik nem mondtak igazat és lebuktak

Sztárok
Az ember nem mindig mond igazat. Néha apróságok miatt füllentünk, máskor nagy dolgokról hazudunk. A hírességeket is gyakran kapják hazugságon, ami akár a karrierükbe is kerülhet.

Kerüld el a legtipikusabb sí és snowboard sérüléseket!

Fitt
A sí vagy snowboard balesetek esélye nem csak akkor magas, ha gyakran űzöd ezeket a sportokat - az egy hetes utazás alatt is könnyű balesetet szenvedni. Figyelj a következőkre, és ha lehet, kerüld el a legtipikusabb sérüléseket!

Híres szépségek, akik tudták, hol a határ a plasztikában

Sztárok
Manapság már kicsit sem számít cikinek vagy tabunak a plasztika, hiszen az évek során a plasztikai sebészek mesterszintre emelték a technikáikat.

Eláruljuk, mi az igazi oka annak, hogy nem vagy boldog

Önismeret
Azt könnyű megállapítani, hogy mikor vagy boldogtalan, ám az okok nem mindig ilyen nyilvánvalóak. Arra sem egyszerű rájönni, hogy egyszerű szomorúságról vagy depresszióról van szó.

Elég egy jó alapozó, és máris éveket tagadhatsz le a korodból!

Szépség
A tökéletes alapozó megtalálása egyáltalán nem könnyű feladat. Sok kritériumnak kell megfelelnie. Eláruljuk, mire figyelj a kiválasztásánál, hogy álomszép porcelánbőröd legyen és bemutatjuk a legújabb alapozókat is.

Új korszak köszönt be a szürke összes árnyalatában

Divat
Sokszor mondjuk, hogy a szürke hétköznapokat jó feldobni egy-egy színes darabbal. Ezt azonban most ideje megcáfolni, ugyanis idén a szürke nem egyszerűen szürke, hanem az egyik legzseniálisabb árnyalata lesz a szettjeinknek.

Ashton Kutcher bevallotta, továbbra is kötődik Demi Moore lányaihoz

Sztárok
Ashton Kutcher és Demi Moore nyolc évig voltak házasok, és nevelték együtt a színésznő korábbi házasságából született lányait.

Napi horoszkóp február 5.: a Mérlegeknek komoly döntést kell hozniuk, a Skorpiókra különleges találkozás vár

Önismeret
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is üzentek!

DIY diffúzor – Varázsolj házilag jó illatot otthonodba

Lakberendezés
Egy otthon akkor igazán otthonos, ha illatos is egyben. Erről pedig könnyen és egyszerűen gondoskodhatsz magad is. Dobd össze pillanatok alatt saját DIY diffúzorod.

Jóga és mindfulness, hogy az újévi fogadalom ne csak ábránd maradjon!

Életmód
Minden évben egy sor hangzatos fogadalmat teszel, mégsem tartod be őket? A JOY és a H&M Sport közös rendezvényén a szerencsések megtapasztalhatták, hogy milyen az, amikor csakis magukra figyelnek!

Híres nők, akik egy másik nő mellett találták meg a boldogságot

Sztárok
Napjainkban már semmi sem számít meglepőnek, vagy elítélendőnek. Már, ami a kapcsolatokat illeti. A szerelem robbanásszerűen tör be az életünkbe és néha pont akkor, amikor egy hosszú ideje tartó kapcsolatban vagyunk.

Íme, a 4 leggyakoribb dekorációs hiba – Te ne fuss bele ezekbe!

Lakberendezés
Ismerd meg azokat a leggyakrabban elkövetett lakberendezési bakikat, melyek bizony megnehezíthetik az életünket. De nem csak a problémára mutatunk rá, megoldást is adunk mellé.

Cindy Crawford 50 felett is topformában

Sztárok
Nem szégyelli a korát, víz alatti fotózáson mutatta meg érett szépségét az 53 éves ex modell, aki a 30-asokat is megszégyenítő formában van.

4 ok, amiért a testvérek felnőttkorban eltávolodnak egymástól

Önismeret
Nemhogy a barátokkal, néha még a testvérekkel sem egyszerű tartani a kapcsolatot. De vajon mi az oka annak, hogy sokan teljesen eltávolodnak egymástól felnőtt korukra?

Demi Lovato saját álmát valósította meg - Ő lett a Super Bowl csillaga

Sztárok
Óriási megtiszteltetés minden egyes évben, amikor egy sztár lehetőséget kap arra, hogy a világ egyik legünnepeltebb sporteseményén, a Super Bowl döntőjén adja elő az amerikai Himnuszt.

Megejtő fotók az ausztrál bozóttűzből mentett kengurubébikről

Életmód
Több hónapos rekordhőmérséklet és súlyos szárazság után óriási erdőtüzek pusztították Ausztráliát. A lángok több mint 18 millió hektár földet érintettek, legalább 29 embert öltek meg, és körülbelül egymilliárd állat életét ontották ki. Azóta is rengeteg szervezet dolgozik keményen az állatok mentésén és természetes élőhelyeik rekonstrukcióján.

Végre belevágsz az erősítő edzésekbe? 7 edzőtermi tipp kezdőknek

Fitt
A futás mellett végre rászánod magad az erősítésre, mert szeretnéd javítani a teljesítményedet? Jól teszed, ha viszont a terem új terep számodra, akkor érdemes odafigyelned pár dologra, amik segítenek abban, hogy minden flottul menjen.

Praktikus botzsák a biztonságos szállítás érdekében

Életmód
A botzsák olyan kelléknek számít a horgász számára, mint a zenésznek a gitártok. Meg lehet lenni ugyanis nélküle, ezzel ugyanakkor a felszerelésünk épségét kockáztatnánk.

Napi horoszkóp február 1.: a Mérlegeket segítőkészségük teszi népszerűvé, a Skorpiók a szokásosnál bonyolultabb feladattal küzdenek

Önismeret
A hónap első napjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasni, mit tartogatnak az egyes csillagjegyeknek!

Céljaid vannak a futással? Tréningezd magad mentálisan is!

Fitt
Ha szeretnél valamit elérni az edzéssel, akkor nem elég csak a testet erősíteni. A rengeteg futóedzés, keresztedzés, nyújtás és regenerálódás mellett mentálisan is erősnek kell lenned, ha fejlődni szeretnél. Erin Mielzynski kanadai alpesisí világbajnok tippjei következnek.

Síelni indulsz? Ezekre mindenképp figyelj!

Fitt
A hegyek szerelmeseinek kedvenc hónapja a január, amikor rengetegen indulnak kikapcsolódni, akár csak egy hosszú hétvégére. Nem árt azonban felkészülni mielőtt meghódítod a hegycsúcsokat.

Amit már biztosan tudunk a koronavírusról (és ennek alapján nem félünk)

Egészség
A korona szóról ma már senkinek sem a szent ereklye vagy a fogászati rendelő jut eszébe: a kínai járvány hihetetlen mértékben mozgósítja a médiát, tematizálja a közbeszédet, fokozza a pánikhangulatot, a bagatellizálást, a gúnyos hahotát egyaránt. Magyarországon is. Az ÉVA magazin írása.

Amikor a szív meghasad: Jonah Hill megható emléket osztott meg bátyjáról és Kobe Bryantről

Sztárok
A 36 éves sztár meglepő őszinteséggel mesélte el élete egyik kedvenc emlékét.

Napi horoszkóp január 31.: a Bikák készen állnak a változásra, a Skorpióknak pihenésre van szükségük

Önismeret
A hónap utolsó napjára is üzentek a csillagok, érdemes megnézni, hogy mit rejtenek az egyes csillagjegyek!