Cikkek a(z) lép rovatból

Szavazd meg! Szerinted mi számít megcsalásnak?

Szerelem
A megcsalás fogalma egyáltalán nem egyértelmű, nem mindenki húzza meg ugyanott a határokat, így nincs egy általános igazság arra vonatkozólag, hogy mi számít pontosan annak. Mondd el nekünk te is a véleményedet, hogy számodra mit jelent a félrelépés!

Channing Tatum ezzel vigasztalódik a válás után

Sztárok
Rátalált egy olyan dologra a színész, amellyel igyekszik túllépni válásán. Remélhetőleg Channing Tatum hamarosan újra olyan boldog lesz, mint régen.

Ariana Grande eszméletlenül fest szőkén, smink nélkül

Sztárok
Ariana Grande gyakorlatilag mindig hosszú, csokibarna loknikkal és copfban látható, és általában erősen ki is sminkeli magát. Az énekesnő fellépéseihez hozzátartozik ez az imidzs, most azonban egy magazin kedvéért megmutatta, hogy egy egészen más stílus is remekül áll neki.

Tökéletes gardrób 5 lépésben

Lakberendezés
Ruhából és cipőből sosem elég. Csak győzze az ember rendben tartani őket. Ehhez kell egy hatalmas szekrény – vagy a szerencsésebbeknek külön gardróbszoba –, némi stílusérzék és egy nagy adag önfegyelem.

Napi horoszkóp június 2.: az Ikrek nagy lépésre szánják el magukat, a Mérlegek változásokat szeretnének elérni az életükben

Önismeret
Ma is érdemes elolvasni a horoszkópodat, mert ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak az egyes csillagjegyek!

Justin Theroux és Emma Stone Franciaországban romantikáznak

Sztárok
Nagyon úgy fest, hogy Justin Theroux teljesen túllépett exfeleségén, Jennifer Anistonon, és már Emma Stone társaságában élvezi a nyarat.

Kylie Minogue meglepő fotóval ünnepli 50. születésnapját

Sztárok
Kylie Minogue belépett az ötödik X-be, és nem fél megmutatni magáról olyan fotókat, amelyek élete legnehezebb időszakában készültek. Természetesen az énekesnő akkor is gyönyörű volt.

6 hatékony lépés az arcápolási rutinodban, amitől tökéletesen hidratált lesz a bőröd

Szépség
Tévhit, hogy a bőröd télen tud igazán kiszáradni; az év minden napján szükséged van a megfelelő hidratálásra, hogy az arcod friss, üde és élettel teli maradjon. A szépségápolási rutinodban épp ezért kell betartanod az alábbi hat dolgot!

Nem fogod elhinni, milyen ruhában jár edzeni Blake Lively - FOTÓ

Sztárok
A kétgyerekes hollywoodi sztármami szuper alakjának mostanában mindenki csodájára jár, de vajon milyen titkokat rejt Blake Lively edzése? Talán valami új mozgásforma, vagy zsírégető csodaszer? Nos, most talán egy lépéssel közelebb kerültünk a válaszhoz!

Ha egy pasiban megvan az alábbi 4 tulajdonság, azonnal lépj ki a kapcsolatból

Szerelem
Amikor megismerkedsz egy pasival, kezdetben nehéz észrevenni a negatív tulajdonságait, ahogy azt is, mi utal arra, hogy nem passzoltok össze. Ráadásul van négy tulajdonság, amit látva jobb, ha azonnal kilépsz a kapcsolatból!

Pénteken letartóztatták, de már szabadlábon van Harvey Weinstein

Sztárok
A Harvey Weinstein-botrány hónapok óta tart, ám most úgy fest, komoly előrelépés történik az ügyben.Vajon ez az, amire fél Hollywood már hónapok óta vár?

Ő a 24 éves Dudás Dániel, akivel Hosszú Katinka állítólag félrelépett

Sztárok
Egyre több dolog derül ki Shane Tusup és Hosszú Katinka megromlott kapcsolatáról: Shane közleményében arról írt nemrég, hogy Katinka edzőtársával, Dudás Dániellel lépett félre. De ki is ez a 24 éves fiú?

Énidő - az anyáknak is jár! Lepd meg magad egy szuper kényeztető nappal, ami csak rólad szól!

Promóciók
Mikor töltöttél el utoljára egy napot a saját kedved szerint?

Nyerj páros belépőt az ÉVA magazin és a Törley közös Grillpartijára!

Promóciók
A grillezésben minden benne van, ami a nyárban jó: utánozhatatlan aromájú ételek, frissítő italok, kellemes együttlét a barátokkal, ejtőzés a szabadban...

Napi horoszkóp május 24.: a Rákok készen állnak a továbblépésre, a Skorpiók felelősségteljes feladatot kapnak

Önismeret
Ma sem érdemes kihagyni a horoszkópod, mert izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

6 lépésben a barnulás ellen

A modellügynökség
Tudtad, hogy a modellektől egész évben elvárják, hogy megtartsák saját, hófehér bőrük színét?

Serena Williams sneakerre cserélte a tűsarkút a royal lagziban

Sztárok
Bár mindenki úgy készült Meghan és Harry esküvőjére, mintha az év divatbemutatója lenne, egyesek kifejezetten lazára vették a figurát. Serena Williams sportcipőben érkezett ugyanis a lagziba, ami valljuk be, igazán meghökkentő lépés volt az angol királyi család idei legfontosabb eseményén.

Így lehet egészséges hálószobád 7 lépésben

Lakberendezés
Hiába küzdesz rendíthetetlenül azért, hogy hálód szép és harmonikus legyen, ha arra, ami igazán számít, nem adsz. Ez pedig az egészséges légkör.

Mikor a férfi átlépi a határt, és tehetetlen vagy: ismert magyar színészek kampányolnak a szexuális zaklatás ellen

Életmód
Tanulságos és fontos mondanivalóval rendelkező videókkal igyekeznek felhívni a figyelmet erre a nehéz és sokakat érintő témára.

8 rejtett részlet a Marvel-filmekben, amit te sem vettél észre eddig

Életmód
A Marvel-filmek már tíz éve töretlen népszerűségnek örvendenek, egy ilyen hatalmas univerzumot pedig nem kis munka felépíteni. A készítők mégis rengeteg apró utalást rejtettek el filmjeikben, amiket talán te sem vettél eddig észre.

Az Igazából szerelem egyik főszereplője is fellépett már az Eurovízión, és még csak nem is tudtunk róla

Sztárok
Az Eurovíziós Dalversenyt 2018-ban már hatvanharmadik alkalommal rendezik meg, ezúttal a tavalyi győztes országban, Portugáliában. A nagy esemény alkalmából pedig izgalmas részletre bukkantunk rá, amit feltétlenül érdemes tudnod!

Máris továbblépett: Brooklyn Beckham egy nála 9 évvel idősebb táncosnővel jár együtt

Sztárok
Brooklyn már tovább is lépett.

Bundás angyalaink, a segítőkutyák

Kutyadolog
Újra akcióba lépett a Joy Tündér és idén tavasszal újra egy kutyás egyesületre esett a választása. Nem is akármilyen egyesületre, különleges és nélkülözhetetlen kutyusoknak segíthetsz most a Joy Magazin májusi számának megvásárlásával, hiszen minden eladott lap árából 10 Ft a NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesületet támogatja.

Akár félrelépés is lehet a vége! A férfiak kiakadnak ezektől a dolgoktól, mégis sok nő megteszi őket

Szerelem
Miért lép félre valaki? Ennek több oka is lehet: előfordulhat, hogy az intimitás, vagy a vonzalom hiánya miatt, vagy esetleg az izgalom kedvéért.

Ezt mondta egymásnak Katalin hercegné és Vilmos herceg, mikor először nyilvánosság elé léptek harmadik gyermekükkel

Sztárok
Erre volt kíváncsi az egész világ.