Cikkek a(z) lapos rovatból

Biszexuális sztárok, akiket nem ért meg a média

Sztárok
Cara Delevingne alaposan felkavarta az állóvizet, amikor nemrég a Vogue hasábjain a szokásosnál őszintébben beszélt a szexuális identitásáról, amit nem szeretett volna sehogyan definiálni, egyszerűen csak ennyit mondott: “az vagyok, aki vagyok”. De nem ő az egyetlen sztárcsaj, aki kikéri magának, hogy a szokásos kategóriákba sorolják őket – úgy tűnik, kezdenek eltűnni a szexuális határok, amelyeknek létezésében eddig hittünk.

A legjobb és legrosszabb ételek a lapos hasért

Tipp
Szeretnél feszes, lapos hassal hódítani? Akkor eláruljuk, mit egyél rendszeresen, és mit felejts el!

A 24 órás lapos has projekt

Tipp
Este egy fontos eseményre készülsz: buliba vagy randira mész? Ha szeretnél igazán dögösen mutatni a szűk rucidban, vesd be ezeket a lapos has trükköket!

7 dolog, amit tudnod kell, ha gyerekes pasival randizol

Szerelem
Megismerkedtél egy olyan férfivel, akiről kiderült, hogy gyereke van? Ha elsőre legszívesebben azt mondanád, hogy ez így nem fog működni, gondold át alaposan a helyzetet, mert bár biztosan nehéz lesz, talán megéri az erőfeszítéseket!

10 legjobb fitness inspirációs Instagram, amit érdemes követned

Tipp
Fogadjátok szeretettel a mi kedvenc 10 blogunkat / bloggerünket, akiknek Instagram profiljához bármikor fordulhattok, ha nehéz pillanatokat éltek meg a sportos, egészséges életmódra váltás során.

Így lehet laposabb a hasad: 10 bevált tipp

Tipp
Valóban működő módszerek a keskenyebb derékvonalért. Csodák természetesen nincsenek.

Haspólót csak lapos hashoz?

Divat
Az Oprah magazin szerint IGEN...Ez az eléggé kirekesztő divat tippjük pedig felbolydította az internetet! Neked mi a véleményed? Szavazás a cikkben!

3 fitnesz-szabály, amit bátran megszeghetsz

Tipp
„Mindig alaposan melegíts be az edzések előtt” vagy „a nyújtásról sose feledkezz meg”… biztosan neked sem ismeretlenek ezek a szabályok, és fontos, hogy be is tartsd őket. Viszont van pár olyan előírás, amit nyugodtan elfelejthetsz!

4 kapcsolati tipp, ha kezd ellaposodni a dolog

Szerelem
Mitől marad állandóan izgalmas egy kapcsolat? A sok közös élménytől? Felejthetetlen szextől? A rengeteg beszélgetéstől? Bármi is legyen a megoldás, az első lépés, hogy felismerd a problémát. A második, pedig, hogy használd az alábbi trükköket:

A nők ellenségei: az IR és a PCOS

Tipp
Ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor érdemes alávetni magad egy alapos kivizsgálásnak, hiszen számtalan úgynevezett lappangó betegség keserítheti meg a mindennapjaidat.

18 dolog, amit azok érthetnek, akik nem hordanak magas sarkú cipőt, pedig szeretnének

Green Stiletto
Ha te is imádod a magas sarkú cipőket, de hordani nem szoktad őket, akkor az alábbi 19 dolog neked is ismerős lesz...

4 kérdés, amit fel kell tenned az edződnek

Tipp
Ha úgy döntesz, hogy személyi edző segítségét kéred az életmódváltáshoz, vagy tökéletes alak kialakításához, nagyon alaposan át kell gondolnod, kit választasz erre a feladatra.

3 tipp a lapos és feszes hasért

Tipp
A rengeteg edzés és diéta mellett most adunk három tippet arra, hogyan tehetsz még többet a lapos és feszes hasért!

Bye-bye hasi zsírpárnák!

Tipp
A legújabb kutatások szerint rövidebb edzési idő alatt is hatékonyabb lehetsz.

8 dolog, amit már reggel megtehetsz a lapos hasért

Tipp
Ezeket az egyszerű tippeket követve már délelőtt tehetsz azért, hogy fogyj, anélkül, hogy el kéne menned az edzőterembe!

Szabadulj meg végre az úszógumidtól!

Tipp
Rengeteg felülést nyomsz le nap, mint nap? Odafigyelsz arra, hogy tisztán étkezz? Szuper úton haladsz a lapos has és vékony derék felé, de még egy apróságra szükség lesz!

Itt a 30 napos szerelemkihívás!

Szerelem
Ha úgy érzed, kissé ellaposodott a kapcsolatod az utóbbi időben, annak ellenére, hogy nagyon-nagyon szeretitek egymást, kezdjetek bele ebbe a 30 napos kihívásba, hogy újra maximumon lángoljon a szerelmetek!

A leggings nem nadrág? Szerintem se!

Márk Világa
Tudom, hogy mindenki szeret önkéntes divatrendőrnek állni néhanap, és jó alaposan kielemezni a kolléganő, a szomszéd vagy épp a tévés műsorvezetőnő ruháját. Azt is tudom, hogy mindenkinél más csapja ki a biztosítékot, úgyhogy arra gondoltam, vesézzünk ki egy sok szemnek fájó pontot: a leggings frászt!

Ettől lesz csodás az esküvőd 2015-ben!

Márk Világa
Az esküvőszervezés felér egy adag csipkébe csomagolt őrülettel, ráadásul egy alapos menyasszonynak legalább egy évébe telik a felkészülés.

Olivia Wilde remek formában van fél évvel a szülés után

Sztárok
A színésznő falatnyi bikiniben mutatta meg, milyen lapos hasa van újra!

Demi Lovato bomba formában van

Sztárok
Lapos hasát villantotta meg az énekesnő crop topban, szemmel láthatóan jól érzi magát a bőrében!

3 bőrápolási tipp őszre - termékkel!

Szépség
Készítsd fel a bőrödet az őszre! Nyár után alapos regenerálásra van szüksége. Fogadd meg tanácsainkat és bőröd újra topformában lesz.

12 példa, amiért jók lesznek a 30-as éveid

Tipp
Már alaposan kielemeztük a huszonéveseket, most jöjjenek a harmincasok! Egy kis ízelítő, mi vár rád a 3. X után!

Britney crop topban villantotta lapos hasát

Divat
Úgy tűnik, az énekesnő nem tudja elengedni a haspólót, és a 90-es éveket! Nem is baj, van mit mutogatnia csinos alakján!

2 és fél hónapja szülte meg ikreit, máris lapos és kockás a hasa a szexi színésznőnek!

Sztárok
Fantasztikus formában van Elsa Pataky, aki nem csak, hogy megmutatta, hogy néz ki a teste 2,5 hónappal a szülés után, de egy könyvet is írt, amiben elárulja titkát, hogy segítsen azoknak a sorstársainak, akik gyorsan, akár 90 nap alatt akarnak megszabadulni szülés után a plusz kilóktól.