Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp április 22-28.: a Kosoknak szükségük van a kikapcsolódásra, a Skorpiók igyekeznek megoldást találni egy bizonyos ügyre

Heti horoszkóp április 22-28.: a Kosoknak szükségük van a kikapcsolódásra, a Skorpiók igyekeznek megoldást találni egy bizonyos ügyre
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 3.: a Rákokra hatalmas sikerélmény vár, a Mérlegek elbizonytalanodnak egy korábbi döntésük kapcsán

A hét utolsó munkanapján is izgalmas kalandok várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

7 undorító dolog, amit titokban minden nő csinál

Bár senkinek nem beszélünk ezekről a dolgokról, titokban mégis rendszeresen csináljuk nőként!

Olvasd el!

Megtudhatod, ki az őrangyalod a csillagjegyed szerint: ebben fog segíteni neked életed során

Tudtad, hogy személyes őrangyalod van? Az őrangyalok az égi segítőink, akik mindig a mellettünk állnak, védelmeznek és támogatnak minket az életünk során. És mostantól még könnyebb megtalálni a tiedet! A csillagjegyed alapján ugyanis felfedezheted, hogy ki az őrangyalod, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

Olvasd el!

A D-vitamin-túladagolás veszélyei: sok egészségügyi problémát okozhat!

A D-vitamin elengedhetetlen a szervezetünk számára, de mint minden más tápanyag esetében, fontos odafigyelni a megfelelő adagolásra. Azonban kevesen gondolnák, hogy a D-vitamin túladagolása is veszélyes lehet. Ezért fontos tudni, hogy milyen tünetek utalhatnak arra, hogy esetleg túl sok D-vitamint szedünk, valamint hogyan lehet megelőzni a túladagolást.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az előtted álló hétre is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

HETI HOROSZKÓP ÁPRILIS 22-28.

KOS (március 21-április 20)

Az előtted álló héten úgy érzed, szükséged van egy kis levegőváltozásra, olyannyira nagy a nyomás rajtad, amely már egyszerűen agyonnyom. Mivel nem alaptalanul érzed magad kissé kimerültnek, épp ezért hallgass a megérzéseidre és vegyél ki néhány nap szabadságot. Ne akard túlhajszolni magad, hisz semmi sem lehet olyan fontos, mint az, hogy testileg és lelkileg jól legyél. Utazz el vagy pihenj otthon, ne engedd, hogy a munka beszippantson és a gondok ágynak döntsenek!

BIKA (április 21-május 20)

Mivel nem igazán szeretsz bizonyos helyzetekből önszántadból kilépni, sokszor foglalkoztatnak múltbeli események, így gyakran nehéz helyzetekbe sodrod magad. épp ez történik veled az előtted álló héten is, valami ugyanis véget érni látszik, ami kifejezetten elszomorít. Mielőtt azonban depresszív hangulatba esnél, előtte érdemes belegondolnod, hogy mennyi mindent hozhat a jövő, új kapcsolatokat, új tapasztalatokat, amelyek által több lehetsz. Próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy lehetséges módon valami véget ért, ezzel együtt azonban el is kezdődött egy másik kaland, ami rengeteg élményt tartogat a számodra!

IKREK (május 21-június 21)

Borzasztóan frusztrál egy meg nem oldott ügy, egyszerűen fogalmad sincs, miképp kellene pontot tenned a végére és ez rengeteg álmatlan éjszakát okoz. Rengetegszer próbáltál nekifutni, mégis mindig zátonyra futott a hajód, épp ezért abszolút tanácstalan vagy, miként zárd le úgy az ügyet, hogy a lehető legjobban gyere ki a helyzetből. Egy biztos: minél hosszabbra írod a mondatot, annál nehezebb lesz pontot tenni a végére. Ne nyújtsd hosszúra, igyekezz a lényegre koncentrálni, hiszen így hosszú ideig forgolódsz majd az ágyadban!

RÁK (június 22-július 22)

Valakivel furcsa helyzetbe keveredsz az előtted álló héten, az illető ugyanis olyasmit próbál elhitetni veled, ami ugyan teljesen egyértelmű számodra, ráadásul olyan messze áll az értékrendedtől, hogy nem is vagy hajlandó megérteni és elfogadni. Mivel úgy érzed, ezt már nem hagyhatod szó nélkül, ezért beleállsz a konfliktushelyzetbe annak érdekében, hogy megvédd az érdekeidet. Mielőtt azonban nagyon mélyre mennétek, érdemes végiggondolod, vajon megéri-e bárkivel komoly összetűzésbe kerülnöd olyasmi miatt, amire nem biztos, hogy van megoldás. Lehet, hogy nagyobb értelme van annak, ha elengeded, továbblépsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az előtted álló héten kecsegtető ajánlatot kapsz, amelyre roppant nehezen tudsz nemet mondani. Mielőtt azonban forró fejjel beadnád a derekad, érdemes leülnöd végiggondolnod, hogy van-e buktató a dologban. Sorakoztass fel minden pro és kontra érvet, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy végül jó döntést hozhass. Amennyiben több az ellene, mint a mellette szóló érv, abban az esetben bölcsebben döntesz, ha nemet mondva inkább más utakat keresel. Ne aggódj, új lehetőség szinte minden sarkon adódik, csak nyitott szemmel kell járnod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Általában nagy álmokat dédelgetsz, pontosan tisztában vagy azzal, hogy mit szeretnél elérni, ugyanakkor azt is pontosan tudod, hogy milyen képességekkel rendelkezel. Ennek ellenére az előtted álló héten úgy tűnik, beletörik a bicskád valamibe, amivel a szükséges tapasztalat híján nem boldogulsz. Lehetséges, hogy kissé túlbecsülted magad, épp ezért ülj le és gondolkodj el azon, vajon hol hibás a számításod, s mit kellene esetleg másként csinálni. Kizárólag erre koncentrálj, majd tedd, amit helyesnek gondolsz, és meglátod, menni fog!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valahogy az az érzésed, hogy bármit teszel, egyszerűen nincsen ráhatásod a körülötted zajló eseményekre, csupán sodródsz az árral, ami igencsak nagy bosszúsággal tölt el. Mivel azonban a félelem nem épp a legjobb tanácsadó, épp ezért szükséged van egy jó adag önbizalomra, higgy magadban, abban, hogy van benned annyi tudás és tapasztalat, amelynek révén képes leszel megoldani a helyzetet. Ne félj, inkább próbáld élvezni a szituációt, lazíts és csak a megoldásra koncentrálj, meglátod, nagyon jól fogsz szórakozni és jó eséllyel számos új élménnyel lehetsz gazdagabb!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az előtted álló héten úgy fest, egy bizonyos ügyben csupán a sötétben tapogatózol, abszolút nem látod azt, hogy miképp tudnál továbblépni a kitűzött célod felé. Azzal azonban előbbre biztosan nem jutsz, ha rágörcsölsz a megoldásra, próbálj kicsit elvonatkoztatni, ne akarj mindenáron kapálózni a nyílt vizen. Ha pihensz egy keveset, ha mással is foglalkozol, talán megjön majd az ihlet ennek a bizonyos projektnek a megoldásához is, akkor pedig megy majd minden, mint a karikacsapás. Ne mondj le a sikerről, csakmert jelenleg nem megy zökkenőmentesen a dolog!

NYILAS (november 23-december 21)

Arra kell rájönnöd az előtted álló héten, hogy folyamatosan a széllel szemben futsz egy bizonyos ügyben, olyan emberekkel próbálsz ugyanis szembeszállni, akikkel teljesen felesleges vitatkoznod, csak fárasztod magad. Ne akarj mindenkivel mindent megértetni, időnként tudomásul kell venni, hogy az embereknek lehet saját álláspontjuk is. Előbb-utóbb konfliktushelyzetbe sodrod magad azzal, hogy a saját véleményedet próbálod másokra erőltetni, akik első pillanattól kezdve nem is vevők erre. Engedd el az egészet és koncentrálj olyasmire, ami előrevisz!

BAK (december 22-január 20)

Az előtted álló héten nagyobb volumenű kihívásokat keresel, eddig ugyanis kissé monoton módon úsztál a jelenlegi feladataidban, ez azonban kezd unalmassá válni számodra. Mivel tulajdonképp nem sokszor adódik alkalmad arra, hogy mindenféle felelősség nélkül, különböző kalandokba ugorj fejest, épp ezért használj ki minden kinálkozó lehetőséget, hisz ki tudja, meddig áll fenn a lehetőség. Légy hálás a Sorsnak, hogy pont olyankor kínált tálcán egy vissza nem térő lehetőséget, amikor a legnagyobb szükséged volt rá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az előtted álló héten akaratodon kívül kerülsz a olyan helyzetbe, amelyben számodra fontos emberek keverednek vitába egymással és bizony téged kérnek fel állásfoglalásra. Hirtelen azt sem tudod, hogyan reagálj, hiszen roppant ijesztőnek találod a kialakult szituációt, azt hitted ugyanis, hogy sziklaszilárd a közöttük lévő kötelék, ha pedig az ő kapcsolatuk megfeneklett, akkor valami gond lehet az eddigi elméleteddel. Mindenesetre légy óvatos, hiszen ha a szituációnak nem vagy szerves szereplője, akkor csupán kívülállóként látod a helyzetet. Bármilyen nehéz is tehát, fogadd el, hogy ilyen a világ, te pedig nem menthetsz meg mindent és mindenkit!

HALAK (február 20-március 20)

Az előtted álló héten nagyobb volumenű feladat teljesítését kapod megbízásként a feletteseidtől, melyhez minden agysejtedre szükséged lehet, neked azonban cseppet sem fűlik a fogad az egészhez. Mivel nem meghívásos alapon működik a dolog, épp ezért kénytelen-kelletlen, fintorogva bár, de mégis igent mondasz. Semmi baj, ne bosszankodj emiatt, szedd össze a gondolataidat és fuss neki az első akadályoknak, hiszen valamiképp túl kell esned rajta és a végén felmutatható eredményt letenned az asztalra. Indulás, nincs vesztegetni való időd!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Kép

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép

A csillagjegyek élete hatalmas változást vesz májusban a kínai asztrológia szerint: ez vár rád a Föld-Kígyó havában!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép

Híres színészek felfedték, kitől kapták életük legjobb filmes csókját

Nem véletlenül érezzük azt, hogy sok esetben nagyon jól működik a kémia két színész között a filmvásznon... Most néhány sztár elárulta, kitől kapta élete legjobb filmes csókját!

Kép

5 izgalmas dolog, amit már most tudunk a Bridgerton új évadáról

Ideje pezsgőt bontani, hiszen május 16-tól végre streamelhető A Bridgerton család harmadik évadjának első négy része a Netflixen, amiben Colin és Penelope szerelméé a főszerep!

Kép

Egy trükk, amivel könnyebben megtudhatod a pontos melltartó méretedet

Ha sokszor szenvedsz amiatt, mert soha nem jó méretű melltartót veszel magadnak, akkor nyugi, érkezik a segítség! Ezzel a trükkel ugyanis pillanatok alatt kiderítheted a pontos méretedet!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!