Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Havi horoszkóp január.: az Oroszlánok energiáktól duzzadva kezdik az évet, a Bakoknak hirtelen kell döntést hozniuk

Havi horoszkóp január.: az Oroszlánok energiáktól duzzadva kezdik az évet, a Bakoknak hirtelen kell döntést hozniuk
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Olvasd el!

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Megfigyelnek téged? Így tudod kideríteni, hogy van-e titkos kamera a szálláshelyen

Nem lehetünk manapság elég óvatosak, ha nyaralni megyünk. Ha te is szeretnél biztosra menni és tudni akarod, van-e titkos kamera a szálláshelyen, ezeket a trükköket vesd be!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 6.: a Mérlegek vitás helyzetbe kerülnek, a Nyilasok fontos döntést hoznak meg

A csillagok a hét első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 7.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempón, a Szüzek sikereihez hozzájárulhat a rugalmasabb gondolkodás

A mai nap folyamán is izgalmas események várnak, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az újév első hónapjára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a havi horoszkópodat!

HAVI HOROSZKÓP JANUÁR

KOS (március 21-április 20)

Valaki a környezetedben már az év első hónapjában átlépi a toleranciaküszöbödet, a normálisnál ugyanis jóval többet vár el tőled, amit nemhogy nem tudsz, de nem is akarsz megugrani, egyszerűen nem is érted, mit vár el tőled és milyen jogon. Épp ezért nem is kell bemenned vele az erdőbe, kérdezz rá inkább, hogy mit is gondol pontosan, ám azért igyekezz finomított stílust használni. Próbáld tisztázni vele, hogy neked hol vannak a határaid és hogy azokat milyen áron léped át, ha egyáltalán átléped. Amennyiben az illető nem érti a mondanivalódat, abban az esetben nem is kell a továbbiakban ilyesfajta nyomás alatt élned, hisz nem kell megengedned, hogy se szó, se beszéd, mások irányítsanak!

BIKA (április 21-május 20)

Az újév azzal indul számodra, hogy valaki minden áron megpróbál a saját szája íze szerint befolyásolni, méghozzá olyasvalamivel, ami rendkívül távol áll tőled, ő azonban mindenáron terelgetni szeretne a maga által jónak vélt irányba. Amennyiben nem szeretnél kötélnek állni, abban az esetben állj a sarkadra és egész nyugodtan menj szembe az illető által támasztott elvárásokkal és azzal a nyomással, amit gyakorolni próbál rád. Ne feledd, elsősorban a te érdekeid számítanak, hisz ez az a szituáció, amikor ki kell állnod magadért! Legyél erős és vedd át az irányítást, mert máskor nem biztos, hogy lesz rá lehetőséged!

IKREK (május 21-június 21)

Az újév első hónapjában történik egy váratlan fordulat, ami annyira megijeszt, hogy azonnal farkast kiáltasz, nagyobb jelentőséget tulajdonítva neki annál, mint amekkora volumenű, számodra azonban valami oknál fogva mégis rendkívül sokat jelent. Amennyiben azonban lehűtöd magad egy pillanatra és megpróbálsz racionálisan tekinteni a helyzetre, rájöhetsz, hogy nem is akkora a probléma, mint amekkorának tűnik. Minden attól függ, hogyan tekintesz a megoldandó nyitott mondatra, amennyiben megoldás centrikusan állsz hozzá és odateszed magad a siker érdekében, nem lesz legyőzhetetlen az akadály! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Nagyobb volumenű projekttel indul az újév első hónapja, amelyben abszolút látod a kihívást, illetve a sikert, épp ezért nagy elánnal veted bele magad a munkába. Alaposan végig kell azonban gondolnod mindent lépésedet, hisz egyetlen hepe-hupa megváltoztathat mindent, légy tehát résen a tekintetben, hogy melyik fázis melyik után jön, hisz ha csak úgy ugrálsz jobbra-balra, akkor könnyen lehet, hogy fontos részleteken siklasz át, ami később nagy kalamajkát okozhat. Szereted a kihívásokat, erre vártál hosszú ideje, hozd ki tehát belőle a tudásod szerinti maximumot!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az év első hónapjában kipihentségednek és edzettségi állapotodnak köszönhetően úgy érzed, bármilyen akadállyal és váratlan helyzettel képes leszel megküzdeni. Igyekszel mindenben a pozitívumot látni és ez a hozzáállás az, ami segíteni fog rajtad a nehezebb kihívások teljesítésének során is. Céltudatosságod, pozitív gondolkodásod ragadós, melyet a környezeted is könnyen átvesz, ez pedig igen nagy népszerűséget kölcsönöz neked. Jó lenne, ha mindig ez lenne az alapállásod és akkor egészen biztosan nagy dolgokat vihetnél végbe. A képességeid megvannak hozzá, csupán csak akarnod kell a sikert!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A legnagyobb megdöbbenésedre valaki megpróbálja átvenni az életed felett az irányítást az újév első hónapjában, te azonban szíved szerint azonnal utat mutatnál neki, hogy érezze, merre is van pontosan az ajtó, melyen keresztül távozhat. Téged ugyanis nem lehet csak irányítani jobbról balra, neked megvannak a saját döntéseid, amelyeknek te, magad szereted vállalni a felelősségt. Hozd tehát világosan az illető tudtára, hogy amennyiben mindenképp szeretne irányítani valakit, nálad bizony nagyon rossz ajtón kopogtat. Ha ezen megsértődik, sose bánd, neked többet ér az, hogy kiálltál magadért!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Januárban valaki kellemetlen helyzetbe hozhat azzal, hogy választás elé állít egy elég kockázatos helyzetben, emiatt pedig elég dühös vagy az illetőre. A legkevésbé sem vagy ugyanis a kényszerhelyzetek híve, épp ezért egész nyugodtan hangot adhatsz a nemtetszésednek. Mutasd meg, hogy te nem az a személy vagy, akit csak úgy el lehet nyomni, neked is van saját véleményed, képes vagy tehát eldönteni azt, hogy számodra mi a legjobb. Ne hagyd, hogy mások olyasmire kényszerítsenek, amelyet egyáltalán nem szeretnél megtenni, nem kell vállalnod semmi olyasmiért a kockázatot, ami veszélyhelyzetbe sodorhat! Legyél határozott!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az újév első hónapja elég frusztrálóan indul számodra, valaki ugyanis érzésed szerint megpróbál folyamatosan ellehetetleníteni, te pedig mindent megteszel azért, hogy megállás nélkül ellen tarts és bizonyítsd a rátermettségedet. Mivel ezt a feszítettséget roppant fárasztónak ítéled meg, épp ezért inkább vess véget ennek a non-stop taktikázásnak, ülj le az illetővel szemben és egy kávé mellett kérdezz rá, hogy mégis mi a célja ezzel az egésszel. Talán ha direktben felteszed a kérdést, akkor nem lesz más választása, mint egyenes gerinccel válaszolni. Nem lenne túl jó ötlet heves vitákkal kezdeni az évet, nem igaz?

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, több időre lett volna szükséged ahhoz, hogy megfelelő mértékben kipihenhesd magad, borzasztóan fáradtan indulsz neki ugyanis az újévnek, a feladatok pedig egyre-másra érkeznek. Mivel azonban más választásod nincsen, épp ezért igyekezz némi motivációt és energiát magadra erőltetni annak érdekében, hogy sikerrel végezhesd a rád bízott ügyeket. Mindemellett próbálj a lehető legtöbb időt passzív pihenéssel tölteni, hisz valahonnan erőt kellene merítened ahhoz, hogy a lehető legkisebb buktatóval hasznos dolgokat vihess véghez. Menni fog, csak össze kell szedned magad!

BAK (december 22-január 20)

Egy váratlan fordulatnak köszönhetőn az év első hónapjában hirtelen kell döntést hoznod, ami hatással lehet a hosszabb távú jövődre nézve, épp ezért tűnik olyannyira kétségbe ejtőnek a helyzet. Amennyiben azonban sikerül lehiggadnod egy pillanatra, azonnal rájöhetsz, hogy mindez a te érdekeidet szolgálja és csakis hasznodra válhat az általad meghozott döntés. Időnként vannak olyan helyzetek, amiktől az ember fintorog, ilyenkor venni kell egy mély levegőt és kimondani, hogy fekete vagy fehér. Ha nem engeded, hogy megingasson a válladra nehezedő nyomás, mindenki legnagyobb elismerésére meg fogod tudni ugrani az akadályt. Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Fontos döntést hoz számodra a január, mely ugyan nincs igazán ínyedre, szíved szerint tolnád még egy ideig, de azt is pontosan tudod, hogy amennyiben nem hozod meg, abban az esetben bármikor sarokba szorulhatsz miatta. Így tehát minden mást szoríts hátrébb a prioritás sorrendjében és csak arra koncentrálj, hogy átrágd töviről hegyire az egész szituációt annak érdekében, hogy jól átgondolt, racionális döntést hozhass. Nem olyan bonyolult a helyzet, mint amilyennek tűnik, neked csak az a feladatod, hogy hatékony és megoldás centrikus légy, akkor biztosan nem nyúlhatsz mellé!

HALAK (február 20-március 20)

Az év első hónapja új lehetőségeket tartogat számodra, a bőség zavarának okán hirtelen azt sem tudod, melyiket ragadd meg annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb buktatóval érj el nagyobb sikereket. Mivel azonban egyszerre több vasat nem tarthatsz a tűzbe, ezenkívül előre úgysem tudod kiszámítani, hogy melyik út mennyire hepe-hupás, épp ezért egyszerűen hagyatkozz a női megérzéseidre és válassz egyet, amely szerinted a teljesíthető kategóriába tartozik. Ha elbukod, akkor sincs semmi baj, hisz előtted áll egy egész év arra, hogy sikeres lehess!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Kép

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Kép

„Az én testem, az én életem, és az én karrierem” – Metzker Viki őszintén vallott a gyerekvállalásról

Metzker Viki élete ismét mérföldkőhöz érkezett, ugyanis karrierje betöltötte a 18. évet.

Kép

Napi horoszkóp május 7.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempón, a Szüzek sikereihez hozzájárulhat a rugalmasabb gondolkodás

A mai nap folyamán is izgalmas események várnak, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit üzennek a csillagok!

Kép

Megfigyelnek téged? Így tudod kideríteni, hogy van-e titkos kamera a szálláshelyen

Nem lehetünk manapság elég óvatosak, ha nyaralni megyünk. Ha te is szeretnél biztosra menni és tudni akarod, van-e titkos kamera a szálláshelyen, ezeket a trükköket vesd be!

Kép

6 dolog, amire minden étkezőnek szüksége van

Nem számít, hogy a családi ebédek központja, vagy csupán akkor használod, amikor vendégek érkeznek hozzád. Az étkező berendezése kulcsfontosságú. Fusd végig az alábbi listát, és győződj meg arról, hogy valamennyi alapvető eleme megtalálható-e a tiédben is.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!