Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ez a cuki páros együtt túrázik a hegyekben

Ez a cuki páros együtt túrázik a hegyekben
Facebook
Twitter
Pinterest
Cinthya Bennett és barátja fanatikus túrázók, hegymászók, amikor csak tehetik, elindulnak felfedezni a természetet. 2014-ben fogadták örökbe Henry kutyájukat, akit friss gazdisként már vittek is magukkal a hegyekbe.

Bennett először egy retriever mixet választott magának egy örökbefogadási rendezvényen, de ahogy belépett az árva kutyák közé, Henry – aki kétszer akkora volt, mint az összes többi kölyök – felpattant az ölébe és kényelmesen elhelyezkedett. Így végül Henry volt az , aki gazdit választott magának, Cinthya pedig eredeti terveit megváltoztatva örömmel fogadta Henry választását.

Néhány hónappal ezelőtt döntött úgy a család, hogy egy eljött az ideje egy újabb háziállat érkezésének, mégpedig egy cicának. Mindenképpen örökbefogadásban gondolkoztak és nem sajnálták az időt és energiát, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb társat. Öt hónapig tartó keresgélés után találtak rá Baloo-ra, a sziámi keverék cicára. Henry és Baloo azonnal a legjobb barátok lettek, a kiscica az első naptól kezdve Henryn lógott és csak játszottak, heverésztek, szorosan egymás mellé bújva.

Nem volt tudatosan tervezve, hogy innentől Baloo-t is elviszik magukkal a túrákra, de a kiscica szinte elválaszthatatlan lett Henrytől így nem maradt más választásuk, négyen indultak útank. Azóta már gyakorlott túrázók, mindenki borzasztóan élvezi a kirándulásokat és a gazdiknak köszönhetően a kis kalandorokról fantasztikus képek születnek. Henry és Baloo már igazi sztárok az Instagrammon, 174 000 követőjük van jelenleg.

Galéria / 20 kép

Henry és Baloo

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Kép

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép

A csillagjegyek élete hatalmas változást vesz májusban a kínai asztrológia szerint: ez vár rád a Föld-Kígyó havában!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép

Híres színészek felfedték, kitől kapták életük legjobb filmes csókját

Nem véletlenül érezzük azt, hogy sok esetben nagyon jól működik a kémia két színész között a filmvásznon... Most néhány sztár elárulta, kitől kapta élete legjobb filmes csókját!