Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ember Márk élete 180 fokos fordulatot vett - Új szerelme mellett már a megállapodás gondolata is elkezdte foglalkoztatni

Ember Márk
A nap cikke

A rák 8 korai jele, amit sokan nem ismernek: a köhögés és az állandó fáradtság is figyelmeztető tünet

Sok esetben a ráknak nagyon szokatlan, meglepő jelei vannak, amelyeket sokan nem ismernek, pedig fontos, hogy időben felismerje mindenki!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 5.: a Vízöntők kellemes meglepetésre számíthatnak, a Halak új kihíváson gondolkodnak

A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Olvasd el!

10 étel és ital, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsíthatja az agyad

Vannak olyan ételek és italok, amelyek súlyosan károsíthatják az agyunkat, ezt pedig mindenkinél jobban tudják a neurológusok.

Olvasd el!

Így segít az őrangyalod abban, hogy meggazdagodj 2024-ben a csillagjegyed alapján

Minden csillagjegyhez tartozik egy őrangyal, és most azt is eláruljuk, hogy a saját őrangyalod hogyan fog segíteni meggazdagodni ebben az évben.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ember Márk a Sztárban Sztár versenyzőjeként még nagyobb ismertségre tett szert, pedig a színház világában így is az egyik legnagyobb reménységként tartják számon évek óta.

A 29 éves színésznek a műsor vége óta sem volt sok ideje levegőt venni, hiszen sorra kapja a jobbnál jobb munkákat, de nemcsak a karrierje ível felfelé… Már nem titok, hogy szerelmi élete is sínre került, gyönyörű választottjával pedig tudatosan építik közös jövőjüket. A vele készült interjúban többek között erről is őszintén megnyílt nekünk. Sőt, Ember Márk még azt is elárulta, milyen változásokat hozott az életébe ez a mozgalmas elmúlt időszak.

A Sztárban sztár műsorával ismét a figyelem középpontjába kerültél. De most, hogy eltelt egy kis idő a műsor vége óta, milyenek a heteid? Ki tudtad fújni magad?

A Sztárban Sztár döntője után egy héttel rögtön bemutattuk a Rettenetes szülők című darabot a Thália színházban, majd utána valóban következett közel két hét, ami egy kicsit lazább volt, de azóta elkezdtük próbálni a Kőszívű című musicalt, aminek júniusban lesz a bemutatója, és természetesen azóta is majdnem minden este előadásaim vannak. Úgy szép az élet, ha zajlik.

Színészként milyennek élted meg a műsort? Tudott új tapasztalatokat adni?

Bár elsőre úgy tűnik, hogy akár hasznos is lehet egy ilyen versenyben a színészi tapasztalat, de hamar kiderült számomra, hogy ez egy teljesen más típusú felkészülést igényel. Nincs annyi idő a felkészülésre, mint amikor színpadon vagy filmben épít fel az ember egy szerepet. De nagyon sokat segített ez a műsor abban, hogy megtapasztaljam egy eddig számomra ismeretlen oldalamat.

A hétről hétre való felkészülés nem sok szabadidőt hagyhatott. Mennyire viselt meg, hogy kevesebb időd jut arra, amit és (akit) szeretsz?

Szerencsére nagyon jó fej emberek vannak körülöttem, akik legnagyobb odaadással segítettek engem ez alatt a kilenc hét alatt. De most igyekszem bepótolni az összes kihagyott születésnapot, névnapot, hófordulót, évfordulót, osztálytalálkozót…

Jelenleg a TV2 Doktor Balaton című sorozatában is feltűnsz. Mesélnél egy kicsit a karakteredről?

A karakteremre őszintén szólva egyáltalán nem hasonlítok, de éppen ezért izgalmas volt egy ilyen személyiség bőrébe bújni. A forgatás többnyire tavaly nyáron zajlott remek hangulatban, ami szerintem a végeredményen is meglátszik. Nagyon szerettük mind ezt a projektet.

Már nem titok, hogy rád talált a NAGY szerelem, a rajongók legnagyobb bánatára. Mit lehet tudni a párodról és a kapcsolatotokról?

A hír igaz. (nevet) Amióta egymásra találtunk Virággal, a lehető legjobb értelemben fordult fel az életem, és az is biztos, hogy nélküle ezt a kilenc hetet nem tudtam volna végigcsinálni. Bár nem szakmabeli, nagyon megértő és elfogadó azzal az életformával, amit az én munkám megkövetel. Szerencsére ő rugalmasan tudja beosztani az idejét, így minden adott ahhoz, hogy egy jólműködő kapcsolatot tudjunk építeni és harmóniába hozzuk az életünket a másikéval.

Nem egyszerű egy színész élete: újabb és újabb szerepek, hajnalig tartó forgatások, próbák és sokszor még az utazás is fontos részét képezi a munkádnak. Szereted ezt a szertelenséget vagy azért néha eljátszol az irodai élet gondolatával?

Nekünk már a Színművészeti Egyetemen is megtanították, hogy a színészet lemondásokkal jár, de természetesen ahogy közelítek a harmadik x felé, azt érzem, hogy szeretnék egyensúlyt találni a munkámban és a magánéletemben egyaránt. Arról nem beszélve, hogy rengeteg minden érdekel még a világon. Régóta szemezgetek a burkoló szakmával és ebben a félévben diplomáztam volna a METUN business coach-ként, de a műsor miatt ez most kicsit tolódott.

Az utolsó interjúnk óta majdnem 3 év telt el. Azóta miben változtál, és változott meg az életed?

Azóta eljöttem a Vígszínházból, „belaktam” a Thália Színházat, meglett a jogsim, megtanultam főzni és megtörtént, amit sohasem gondoltam volna: elköltöztem Pestről Budára. Sőt, sikerült egyszer elmennem nyaralni is. (nevet)

Ahogy haladunk előre, sokszor az álmaink és a szemléletmódunk is vesz egy 180 fokos fordulatot. Van ebben némi igazság?

Szerintem ez egyénfüggő. Én sokáig rettegtem a változásoktól, de ahogy idősödöm, minden új dologban igyekszem a kalandot keresni.

Ha már az álmok… mi lenne az számodra?

Nem igazán vannak konkrét álmaim, de mondjuk menő lenne egyszer egy hónapig Thaiföldön boxolni egy táborban.

Galéria / 4 kép

4 érdekesség, amit nem tudtál Csiszár Istvánról, a Sztárban sztár leszek! győzteséről

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

Rémálom! 7 alkalom, amikor egy hollywoodi színészt undorító dologra kényszerítettek egy meghallgatáson

A színészek élete sem mindig tejfel! Főleg, ha forgatásokról van szó!

Kép

Ezekben a szakmákban várható béremelés idén Magyarországon: nem mindenki számíthat rá

Végre kiderült, mely szakmákban lehet nagyobb béremelésre számítani még idén! Ha kíváncsi lettél, mindenképpen olvass tovább!

Kép

Napi horoszkóp május 6.: a Mérlegek vitás helyzetbe kerülnek, a Nyilasok fontos döntést hoznak meg

A csillagok a hét első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.

Kép

10 film, ami kísértetiesen megjósolta, hogy mi vár ránk a jövőben

Mintha ezek a filmek egy varázsgömbből keltek volna életre, olyan tökéletesen látták a jövőt!

Kép

A kutyák 6 tipikus alvópóza és jelentésük: a tiédnek melyik a kedvence?

Kinek ne lenne jó néhány fotóalbumra elegendő fényképe arról, hogyan alszik négylábú kedvence? Bizonyára te is ámulva csodálod kutyádat, amikor álomba szenderül, hiszen ilyenkor talán a legédesebb. A te kedvenced hogyan szokott aludni? Kis briósba gömbölyödik vagy annyira elnyúlik az ágyon, hogy neked már nem is jut hely? Mutatjuk, melyik pozíció mit jelent!