Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Inkább ne hívjuk új Gossip Girl-nek! Kritika a Famous in Love első évadáról

Inkább ne hívjuk új Gossip Girl-nek! Kritika a Famous in Love első évadáról
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, hogy extra szerencsés időszak érkezik néhány csillagjegy számára, akiknek maximálisan fellendülnek a pénzügyeik a közeljövőben!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 9.: a Bikáknak kellemes meglepetésben lehet részük, a Rákok hatalmas lépésre szánják rá magukat

A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek hamarosan teljesül élete legnagyobb álma: egy őrangyal segít nekik ebben!

Ha megtalálod a csillagjegyedet a listánkon, akkor igazán szerencsés vagy, mert hamarosan valóra válhat az, amire már nagyon régóta vártál - méghozzá nem akármilyen segítséggel.

Olvasd el!

Erősen hat a fogyásra, ha így fogyasztod a D-vitamint: kutatások bizonyítják az eredményt!

Kevés időt töltesz a napon, és nem figyelsz oda arra sem tudatosan, hogy pótold a D-vitaminbevitelt? Jobb, ha ezen sürgősen változtatsz, mert így nehezebben adod le a plusz kilóidat.

Olvasd el!

Szoboszlai Dominik külseje drasztikusan megváltozott: a rajongók szúrták ki, mi lett teljesen más a sztárfocistán

Szoboszlai Dominik lassan olyan híres, mint egy hollywoodi sztár, így egyértelmű, hogy a rajongók minden apró változást észrevesznek a külsején!

Olvasd el!

Azonnal dobj el mindent: Hailey Bieber babát vár!

Szinte hihetetlen, hogy az egykori tinisztár Justin Bieber hamarosan apa lesz, az viszont biztos, hogy Hailey-vel tökéletes párt alkotnak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Megnéztük, hogy neked ne kelljen.

Nagy lelkesedéssel vártam a Famous in Love című sorozat premierjét, hiszen több oldalon is a Gossip Girl utódaként emlegették. Sőt, valahol még egy kicsit a Pretty Little Liarsre hajazó új sikersorozatként is hivatkoztak rá.

Mivel a gimis éveimben odavoltam Serena és Blair kalandjaiért, gondoltam, tíz évvel később milyen nosztalgikus lesz megnézni a Famous első évadát.

Hát, spoiler-veszély! Nem volt az.

A Famous in Love annyiban hasonlított mindkét fentebb említett sorozatra, hogy voltak benne fiúk és lányok, illetve egy titkokat leleplező ember, aki leginkább egy ötödikes ügyességével zsarolja a szereplőket titkaik felfedésével.

Az alapsztori, hogy a Bella Thorne által játszott átlagos lány szerepet kap egy várva várt világhírű filmben. Egy castingon vesz részt, ahol egyébként teljesen átlagosan elmond pár sort, majd csókolózik egyet a két férfi főszereplővel, ezzel el is ájulnak tőle, majd megkapja a szerepet. Wow!

Innentől kezdve én azt vártam, hogy a lánynak majd fenekestül felfordul az élete, összebalhéznak vele a barátai, nem bírja kezeli a paparazzókat, és lavinaként zúdul rá a nem várt siker. A lavina és a zajló események elmaradtak, ehelyett az egész évadban csak a langyos víz csordogált: hopszi, egy kis minibalhé az egyetlen barátnővel, ajjaj, a srác, aki tetszik, mással randizik. Ó, ne, ott van pár fotós az ablak alatt.

Na és?

Semmi dráma, semmi cirkusz, semmi "húha, mi lesz vajon a következő részben?", semmi kiboruló, dühöngő szülők, akik féltik a tini lányukat a hollywoodi forgatagban. És a legfurább: semmi kimutatott érzelem!

Egyik szereplő arcán sincsenek érzelmek a sorozat 90 százalékában. Épp ugyanolyan arccal dühösek, boldogak, veszik tudomásul, hogy sikeresek vagy épp csalódnak, esetleg azt nézik végig, ahogyan elköltözik a barátjuk, illetve próbálnak 0-24 között totál kimerülten. És ez az arc ráadásul pont olyan, mintha véletlenül két szelet almát vágtak volna maguknak egy helyett az uzsis dobozba, azaz teljesen érdektelen.

gif

Egy kicsit úgy érzem, a sorozat főszerepében valójában Bella Thorne alakja volt, ami egyébként tényleg brutálisan jó.

Te hogy képzeled azt, amikor egy tinilány világsztár lesz, de a legjobb barátnője csak az árnyékában élhet? Egy kis szenvedéses, hisztizős, furkálódós drámaként, igaz? Nos, én is. Azonban a Famous in Love alkotói inkább egy vállrándítással fűszerezett elköltözésben merítik ki ezt a szálat, majd egy "jaj, ne költözz el"-lel igyekeznek drámaivá tenni.

A két srácnak, akik közül a főszereplő lánynak választania kéne, hogy kivel randizzon, annyira nincs karaktere, hogy tíz rész után sem jöttem rá, melyiknek szurkolok inkább.

gif

Leginkább annak szurkolok, hogy jöjjön a Modern család legújabb évada, hogy betöltse azt a sorozatűrt, amit a Famous in Love okozott.

Azt tudod, hogy tavaly melyik sorozatok voltak a legnézettebbek? Most eláruljuk!

Galéria / 6 kép

Ezek voltak a világ legnézetebb sorozatai 2016-ban

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Kép

Ezek a nők a múlt szexszimbólumai voltak, így néznek ki napjainkban - akkor és most fotók!

Egykor őket tartották a világ legjobb nőinek. Mutatjuk, hogyan változtak az évek alatt a múlt szexszimbólumai!

Kép

Azonnal dobj el mindent: Hailey Bieber babát vár!

Szinte hihetetlen, hogy az egykori tinisztár Justin Bieber hamarosan apa lesz, az viszont biztos, hogy Hailey-vel tökéletes párt alkotnak!

Kép

Elképesztő átalakulások! Így néztek ki a sztárok az első és az utolsó MET-gálájukon - akkor és most fotók

Kedvenc sztárjaink is rengeteget változtak első MET-gálás megjelenésük óta: de nemcsak a kinézetük, hanem a stílusuk is! Akkor és most fotókon mutatjuk az átalakulásokat!

Kép

Demencia tünete lehet, ha így étkezel: 7 jel, ami a rettegett kórra utalhat

Alapvetően a legrettegettebb betegségtípus az időskori memóriavesztés. Ennek egy formája a frontotemporális demencia, melynek jellemzője az olykor egészen megszállott, ismétlődő viselkedés, ez pedig egy friss kutatás szerint sok esetben elsősorban az étkezési szokásokban jelenik meg.

Kép

Michael Jacksontól Selena Gomezig: 5 ikonikus videóklip, amit Budapesten forgattak

A legnagyobb sztárok forgattak videoklipeket a magyar fővárosban.

Kép

6 sorozat, amit ledarálhatsz, amíg várod A Bridgerton család és az Emily Párizsban új részeit

Nem tudod, mit kapcsolhatnál be addig, míg megérkeznek a Netflix sikersorozatainak legfrissebb epizódjai? Ne aggódj, segítünk neked elütni az időt addig!