Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Szenvedélybetegség témájú cikkek

Kép

Segítség, ruhafüggő vagyok!

Egy kis vásárlás itt, egy kis shopping ott, nincs ebben semmi rendkívüli. Mindaddig így is van, amíg függőséggé nem válik, és nem veszélyezteti a mentális egészségünket, na meg a családi költségvetést. A ruhafüggőség bizony épp olyan szenvedélybetegség, és hasonló neurológiai folyamatokat indít el az agyban, mint az alkohol- vagy a drogproblémák, és kigyógyulni sem egyszerű belőle. Az Éva magazin írása.

Kép

Hogyan szoktam le véres verejtékkel a cigiről?

Leszoktam a cigiről.. Na jó, abbahagytam. Megint. Hogy csináltam, hogyan bírom? Az Éva magazin írása.

Kép

Hogyan küzdjük le a szenvedélybetegséget?

A követketkező sorokban a függőségről való leszokás lelki hátteréről olvashat bővebben. A legfontosabb tudnivaló ezzel kapcsolatban, hogy változni csak belső indíttatásra lehet. Ha nincs meg bennünk az akarat és elszántság, akkor a külső nyomás ellenére sem fogunk tudni kilépni a csapdából.

Kép

Sosem látott képek kerültek elő Romy Schneider-ről

Romy Schneider kedvenc fotósának kivételes felvételeket őrző archívumában válogattunk. Az InStyle összeállítása

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem