Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Jó hírek témájú cikkek

Kép

Meghökkentő jogszabályok a nagyvilágból, amin sokan csak nevetnek: vadászengedély nélkül tilos egeret fogni

A jogszabályok több okból is fontosak: általánosságban elmondható, hogy az általános normák felállítása miatt, másodsorban pedig az emberek cselekedeteinek szabályozása végett szükségesek. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

200%-ra nőtt pillangó állomány, elég meleg a Balaton! - Ezek a jó hírek történtek a múlt héten

Láttál már feminista "body horrort"? És sejted miért szerepel a múlt heti jó hírek között? Cikkünkből kiderül!

Kép

Növényekkel a csúcsra, ritka észlelés Magyarországon - múlt heti jó híreink

Nem telt el a múlt hét sem jó hírek nélkül! Nézzük hát a személyes kedvenceimet. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Mesterséges intelligencia lenne a rák ellenszere? Indulhat a gólya költés. Róka koncert a szabadban. - Ezek a jó hírek történtek a múlt héten

Bár kicsit a tavaszi lelkesedését mindenkinek visszavette a hideg és az időjárás, szerencsére a Világ, karma, jó Isten (vagy ki, amiben hisz) tette a dolgát és az időjárással ellentétben kegyes volt hozzánk. Összegyüjtöttük a múlt heti jó híreket Nektek!

Kép

Napi 11 perc az életedért, és 4 napos munkahét a Föld egészségéért - a múlt hét jó hírei a nagyvilágból

Bár én a tavaszi szünet miatt teljesen megkavarodtam a napokat illetően, a karma, a jó Isten (vagy bárki bármiben hisz) tette a dolgát a héten is. És történtek jó dolgok. Nem csupán családokkal, vagy emberekkel, hanem az egész bolygóval! Galériánkat végiglapozgatva Te is megláthatod! Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Sarki fény a Dunán, egy uszoda megoldást talált a magas rezsire - a múlt hét jó hírei a nagyvilágból

Amíg a hírekben általában az utolsó egy hír az, ami feloldozást hoz a lelkünkben a sok rossz után, úgy ebben a sorozatban kizárólag azokat a bizonyos egy híreket mutatjuk be. Akár strucchíradónak is nevezhetnénk sorozatunkat, amelyben csupa jó híreket mutatunk be az elmúlt hétről! Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

82. házassági évforduló, kezdődő hóvirágünnep – Ezek a jó dolgok történtek a világban a múlt héten

Neked is eleged van már a lehangoló hírek tömkelegéből? Szeretnél egy kicsit kiszakadni ebből a negatív spirálból? Ebben szeretnénk segíteni Neked az év elején indított, friss és ropogós sorozatunkkal, melyben kizárólag jó és vidám híreket igyekszünk összegyűjteni hétről-hétre. Kellemes lazítást! Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Fogyás pizzával, kevesebb cápatámadás, szennyvízből távhő - az alábbi jó dolgok történtek a világban a múlt héten

Neked is eleged van már a lehangoló hírek tömkelegéből? Szeretnél egy kicsit kiszakadni ebből a negatív spirálból? Ezzel a szándékkal indítottuk az év elején útnak friss és ropogós sorozatunkat, melyben kizárólag jó és vidám híreket igyekszünk összegyűjteni hétről-hétre. Kellemes lazítást! Ez az ÉVA Magazin.hu cikke.

Kép

Kizárólag jó híreket közvetít Youtube-csatornáján a hollywoodi színész

John Krasinski szerint a koronavírus-járvány alatt sem szabad elfelejtenünk, hogy mindig történik valami jó a világban. És ezt be is bizonyítja... zsepiket előkészíteni!

Kép

Hat jó hír a koronavírus kapcsán

Muszáj, hogy lássuk a járvány pozitív oldalát is. Az Éva magazin írása.

Kép

Tom Hanks kedves tweeteket olvas fel, mert pontosan erre van szüksége a világnak

Ebben a – képtelenek vagyunk kevésbé nagy szavakat használni – szívmelengető videóban Tom Hanks nem csak felolvas néhány twitter-bejegyzést apró jócselekedetekről, de legendásan kellemes hangján még kommentálja is őket.

Kép

8 nagyon jó hír, amitől fenntarthatóbb lett a világ 2018-ban

Ez a cikk nem óhajtja eltussolni a rossz híreket, csak szeretné felhívni a figyelmet az olyan előrelépésekre, amik bizonyítják, hogy igenis érdemes küzdeni a Földért, nem csak azért, mert ez az otthonunk, hanem azért is, mert a legkisebb erőfeszítésnek is van eredménye.