Ez lenne az örök karcsúság titka? Soha nem találod ki, mivel indítja a reggeleket Victoria Beckham

Menyes Barbi

Beckhamnének aztán nincsenek súlyproblémái: ő mindig nádszálkarcsú, sosincs rajta egy gramm felesleg sem. Hihetetlen, de a sztármami egy pofonegyszerű dologra esküszik!

Olvasd el ezt is!
5 trükk, hogy végre eltüntesd a hasi zsírt

Nem kérdés, Victoria Beckhamnek nagyon szerencsés a genetikája, mert nem hízékony alkat. Csakis akkor láttuk kicsit kerekebbnek, amikor várandós volt, egyébként mindig nagyon sovány a sztárfeleség. És nem azért, mert éjjel-nappal sportol!

Olvasd el ezt is!
Victoria Beckham bemutatja: így ne nézz ki csillogós cipőben úgy, mint egy kislány

A világsztár nemrég engedett rajongói kérésének, és elárulta, ő mivel indítja a reggeleket. Nem, nem citromos vízzel, nem jógával és nem is zöld turmixszal: amire Victoria esküszik, az az

ALMAECET!

De nem az egyori Posh Spice az egyetlen, aki ezzel a természetes csodaszerrel indítja a napot: állítólag Miranda Kerr, Jennifer Aniston és Katy Perry is beépítette már az almaecetet a reggeli rutinjába.

És hogy mire is jó pontosan?

Kutatások szerint az almaecet kiváló ellenszer a diabétesz ellen, mert beállítja a szervezet vércukorszintjét, és csökkenti a szívbetegségek kockázatát. Sőt, fokozza az anyagcserét, segíti az emésztést, csökkenti a felfúvódást, és rendszeres fogyasztása után sokan tapasztalják, hogy már közel sem kívánják annyira a cukros ételeket, mint korábban.

Olvasd el ezt is!
Ugye tudod, hogy takarítással is jó sok kalóriát elégetsz? Ezek a legjobb alakformáló gyakorlatok a tiszta lakásért!

Így használd az almaecetet


Ha megtetszett Beckhamné trükkje, te is bátran kipróbálhatod, milyen szuper hatásai is vannak az almaecetnek. Egy pohár hideg vízben keverj el egy kis kanál almaecetet, és idd meg reggel. Egy hónapig kezdhetsz így minden napot, de ha kúraszerűen iszod, naponta akár többször is elkortyolhatsz egy pohár almaecetes vizet. A lényeg, hogy jó minőségű almaecetet vásárolj!


Ha nem válik be az almaecet, de mindenképpen ledobnál pár kilót, próbáld ki a következő pofonegyszerű trükköket!

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
Fogyni próbálsz, de semennyi időd sincs? Íme 12 hatékony tipp, amely csak 10 percedet veszi igénybe