Ördög Nóra az égvilágon semmit sem sportol, mégis bombacsinos! Nekünk elárulta, hogyan lehetséges ez!

Menyes Barbi

Nem kérdés, hogy Ördög Nóra hazánk egyik legnépszerűbb tévés személyisége, aki két gyerek után is pont olyan csinos, mint tíz évvel ezelőtt. Meglepő, de Nóra életében az edzés nem játszik szerepet, ennek ellenére mindig sugárzóan szép, és az alakja is kifogástalan. Csoda, hogy tudni akarjuk a titkát? A Joy.hu sorozatában ezúttal a TV2-n futó Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsorvezetőjét faggattuk az életmódjáról.

Olvasd el ezt is!
Kitalálod, ki győzte le Ördög Nórát? Megvan a legértékesebb magyar celeb

1. Nagyon fontos, hogyan indul a nap – mi az az első 3 dolog, amit reggel megteszel?

Mielőtt kipattanok az ágyból, megpuszilgatom a gyerekeimet, akik nagy eséllyel éjszaka átvándoroltak hozzánk. Készítek magamnak – és a férjemnek – egy finom kávét, amit el is kortyolgatok, és hagyok időt a nyugodt zuhanyzásra, még ha az öltözködés valószínűleg kapkodós is lesz.

2. Mi a legnagyobb kajabűnöd?

Sajnos szeretem a gumicukrot. Nagyon. De szerencsére ritkán eszem, meg tudom állni. És soha, de soha nem ülök be a moziba egy nagy adag popcorn nélkül, még akkor sem, ha közvetlenül előtte vacsoráztam, és egyébként dugig vagyok.

Olvasd el ezt is!
Még sosem volt ilyen gyönyörű Ördög Nóra

3. Feszes popsi: te mire esküszöl?

Most mondhatnám, hogy a rendszeres sportban hiszek, mert egyébként ebben hinnék, de sajnos ez nem lenne tőlem hiteles és őszinte. Mert ezt még nem sikerült a két gyerek mellett beépítenem a hétköznapjaimba. Viszont a kicsik utáni szaladgálástól szerencsére pont annyira feszes – most még –, amivel ki tudok egyezni. És mázli, hogy a férjem is.

4. Melyik testrészedet szereted legjobban?

Ezen így még nem gondolkodtam. De mondjuk a számat.

5. Mindig vannak mélypontok: te mivel motiválod magad?

Listákat készítek a feladataimról, rendszerezek. Az segít. Imádok utazni, ilyenkor hirtelen felindulásból szervezek egy wellness-hétvégét magunknak. És próbálok többet aludni. Mert általában akkor kerülök mélypontra, ha keveset pihenek.

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Képzelet vs. valóság: így boldogul egy anyuka, aki otthon van a gyerekeivel