Kitalálod, ki győzte le Ördög Nórát? Megvan a legértékesebb magyar celeb

Getty Images
Noémi

Elkészült a legfrissebb lista!

Olvasd el ezt is!
Ritka pillanat: szerelmes fotót osztott meg Sebestyén Balázs, méghozzá egy különleges alkalomból!

Külföldön évente elkészül a legértékesebb hírességek listája, és természetesen nekünk, magyaroknak is megvannak a legtöbbet érő celebjeink. A Forbes magazin 4 éve készít felméréseket arról, hogy a hirdetők szerint mely hírességek érik a legtöbbet.

2017-ben az RTL Klub és a Rádió 1 műsorvezetője, Sebestyén Balázs lett a győztes, a második helyen pedig a tavalyi győztes, Ördög Nóra áll.

Sebestyén értékének egyik titka, hogy nagyon megválogatja, mihez adja a nevét. Nem vállal sok szponzorált megjelenést, óvja magát az elhasználódástól

- mesélte a Blikknek Hampuk Richárd kommunikációs szakértő, a Person Group ügyvezetője.
Olvasd el ezt is!
Palvin Barbi az F1-ről a focira váltott

A dobogó harmadik helyén D. Tóth Kriszta áll, őt követi Majka és Alföldi Róbert. A listán ott van még Liptai Claudia, Till Attila, Kiss Ádám, Kasza Tibi és Hajós András is.

A magazin 2 hónapja összeállította a legjobban kereső külföldi sztárok listáját is: ott a dobogóra Sean "Diddy" Combs, Beyonce és J. K. Rowling állhattak fel.


Az Instagramon való jelenlét is nagyban befolyásolja, mennyit ér egy adott celeb – nemrég kiderült, kik keresnek a legtöbbet a képmegosztón!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Kiderült! Ennyit keres Ronaldo és a többi híresség az Instagramon