Képtelenség? Pedig nem az: Cher hasa 71 évesen is lapos, és erre az egyetlen gyakorlatra esküszik a díva

Noémi

Nem kevés sport kell ahhoz, hogy valaki 71 évesen is ÍGY nézzen ki!

Idén májusban mindenkinek tátva maradt a szája, amikor a 71 éves énekesnő egy elképesztően sokat mutató cuccban lépett fel a Las Vegas-i Billboard Music Awards-on. Akkor ő kapta az Icon Awards-ot is, és naná, hogy a korát meghazudtolóan festett a színpadon.

Olvasd el ezt is!
5 trükk, hogy végre eltüntesd a hasi zsírt

Most az is kiderült, hogyan nézhet ki ennyire jól az énekesnő, és mi a titka annak, hogy a hasa még mindig lapos – erről a People Magazinnak mesélt a világsztár:

Minden áldott nap plankingelek. Először 30 másodperccel kezdtem, és azt hittem, belepusztulok, de nem adtam fel. Most naponta 3-5 percet csinálom, és sosem hagyom ki!

-
Olvasd el ezt is!
Nyár végén is menő a lapos has: 11 tipp kockahasú sztároktól, amiket nem árt megfogadnod!

Jó ezt hallani, hiszen a planking az a gyakorlat, amihez drága kondibérlet sem kell: egy kis bemelegítés után bárhol, bármikor végezheted, és a has minden területét gyönyörűen formálja. Ha nem tudod, hogyan végezd helyesen, olvasd el egy korábbi cikkünket!

Olvasd el ezt is!
Meg tudod csinálni? Próbáld ki ezeket a plank variációkat az izmosabb törzsért!

A díva azt is elárulta, a mozgás mellett a bőrére is figyel, de bevallja, nincs semmilyen extra trükkje:

Használok kozmetikumokat, de eléggé össze-vissza. Mindig vannak kedvenc krémjeim, azokat viszem fel minden nap, aztán váltok. A lényeg, hogy használjak valamit!

- árulta el Cher.
Nézd meg a galériánkat - 15 kép
15 híres nő, lenyűgöző hasizommal