Szerinted hány éves ez a férfi? Hidd el, a válasz téged is sokkolni fog!

Instagram
Menyes Barbi

Azta! Mit szólnál, ha ezt tenné magával a pasid?

Olvasd el ezt is!
Kész, vége! Ennél jobb Tinderes profilkép nem létezik!

Nemrég írtunk a huszonéves fiatalnak kinéző Chuando Tanról, aki valójában már elmúlt ötven éves is. Annak a nőnek a képe is sokkolt bennünket, aki tininek néz ki, pedig már 42. Most azonban teljesen más miatt fogsz meglepődni:

mutatunk egy férfit, aki 35 éves, de legalább 60-nak néz ki!

Olvasd el ezt is!
Férfiak bevallották: ezeket a csajos dolgokat titokban nagyon imádják

A 35 éves varsói férfi, Pawel Ladziak kisebb vagyont költ arra, hogy idősebbnek nézzen ki a koránál. A személyi edző állandóan tökéletesen őszre festeti a haját és a szakállát, így akar sikert elérni az Instagramon, hiszen külsejével ő tényleg más, mint a többiek.

A lengyel vikingként is emlegetett férfi pár éve kezdett el őszülni: akkor döntött úgy, hogy biztosan nem akar úgy kinézni, mint a többi félig megőszült pasi, így a festés mellett tette le a voksát. Persze szerencsére nem úgy, hogy az egész haját mondjuk feltűen csillogó csokibarnára festeti...

Az Instagramon már több, mint 300 ezer követője van az edzőnek, aki szeretne kicsit példaképére, a 49 éves olasz üzletemberre, Gianluca Vacchira hasonlítani.

És hogy mit szól az öregítéshez a feleség? A dögös asszonyka imádja férjét ezzel a külsővel, amin nem is tudunk csodálkozni: Pawelw tényleg elképesztően szép testűre gyúrta magát az elmúlt években.

Felcsigáztunk, ugye? Most következzenek a fotók a dögös pasiról, aki 65 évesnek néz ki, valójában azonban csak 35!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
35 éves, de 65-nek néz ki Pawelw Ladziak