Ezt csináld utána! Radics Gigi jobb formában van, mint valaha – de tesz is érte!

gigiradics.com
Menyes Barbi

Radics Gigi még csak 20 éves, az életét mégis évek óta reflektorfényben éli. A fantasztikus hangú énekesnő előtt nagy feladat áll: ő lesz az X-Faktor női mentora. Ehhez pedig őszre bizony a topon kell lennie: a Joy.hu sorozatában edzésről és étkezésről faggattuk a csinos énekesnőt.

Olvasd el ezt is!
Rubint Réka is bűnbe esik néha: nekünk elárulta, mikor csábul el!

Nagyon fontos, hogyan indul a nap – mi az az első 3 dolog, amit reggel megteszel?

Általában korán kelek, akkor is, ha épp nincs dolgom. Az biztos, hogy reggelivel kezdem a napot, meg egy jó tejeskávéval a szomszédban a legjobb barátommal, utána pedig irány edzeni. Ha időm engedi, akkor a mozgást nem hagyom ki soha, egy héten 3-4 napom biztos, hogy így kezdődik. A reggeli azért fontos nekem, mert e nélkül nem indul jól a napom, szerintem ez az étkezés a legfontosabb. Ha reggel eszem, utána jól vagyok egész nap. Persze egy alap sminkelésre azért mindig hagyok időt, ez is a 3-4 kötelező dologba tartozik.

Mi a legnagyobb kajabűnöd?

Egyértelműen anyu főztje. Amikor valami finom háziasat készít, akkor biztos, hogy megkóstolom. Ennek az egynek nem tudok ellenállni, pedig nem vagyok az a nagyon dőzsölős fajta! Egyébként szinte mindent megkóstolok, amit megkívánok, mert azt vallom: a mérték a lényeg – és a testmozgás. Kedvenc bűnöm egyébként a töltött káposzta.

Olvasd el ezt is!
Micsoda siker! Világsztár dolgozta fel Radics Gigi dalát!
forrás: gigiradics.com

Feszes popsi: te mire esküszöl?

Én például sosem hagyom ki a popsiedzést egy edzésen sem. Fél éve járok intenzíven edzőterembe, ott a lábtoló géppel és a tárogató gyakorlatokkal teszem feszesebbé a testem. A kitöréseket viszont nem igazán szeretem, pedig nagyon hasznos gyakorlatok, emiatt előfordul azért, hogy az egész teremben oda-vissza lépdelek lábsúlyokkal.

Melyik testrészedet szereted a legjobban?

Lehet, hogy nem igazi testrész, de a hajamat! Az elmúlt időszakban nagyon szuper, természetes, kémiai anyagoktól mentes kezeléssel a fodrászom szépen visszaállította a hajam régi állagát. Már nagy szükség volt rá, mert a hosszú évek alatt borzasztóan megviselte az a sok göndörítés és vasalás. Most, hogy újraépítettük, megint olyan, mint régen. Újra hullámosodik, és a színét is most szeretem a legjobban, ami egészen világosbarna.

Mindig vannak mélypontok: te mivel motiválod magad?

Amikor nagyon elfáradok vagy elkeseredek valamitől, akkor mindig végiggondolom, hogy honnan hová jutottam el, s hogy mennyire hálás lehetek a sorsnak, hogy ennyi mindent elértem. Például a "Take It In" című dalom pont emiatt íródott, a szövege pontosan erről szól. Ettől a daltól újra motivált leszek, nem felejtem el az utamat. Egyébként alapvetően pozitív típusú vidám lány vagyok, a humor is fontos eleme az életemnek, s próbálom a rossz dolgok mögött is látni a jót. Így sokkal könnyebb az élet!