Micsoda siker! Világsztár dolgozta fel Radics Gigi dalát!

Noémi

Radics Gigi sikert sikerre halmoz!

Olvasd el ezt is!
Miből lesz a popdíva, avagy Radics Gigi bámulatos átváltozása 10 képben

A gyönyörű és nagyon fiatal magyar énekesnő hatalmas sikereket ér el nemcsak itthon, de külföldön is. Nemrég egy közös fellépésükön Caramel újságolta el a Borsnak, hogy Jacob Collier, a világhírű zeneszerző feldolgozást készített Gigi egyik videójához.

forrás: GettyImages
Jacob Collier

"Az internetnek köszönhetően egy magyar énekesnek is minden esélye megvan arra, hogy befusson akár egyetlen pillanat alatt. Jacob Collier feldolgozta Gigi dalát, ez nagyon nagy dolog! Ez a srác is úgymond a „semmiből” jött, az internetre kezdte el feltöltögetni a zenéit, és most kapott az első lemezéért kettő darab Grammy-díjat."

-

Természezesen Gigi is nagyon örül a fejleményeknek, pláne azért, mert azóta a világ minden tájáról nagyon sok pozitív visszajelzést kapott.

"Amióta elkészült a videó, nagyon sok visszajelzést kaptam, főleg külföldről, hiszen zenei berkekben felfigyelnek arra, ha Jacob valakivel feldolgozást készít. Amerikából, Angliából, sőt még Indiából is kaptam üzenetet. Jacobbal kölcsönösen tiszteljük egymást, csodálatosnak tartom a páratlan hallását és azt, hogy szinte nincs olyan hangszer, amin ne tudna játszani."

-

Csak így tovább, Gigi!