Képtelenség, de igaz: 3 gyerek után lett darázsdereka a modellnek! Akarod tudni, mit tett érte?

Noémi

Nem semmi ez a nő, ugye?

Olvasd el ezt is!
Gólyahír! Megszületett Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham első gyermeke: ezt a fotót látnod kell!

Pár napja nagy port kavart a neten annak az anyukának a fotója, aki öthónapos terhesen még mindig lapos, kockás hassal büszkélkedhet. Most pedig egy háromgyermekes nő az új sztár, aki jobban néz ki, mint valaha.

Olvasd el ezt is!
Serena Williams terhes istennőként pózol a Vanity Fair címlapján - kap is érte rendesen hideget-meleget

A 30 éves Maria Pogrebnyak-Shatalova már három gyerek anyja, alakja pedig kifogástalan. A nő elég nagy sztár az Instagramon, hiszen fényűző életéről nem kevés képet posztol, de nem lehet elmenni szó nélkül amellett sem, hogy a fiatal mami bizony nagyon figyel a testére.

Nemrég megmutatta, hogy 3 szülés után is lehet valakinek darázsdereka és vékony alakja – a kommentelők pedig nagyon kiakadtak a kép láttán. Szerintük a nő olyan példát akar közvetíteni, amit képtelenség követni, sokan pedig egyenesen anorexiásnak nevezik őt – ez pedig a képhez az anyuka által fűzött komment miatt lehet. A nő ugyanis leírja, hogyan fogyott le ennyire – az eredmény pedig magáért beszél!

Mielőtt édesanya lettem, folyton csak a konditeremben edzettem, mert biztos voltam benne, ha kellőképp sanyargatom magamat, megehetek bármit, amit megkívánok. Ennek ellenére a derékbőségem sosem volt kevesebb, mint 65-67 centi. Csak a harmadik terhességem után volt annyi erőm, hogy kontrolláljam, mit eszem, és hogy csakis egészséges kajákat vigyek be a szervezetembe. Nagyon örülök az eredménynek, mert a derekam most már csak 59 centis, sőt, reggelente 58 is lehet!

-

Mit gondolsz a modellmami posztjáról? Példát mutat ezzel – vagy inkább elrettenti a kisgyermekes anyukákat?


De nehogy azt hidd, hogy minden fitneszblogger olyan, mint Maria: a következő nők megmutatják, hogy néha bizony nekik is van pocakjuk!

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
4 fitneszszemélyiség megmutatja, hogy még nekik is van pocakjuk