Jakabos Zsuzsának is van gyenge pontja: ettől csábul el a világszép úszónő

Instagram/Zsuzsannajakabos
Menyes Barbi

A világ egyik legszebb sportolónője természetesen rengeteget edz, ám vallja, hogy olykor bizony belefér egy kis csalás, ha finomságokról van szó. A szuper alak titka pedig nem csak a mozgás: a Joy.hu sorozatában Jakabos Zsuzsa, a Shape címlaplánya mesélt nekünk a trükkjeiről.

Olvasd el ezt is!
Rubint Réka is bűnbe esik néha: nekünk elárulta, mikor csábul el

Nagyon fontos, hogyan indul a nap – mi az első 3 dolog, amit reggel megteszel?

Fogat mosok és megreggelizem – ez a két dolog sosem marad ki. Reggelire többnyire zabpelyhet eszem fehérjével. Vízben főzöm a zabot, és magokkal, fahéjjal ízesítem.

Mi a legnagyobb kajabűnöd?

Odavagyok a fagyiért – télen, nyáron!

Feszes popsi – te mire esküszöl?

Nekem alapvetően nehezen mennek a farizomgyakorlatok, mert nehéz bekapcsolnom azokat az izmokat. Ha azonban ez sikerül és figyelek, hogy dolgozzon az a terület is, akkor szívesen végzek például fellépést magas zsámolyra.

Melyik testrészedet szereted a legjobban?

A hasamat – mert imádok enni!

Mindig vannak mélypontok – te mivel motiválod magad?

Nekem sincs mindig kedvem reggel beleugrani a jéghideg vízbe, de ilyenkor emlékeztetem magam arra, milyen szerencsés vagyok, hogy azt csinálhatom, amit imádok. Az egészséges étkezés pedig nem okoz nehézséget: ha nem sportolnék, akkor is figyelnék arra, mit eszem, mert fontos nekem, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Persze néha lehet bűnözni, de érdemes törekedni az egyensúlyra. Én is ezt teszem.